- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.761
Şans bambusu bende aldm 3 tane3 adet şans çiçeği aldım üç kişi olalım diye. Fil ayaklı vazo almıştım. Bugün gelmişti. Adliye yakın diye hastane yanıma almamıştım .kalemde ki abi getirdi. Arkamdan arkadaşın biri kesin hamile onun için gitti bize demiyor demişçünkü eşek gibi çalışan hasta olsa dahi işe gelen bir mal var
Çiçeği getiren abi ise bugün tek gittiğimi biliyor. Bebek öncesi genel kontrol demiştim ona. Yarın vereceğim testi dedim. O zaman ben gelim yanına eşin gelmiyorsa dedi ya
Bir o insana bak bir bu insana bak
Karşımıza iyi insanlar çıkarsın Allah
Sıranı salne boncuğu kız elyafı aldın mı özel ona basmak için yoksa yastık mı bozdun ben yastık bozardımda o yüzden soruyorum
itiraf et ikimiz de çok beğendik
salmamŞans bambusu bende aldm 3 tane
1 aydır bende minnoşlar şans getirsn sana..
Ama şans bambusunu alırken böyle sinirlenmek olmaz
Sakin ol parem
Sıranı sal
Yaaa
Dogurdun gün elinde olacakKızzzz nieee erkekte ykmiiii toto
Nur ne zaman kargolayacan
Ahh insanlar hatta insanlık diyelimmm3 adet şans çiçeği aldım üç kişi olalım diye. Fil ayaklı vazo almıştım. Bugün gelmişti. Adliye yakın diye hastane yanıma almamıştım .kalemde ki abi getirdi. Arkamdan arkadaşın biri kesin hamile onun için gitti bize demiyor demişçünkü eşek gibi çalışan hasta olsa dahi işe gelen bir mal var
Çiçeği getiren abi ise bugün tek gittiğimi biliyor. Bebek öncesi genel kontrol demiştim ona. Yarın vereceğim testi dedim. O zaman ben gelim yanına eşin gelmiyorsa dedi ya
Bir o insana bak bir bu insana bak
Karşımıza iyi insanlar çıkarsın Allah
Yokk kizz gittim elyaf aldım geldim ne bozcam yastıkları millet gelince nere yatircamne boncuğu kız elyafı aldın mı özel ona basmak için yoksa yastık mı bozdun ben yastık bozardımda o yüzden soruyorum
itiraf et ikimiz de çok beğendik
Sana da gönderirim ayipsin ama öncelik Lena premsesin
Alırken sakindim sayılmaz mıŞans bambusu bende aldm 3 tane
1 aydır bende minnoşlar şans getirsn sana..
Ama şans bambusunu alırken böyle sinirlenmek olmaz
Sakin ol parem
Sıranı sal
AnlaştkDogurdun gün elinde olacak
Ahh insanlar hatta insanlık diyelimmm
Yokk kizz gittim elyaf aldım geldim ne bozcam yastıkları millet gelince nere yatircam
Sana da gönderirim ayipsin ama öncelik Lena premsesin
Sakin kuzum.. İnsanlar haddi olmayan şeylere karışıyor malesef..Alırken sakindim sayılmaz mı
Ama şerefsizlik değil mi yaptığı
Bunu yapan erkek birde sana mı kaldı
Neyse sakinim sakinim
Hiç şans bambusu almadım acaba alsam mı bende dört taneAnlaştk
Sakin kuzum.. İnsanlar haddi olmayan şeylere karışıyor malesef..
Alışmşlar senin herşeye susmana he demene idare etmene..
Halbuki senin yaptğn olması gereken iş ahlakı.. Ama buda herkeste yok
tamm tamam ağlama senin olsun senin minnağın olacak
Cnm 3 olur 5 olur 7 olur öyle devam edio 4 alma internetten bak anlamlarınaHiç şans bambusu almadım acaba alsam mı bende dört tane
Eyvallah ablaaammmmtamm tamam ağlama senin olsun senin minnağın olacak
Offfyaaa bi konu çıktı kadın 4 aylık bebeğini doğurcakmış 69 kromozomlu çıkmış yaşamaz ölür demişler
ay kalbim sıkıştı yeminle
abla sensinnCnm 3 olur 5 olur 7 olur öyle devam edio 4 alma internetten bak anlamlarına
Eyvallah ablaaammmm
Offf
Tek. Doktorla konuşmadım. Hemşire direkt kendisi söyledi. Zaten aynı doktorda yaptıran arkadaşımdan biliyorum bizimki çift yapmıyor. Ben de çift istemiyordum. Hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur da tek olsun benim olsun. İkinciye de sıra gelirse diğer embriyolardan biri olur inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla@NealStreet çiftmi transfer ettireceksn tekmi?
Konuştnz demi doktorla
Ayyy 4 alınmaz die biliodmda bu kdar içeriği bilmiodmŞans bambusu sembolizmi ile ilgili en ilginç olan şey ise, dört adet saptan ya da daldan oluşan aranjmanların asla tercih edilmemesi gerektiği inancı. Çincede dört kelimesinin yazılışı ile ölüm kelimesinin yazılışı çok benzediği için, dört adet bambu almak Uzakdoğu kültürüne göre şanssızlık ve ölüm anlamı taşır.
De getabla sensinnabaaaaa
Aaaa anladm cnm doğru bazı merkezler yapmıyor..Tek. Doktorla konuşmadım. Hemşire direkt kendisi söyledi. Zaten aynı doktorda yaptıran arkadaşımdan biliyorum bizimki çift yapmıyor. Ben de çift istemiyordum. Hayırlısı inşallah sağlıkla tutunur da tek olsun benim olsun. İkinciye de sıra gelirse diğer embriyolardan biri olur inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla
Evet o arkadaşım çok istemiş. Tedaviye başladığında 34 yaşındaydı. Doktor kabul etmemiş. Bana da hemşire bir embriyo transferiniz olacak dedi doktor odaya gelmeden önce. Hatta ben hepsi beraber mi çözdürülecek diye sordum çünkü yedekte kalsın istiyordum. Bir tanesi ayrı dondurulmuştu o tek çözülecek dediAaaa anladm cnm doğru bazı merkezler yapmıyor..
Diğerleri ikinci bebeyeEvet o arkadaşım çok istemiş. Tedaviye başladığında 34 yaşındaydı. Doktor kabul etmemiş. Bana da hemşire bir embriyo transferiniz olacak dedi doktor odaya gelmeden önce. Hatta ben hepsi beraber mi çözdürülecek diye sordum çünkü yedekte kalsın istiyordum. Bir tanesi ayrı dondurulmuştu o tek çözülecek dedi
Ayy dur ya hayal kurmayalım. Bunu bir görelim de hayırlısıyla. Ben hala korkularla kuşatılmış durumdayımDiğerleri ikinci bebeye
Valla kendimi kötü hissettimAnlaştk
Sakin kuzum.. İnsanlar haddi olmayan şeylere karışıyor malesef..
Alışmşlar senin herşeye susmana he demene idare etmene..
Halbuki senin yaptğn olması gereken iş ahlakı.. Ama buda herkeste yok
Ben 3 tane aldımŞans bambusu sembolizmi ile ilgili en ilginç olan şey ise, dört adet saptan ya da daldan oluşan aranjmanların asla tercih edilmemesi gerektiği inancı. Çincede dört kelimesinin yazılışı ile ölüm kelimesinin yazılışı çok benzediği için, dört adet bambu almak Uzakdoğu kültürüne göre şanssızlık ve ölüm anlamı taşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?