- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.421
Sen yapmıcaksın sanırımAyyy ben imzayı unutuom hep
Abla bayılıorm sana ya
Yk :)Sen yapmıcaksın sanırım
ayyyyyy çok sev,indim mCanim iyiyim. Bugundu kalp atisi duyduk binlerce sukur. Allah isteyen herkese oncelikle de burdaki kizlara nasib etsin insallah tum kalbimle diliyorum. Kanama alani varmis ama sorun degil dedi. Benim doktorum cok gercekci saglikli bir gebelikse devam eder degilse gider dedi. Dogru soyluyor tabi. Ama simdi daha rahatim.
hadi yaa hay Allah günaaanı aldımİnşallah öyledir
Olumlama yapan yerlerim isyana geçti artık ya valla dün o kadar bitiktim ki çıktık sahilde üç saat falan bir yürüyerek bir arabayla ordan oraya ordan oraya turladık. Eve giresim gelmedi
Hayırlısı inşallah
Yuo sen bana yumurta sordun. Nur'un yarısı kadar çıktı benden demiştim o zaman. Dört embriyo var. Embriyo sormadın hiç. Bizde atlama olmaz
Olan oldu gitti zaten yedim içtim. Napam artık
gece değilde etkisi sabah da devam ediyordu acil onun devamını bulmalıyımMüzik atınca direk oynamaya geçtik senle bacm
Gecen nasıldı devamı geldimi gııı yoksa
En son uykun kaçmştı
son görülmesi 16 ocak 2021 yani gelmişşMatmazeell
Yine aklıma düştün kan ve idrar testi diyince..
Hayallerimiz vardı
İnşallah iyisindir be güzel kalpli dostum
Kzzz hemen enişteye söyle adını öğrensnayyyyyy çok sev,indim m
hadi yaa hay Allah günaaanı aldımmaşşallah koç gibi 4 emriyo bi de tek yumurta ikiz olursa uuuuvvvuuuu terelleli o zaman olursun
gece değilde etkisi sabah da devam ediyordu acil onun devamını bulmalıyım
Evet gelmiş ama geçememişson görülmesi 16 ocak 2021 yani gelmişş
Evet yapıyorsunYk :)
Ben hep derdimki gebe olunca kanla idrar testimi bir atacam
İmza yapmayacsm
Bu topiği brakmayacam..
İlk maddeyi yapamadmcnkü kanamam pldu kötü günlerdir
Diğerlerini yapıorm bence
Amin inşallah hayırlısıyla olsun her şey hepimiz içinSagol canim Allah sizlere de insallah tez vakitte nasib etsin. Bizimki de daha en basta bi seruven insallah guzel devam eder.
Dünden iyiyim işteAşk olsun bu konuları okuya okuya Prof olduk sence ben bilmez miyimimzanın altında bilem yazıyor
Olumlama yapan yerlerin daha çok istifa etmiş gibi geri işe dönsünlersahil havası da almışsın iyi gelmedi mi içinin açılmış olması lazım 🏞
Hayırlısı inşallah. Heyecan meyecan kalmadı pek, benimki tüplü dalış zaten. Doğal yolla olduramadık bizAa heycan dorukta o zamann @NealStreet !! Insallah guzel haberler gelecek hepsinden ben inaniyorum. Ya boyle demek hos mu ya da dogru mu bilmiyorum ama benim olduysa herkesin olur. Sadece zamani vardir. Allah insallah kolaylikla ve hizli sekilde kismet etsin
yyaaa dedim zaten sor adama çabuk bulsun bunun devamını diye ama adam da demiş ben de çok aradım da bulamadım daha doğrusu ona da bi müşterisi getirmiş öyle o da utancından gören olur diye etiketini hemen söküp atmışmışKzzz hemen enişteye söyle adını öğrensn
yaaaa ama bizi görmez kiEvet gelmiş ama geçememiş
Siteyi arayp üyeliğini açtırabilir oysaki
Ah keşke gelse offf gözlerm doldu
İkiz mihadi yaa hay Allah günaaanı aldımmaşşallah koç gibi 4 emriyo bi de tek yumurta ikiz olursa uuuuvvvuuuu terelleli o zaman olursun
O an esti geçti kuzum daha doğrusu herif fena kızdı biz ne istiyorsak onu yapmadık mı hala yapicaz kim ne derse desin dedi hoş zati regl gelmedi bakalım gelsindeBal0ncuk yerim senin kızının adınııı Çok güzel bir isim Etiketlerinide yeriiimg
bir mucizee etiket kankam günaydın
Paresilaaa parem doktor randevusu almışsın çok sevindim artık herşey daha iyi olacak bak gör kendini güvenli kollarda hissedeceksin
@MNbeyaz çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini, yeniden hoşgeldin
Nurzfr sakın erteleme bunu kendine yapma
Kıyamam acaba saç mi cikariyo Lena premsesOfff şu mide kalkması...
Valla hayattan bezdim
Buralardayım kuzum bebiş sevmece falan derken giremedimNurzfr nerdesn gıııı
Kuzuuu sakın olumsuz dusunme nolur bişi kalmamış pztsi ye kadar 8 mm i geçer inşallah üzme tatlı canını nolursun.. hem tek embriyo yetiyo biliyorsun çok olması bişi degistirmiyo rabbim ol desin yeterki dua edelim inşallah tutunsunBenim her şeyim olay. Kışın da kan yapsın diye aldığım kuşburnu marmelatından sinek çıkmıştı. Ben bela paratoneriyim. Hayırlısı inşallah
Nar yok ki olsa sıkmam meyvesini yerim. Kışın yiyordum ne güzel
Ben 5. gün başladım ilaca ya ondan geç mi kaldım acaba. Pazartesi tamam dese bile 5 gün sonrasına veriyorsa 22. gün oluyor işte
Çok şükür ablam iyiyiz sen nasılsınKizlar selam nasilsiniz insallah?
Ayyy çok sevindim ablammm inşallah devam edecek vakti gelince kucağına alacaksin sagsalimCanim iyiyim. Bugundu kalp atisi duyduk binlerce sukur. Allah isteyen herkese oncelikle de burdaki kizlara nasib etsin insallah tum kalbimle diliyorum. Kanama alani varmis ama sorun degil dedi. Benim doktorum cok gercekci saglikli bir gebelikse devam eder degilse gider dedi. Dogru soyluyor tabi. Ama simdi daha rahatim.
Geleceksin çok güzel haberlerle geleceksin hemBen gidiyom. Bugün sınırları çok aştım. Yarın şöyle bir uğrarım. Pazartesi inşallah güzel haberle gelebilirim
Sagol canim amin herkesin hepimizin
Aminnn insallah. DuaciyizBen gidiyom. Bugün sınırları çok aştım. Yarın şöyle bir uğrarım. Pazartesi inşallah güzel haberle gelebilirim
İyi diyelim iyi olalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?