- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.781
Allah yardımcısı olsunyaaa bi konu çıktı kadın 4 aylık bebeğini doğurcakmış 69 kromozomlu çıkmış yaşamaz ölür demişler
ay kalbim sıkıştı yeminle
Ayy dur ya hayal kurmayalım. Bunu bir görelim de hayırlısıyla. Ben hala korkularla kuşatılmış durumdayım
Cnkü kardeş olmak kalp kalbe karşıValla kendimi kötü hissettim
Ben insan değil miyim başka hastalığım olamaz mı anlamıyorum
Neyse inşallah her konuda şansımız artacak
Yalnız neredeyse aynı zamanda düşünmüşüz şans bambusunu
İşte ben ikiz istiom ya ondan dört dediydim ama dört ölüm anlamına geliyormuşBen 3 tane aldım
Ben eşim ve gelecekteki bebeğimiz için
Hemen şeye şey olunca şey oluyo ama devamı gelip gelmeyecegi meçhul işte şeyler kaliteli olmazsa devamı gelmiyoya bu bebe hemen o şey şeye şeyolunca hemen oluyo sanıyodum neden hemen şeyolmadı da
HarikaaaAyrıca ben demeden eşim dedi kiiiii bende sperm testi vereceğim araştırıyorum dediiiii
hiç de bile olmuyoHemen şeye şey olunca şey oluyo ama devamı gelip gelmeyecegi meçhul işte şeyler kaliteli olmazsa devamı gelmiyo
ya bu bebe hemen o şey şeye şeyolunca hemen oluyo sanıyodum neden hemen şeyolmadı da
Hemen şeye şey olunca şey oluyo ama devamı gelip gelmeyecegi meçhul işte şeyler kaliteli olmazsa devamı gelmiyo
Şeylerden biri yumurta biri sperm diğer şey birleşme yani döllenmeLe ben okurlen zorlandm..
Nasıl yazdnz
Kızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
@Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
@Hemsirecik
MNbeyaz
@dayler dayler
bir mucizee
@DusunceBulutu
@Saron
Düşünceler birİşte ben ikiz istiom ya ondan dört dediydim ama dört ölüm anlamına geliyormuş
Ucuz de olur ama işte bakmak biraz zorlayabilirDüşünceler bir
5 al boşver üçüz olsun...
Hey seni yerler yerler
Naptın dersine girdin mi ballı baloncukkHey seni yerler yerler
Girdim girmezsem herif bana girerNaptın dersine girdin mi ballı baloncukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?