Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok kolay zor diil örmesi... Anasına çekerse yatar herif bile diyo sabaha yatağın alt tarafına nasıl gidiosun diye
Gerçekten nasıl gidiyorsun o zaman çekebilir bir şey diyemicem kolay değilse yapamam ki yanlış örerim ben bir atkıyı bile 1 yıla yakın örüp bitirdim zor cık

Gerçekten nasıl gidiyorsun o zaman çekebilir bir şey diyemicem kolay değilse yapamam ki yanlış örerim ben bir atkıyı bile 1 yıla yakın örüp bitirdim zor cık
Bende başlarda öyleydim ama şimdi bebek için başladım ya bı hevesle ormustum son beş altı sıram kaldıydi işte... Atayım yarın bak bide hoşuna giden bı model olunca çok daha güzel ilerliyo... Nasıl gittiğini bilmiyorum Allah'tan kalkıp gezinmiyom

Hem arabada gezdirirken falan açılma derdi olmaz diğer battaniyeler büyük gelir bunun içine koyup arabasına rahat koyabilirsin ben öyle dusundum
Evet onun için baya iyi olur bak anneme falan ördürebilirim belki
Allahtan yoksa enişte gece gece uğraşırdı senle at yarın az kalmış niye bıraktıysan sana kolay geliyordur benim elim ağır öyle şıp diye olmaz bir de ben beğenmeyince söküp baştan başlıyorum psikopat gibi mükemmel yapmaya çalışıyorum

Sabah hatırlat ama unutuom ben

Haydi iyi geceler uyumaya çalış sende
İyi geceler canısı yok uykum ki 4e kadar uyuyamam sanırım tatlı rüyalar sana
Ben de bu modelden istiyorum bu ablamıydı bilmiyorum pcye kaydettim salağa anlatır gibi anlatıyordu tam benlik ondan izlicem yapıcam ipimi alamda

Ben kusmak istiuom

Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…