- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.801
Sen kv başa çıkıyorsun üçüzlenmi başa çıkamayacaksınUcuz de olur ama işte bakmak biraz zorlayabilir
İnşallah be canım inşallah
Kız KV ya gitmezse başımdan o zaman dört taneyle ugrascamSen kv başa çıkıyorsun üçüzlenmi başa çıkamayacaksın
Sende ne var ne yok
Sen kv başa çıkıyorsun üçüzlenmi başa çıkamayacaksın
Sende ne var ne yok
Sen halledersin evelallahKız KV ya gitmezse başımdan o zaman dört taneyle ugrascam
Oooo süper gelsin o hâlde bir an evvelbende iyi canısı yumurtlama haftam bitti regl bekliyorum doktora gidip yumurta takibi yapıcaz
Parem göreceksinn herşey güzel olacak yapan da yaptıranda Allah herşeryın zamanını bilende o senı dr a gonderen o his de eşinin içine sen demeden dr a gitme isteği bunların hepsi yazılmış kaderımıze biz sadece yerıne getırıyoruz sonu güzel bitecek inan bana yeter kı hep güçlü ol pes etme hayırlısını sağlıklısını sonu güzel olanı iste Rabbimden ve ona teslim ol kinse yarı yolda kalmamış dua edip de Rabbim yardımcın olsun bekletmesin aratmasın bacımm korktuğuna uğratmasın emeklerını görsün evladına kavuştursunDüşünceler bir
5 al boşver üçüz olsun...
Baktım biraz pek bir şey yoktu bugün geçen günkü karısının kardeşinin karısıyla kaçan adama noldu onu merak ettimDusunceBulutu koş kız kos Esra ya bak
Oğlanı getirdim yedirdim bende yedim
Amannnn bi yern ağırmasn amannnnOğlanı getirdim yedirdim bende yedimuzandım şimdi az başım ağrıyor bacım
He ağrımasın valla telaş yapıom acilsiz duramıom bildiğin üzereAmannnn bi yern ağırmasn amannnn
Çabuk dinlen
Amanın iyi dinle bana da haber ver oğlan açtırmıyo benimŞimdi gülüom az snra ağlayabilirim
Açklama yapılcakmş normalleşme için..
1 ay var.. Okulları açacaklarmı
Okul demişkendayler dayler nirdisin
Daha bişi yk netten takip edecem bendeAmanın iyi dinle bana da haber ver oğlan açtırmıyo benim
BenDaha bişi yk netten takip edecem bende
Valla canm sıkılıo herif giderse kim güldirecek beni
Hasrettt kaldık gülüşüneeeeeeeAdam adam diyon ben napamHasret kaldık zaten her türlü
Dur adama yazyım ben bunuHasrettt kaldık gülüşüneeeeeee
O sımsıcakk öpüşüneeeeee
Seviormmmm diyişineeeee
Hasret kaldkkkk
Ya ahahahhahaDur adama yazyım ben bunu
Onları bı sonraki gün çıkardı bida çıkarmadı.. üç kardeşi gördün mü diğer kardeşlerini bulmaya gelmişler neşe adlı kız foto yu gorunce geldi geldi diye nasıl sevindi... Yani bugünde ağlayacak bişey buldumBaktım biraz pek bir şey yoktu bugün geçen günkü karısının kardeşinin karısıyla kaçan adama noldu onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?