- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.461
Gerçekten nasıl gidiyorsunÇok kolay zor diil örmesi... Anasına çekerse yatar herif bile diyo sabaha yatağın alt tarafına nasıl gidiosun diye
Bende başlarda öyleydim ama şimdi bebek için başladım ya bı hevesle ormustum son beş altı sıram kaldıydi işte... Atayım yarın bak bide hoşuna giden bı model olunca çok daha güzel ilerliyo... Nasıl gittiğini bilmiyorum Allah'tan kalkıp gezinmiyomGerçekten nasıl gidiyorsuno zaman çekebilir bir şey diyemicem kolay değilse yapamam ki yanlış örerim ben bir atkıyı bile 1 yıla yakın örüp bitirdim zor cık
Evet onun için baya iyi olur bak anneme falan ördürebilirim belkiHem arabada gezdirirken falan açılma derdi olmaz diğer battaniyeler büyük gelir bunun içine koyup arabasına rahat koyabilirsin ben öyle dusundum
Allahtan yoksa enişte gece gece uğraşırdı senleBende başlarda öyleydim ama şimdi bebek için başladım ya bı hevesle ormustum son beş altı sıram kaldıydi işte... Atayım yarın bak bide hoşuna giden bı model olunca çok daha güzel ilerliyo... Nasıl gittiğini bilmiyorum Allah'tan kalkıp gezinmiyom
Sabah hatırlat ama unutuom benEvet onun için baya iyi olur bak anneme falan ördürebilirim belki
Allahtan yoksa enişte gece gece uğraşırdı senleat yarın az kalmış niye bıraktıysan sana kolay geliyordur benim elim ağır öyle şıp diye olmaz bir de ben beğenmeyince söküp baştan başlıyorum psikopat gibi mükemmel yapmaya çalışıyorum
TamamdırSabah hatırlat ama unutuom ben
İyi geceler canısı yok uykum ki 4e kadar uyuyamam sanırımHaydi iyi geceler uyumaya çalış sende
Çok güzelİyi geceler canısı yok uykum ki 4e kadar uyuyamam sanırımtatlı rüyalar sana
Ben de bu modelden istiyorum bu ablamıydı bilmiyorum pcye kaydettim salağa anlatır gibi anlatıyordu tam benlik ondan izlicem yapıcam ipimi alamdaEki Görüntüle 2860437
Bacak oruyorum sen napiosun
Evet yaparsam daha güzel olcak bakalım
Ben kusmak istiuomValla ben sırtı üstü yatıyorum henüz o aşamaya gelmedimyüzüstü yatmıyorum ama yana yatarken hafif yüzüstüye yakın oluyo oda uzun sürmüyor.çok pozisyon değişiyorum yan yatarken kolum uyuşup ağrıyor uyanıyorum zor işler.henüz gece tuvalete kalkmalarım başlamadı çünkü ne zaman su içsem tuvaletim geliyor.yatmadan önce gidince vücutta su kalmıyor sen ağırlaşmışsın baya 1 2 ay sonra öyle olucam sanırım.Allah kolaylık versin uyumadan zor ya Allah tez zamanda arkilere nasip etsin ama rahat hamilelik nasip etsin kusarak 3 ay öyle hiç kolay olmaz
Yavaş yavaş ağırlaşmaya başladım, 7. ayın içindeyim, 8'e giricem belki de ondan. Benim kızın ağustosu bekleyeceğini de hiç sanmıyorum da, bayramı bekler inşallah.Valla ben sırtı üstü yatıyorum henüz o aşamaya gelmedimyüzüstü yatmıyorum ama yana yatarken hafif yüzüstüye yakın oluyo oda uzun sürmüyor.çok pozisyon değişiyorum yan yatarken kolum uyuşup ağrıyor uyanıyorum zor işler.henüz gece tuvalete kalkmalarım başlamadı çünkü ne zaman su içsem tuvaletim geliyor.yatmadan önce gidince vücutta su kalmıyor sen ağırlaşmışsın baya 1 2 ay sonra öyle olucam sanırım.Allah kolaylık versin uyumadan zor ya Allah tez zamanda arkilere nasip etsin ama rahat hamilelik nasip etsin kusarak 3 ay öyle hiç kolay olmaz
Çok şükür. Gözün aydın. İlaçsız oldu ne güzelSonunda regl oldum ilaca gerek kalmadan
Karın ağrısı beni benden alsa da
Hepinize günaydın
Evet hem ona seviniyorum hem de yarın ikinci gün her tahlili yaptırabilecegim canımÇok şükür. Gözün aydın. İlaçsız oldu ne güzel
Hadi gozun aydin. Yeni ay yeni guzel piril piril . Bu ay doktora da gideceksin her sey cok guzel olqxak insallahSonunda regl oldum ilaca gerek kalmadan
Karın ağrısı beni benden alsa da
Hepinize günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?