Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyyyyy çok sev,indim m
hadi yaa hay Allah günaaanı aldım maşşallah koç gibi 4 emriyo bi de tek yumurta ikiz olursa uuuuvvvuuuu terelleli o zaman olursun
Müzik atınca direk oynamaya geçtik senle bacm
Gecen nasıldı devamı geldimi gııı yoksa
En son uykun kaçmştı
gece değilde etkisi sabah da devam ediyordu acil onun devamını bulmalıyım
Saron abla çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah
bir mucizee kankim

Kzzz hemen enişteye söyle adını öğrensn

Hayırlısı inşallah. Heyecan meyecan kalmadı pek, benimki tüplü dalış zaten. Doğal yolla olduramadık biz

Kzzz hemen enişteye söyle adını öğrensn
yyaaa dedim zaten sor adama çabuk bulsun bunun devamını diye ama adam da demiş ben de çok aradım da bulamadım daha doğrusu ona da bi müşterisi getirmiş öyle o da utancından gören olur diye etiketini hemen söküp atmışmış şimdide bulamıyomuş

Evet gelmiş ama geçememiş
Siteyi arayp üyeliğini açtırabilir oysaki
Ah keşke gelse offf gözlerm doldu
yaaaa ama bizi görmez ki sayfamızı unutmadıysa belki izliyodur gelir geri

hadi yaa hay Allah günaaanı aldım maşşallah koç gibi 4 emriyo bi de tek yumurta ikiz olursa uuuuvvvuuuu terelleli o zaman olursun
İkiz mi İki tane olacaksa iki tane tekiz olsun ya. Allah hayırlısıyla sağlıkla versin de tabii kendiliğinden olursa yapacak bir şey yok

O an esti geçti kuzum daha doğrusu herif fena kızdı biz ne istiyorsak onu yapmadık mı hala yapicaz kim ne derse desin dedi hoş zati regl gelmedi bakalım gelsinde
Offf şu mide kalkması...
Valla hayattan bezdim
Kıyamam acaba saç mi cikariyo Lena premses
Buralardayım kuzum bebiş sevmece falan derken giremedim
Kuzuuu sakın olumsuz dusunme nolur bişi kalmamış pztsi ye kadar 8 mm i geçer inşallah üzme tatlı canını nolursun.. hem tek embriyo yetiyo biliyorsun çok olması bişi degistirmiyo rabbim ol desin yeterki dua edelim inşallah tutunsun
Kizlar selam nasilsiniz insallah?
Çok şükür ablam iyiyiz sen nasılsın
Ayyy çok sevindim ablammm inşallah devam edecek vakti gelince kucağına alacaksin sagsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…