Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşey açıldı...
Kızlar gebe oşanlar olmak isteyenler kendinizi siz koruyun artk..
Bu normalleşme hiç mantklı gelmedi
Tüm Türkiye açkk okullar kapalı
Neden?
Cnkü eğitime gerek yok... Cahil bir toplum yetiştirmeye devam... İlginç...

Neyse covid olmayalımda

Neyse gece açklama yapılcak
Sabahta okula gider mini mini birler
Hey Allah'ım sen aklıma mukayet ol

Resmen dalga geçiyolar

O
Kullar acik

Eklentiler

• IMG-20210531-WA0065.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 25
Yaaaaa canim benim o kadar mutlu oldum ki, yihhhuuuuuu, ayh cok az kaldi pozitif görmeye yaaaaaa
Şimdi gülüom az snra ağlayabilirim
Açklama yapılcakmş normalleşme için..
1 ay var.. Okulları açacaklarmı

Okul demişken dayler dayler nirdisin
Ve acildi kuzummm, burdayim cnm simdi girebildim. Yoğunluğum siddetle devam ediyor. İnsallah 15hazirana bitti gitti yarin kontrolum vaaar

Maasallah canim Dualarimiz seninle Insallah Cok saglikli bir transfer olsun, mutlulukla guzel sonuclarinizi duyalim insallah.Bu surecte avocado yemeyi ihmal etme. Cok faydaliymis tutumada diye ikumustum. Normalde de faydali zaten

Orası öyle canım hani derler ya kul plan yapsın Kader güler diye o hesap
Bugünlük gücüm yerlerde ama toparlanacagim neleri atlattım dönüp bakıyorum arkama...bunu da atlatirim sevdiklerim sayesinde...güzel haberler veririm...sen nasılsın paşa nasıl fasülye nasıl

Yaaaaa canim benim o kadar mutlu oldum ki, yihhhuuuuuu, ayh cok az kaldi pozitif görmeye yaaaaaa
Hayırlısıyla inşallah o günleri de görürüz. Hala o kadar uzak gibi geliyor kii
Maasallah canim Dualarimiz seninle Insallah Cok saglikli bir transfer olsun, mutlulukla guzel sonuclarinizi duyalim insallah.Bu surecte avocado yemeyi ihmal etme. Cok faydaliymis tutumada diye ikumustum. Normalde de faydali zaten
Amin amin inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim artık hep

Paresilaaa Pareem yazamadım sana. Hayırlısıyla her şey güzel olacak inşallah. Bugün kan veremediysen de üzülme. Sonuçlar güzel olsun, yarın olsun. Dan dun insanların hepsini at çöpe. Arkandan konuşan gelsin yiyorsa yüzüne söylesin. Yüzüne söylemeye cesareti olmayan insanı zaten hiç dikkate bile alma. "Yanında kimse gelemiyorsa doktora ben geleyim mi?" diyen insanlar gibi güzel insanlarla karşılaştırsın Allah her daim

Aminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecek

Paresilaaa paremle ilgili ne kacirdimmm, kuzum napiyosunnn?

Aminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecek

Paresilaaa paremle ilgili ne kacirdimmm, kuzum napiyosunnn?
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bekliyoruz bakalım

Pare'nin çevresindeki insanlardan yana bi yüzü gülemedi. Ne kadar arıza varsa bu kızı buluyor. Bugün doktora gitmişti ayrıntılı her şeyine bakılsın diye. Kan verememiş yarına kalmış ona canı sıkıldı. Üstüne de iş yerindeki insanlar saçma saçma dedikodu çevirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…