- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.821
NTV de acikliyo suanDaha bişi yk netten takip edecem bende
Valla canm sıkılıo herif giderse kim güldirecek beni
Neyse gece açklama yapılcakHerşey açıldı...
Kızlar gebe oşanlar olmak isteyenler kendinizi siz koruyun artk..
Bu normalleşme hiç mantklı gelmedi
Tüm Türkiye açkk okullar kapalı
Neden?
Cnkü eğitime gerek yok... Cahil bir toplum yetiştirmeye devam... İlginç...
Neyse covid olmayalımda
Resmen dalga geçiyolarHerşey açıldı...
Neden?
Neyse covid olmayalımda
İnşallah canım çukumçok güzel bir haberrr. Bütün dualarım seninle kuzum. Herşey çok güzel olacaklk
Okulla ilgili bişey dedi mi ya ben anlamadımNeyse gece açklama yapılcak
Sabahta okula gider mini mini birler
Hey Allah'ım sen aklıma mukayet ol
Kullar acikHerşey açıldı...
Neden?
Neyse covid olmayalımda
Yaaaaa canim benim o kadar mutlu oldum ki, yihhhuuuuuu, ayh cok az kaldi pozitif görmeye yaaaaaaKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
@Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
@Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
@bir mucizee
@DusunceBulutu
Saron
Ve acildi kuzummm, burdayim cnm simdi girebildim. Yoğunluğum siddetle devam ediyor. İnsallah 15hazirana bitti gittiŞimdi gülüom az snra ağlayabilirim
Açklama yapılcakmş normalleşme için..
1 ay var.. Okulları açacaklarmı
Okul demişkendayler dayler nirdisin
Maasallah canimKızlar günaydın. Kontrolden geldim. 8.68 mm olmuş rahim duvarı. Estrofem yüksek dozdan devam. Prolutex iğne verdi günde iki. Cumartesi sabah transfer. Dualarınızı bekliyorum
Bal0ncuk
@Miss Bride
Nurzfr
Paresilaaa
cukulatam
@Hemsirecik
MNbeyaz
dayler dayler
@bir mucizee
@DusunceBulutu
Saron
Nerelerdesin sen kuzumm bitmedi mi daha islerinKizlaaaar nasilsiniz, ben hic giremedim, merak ediyorum sizleri, her sey yolunda miiii
Güzeeelll haberlerle kuzummmmYaaaaa canim benim o kadar mutlu oldum ki, yihhhuuuuuu, ayh cok az kaldi pozitif görmeye yaaaaaa
Ve acildi kuzummm, burdayim cnm simdi girebildim. Yoğunluğum siddetle devam ediyor. İnsallah 15hazirana bitti gittiyarin kontrolum vaaar
Orası öyle canım hani derler ya kul plan yapsın Kader güler diye o hesapParem göreceksinn herşey güzel olacak yapan da yaptıranda Allah herşeryın zamanını bilende o senı dr a gonderen o his de eşinin içine sen demeden dr a gitme isteği bunların hepsi yazılmış kaderımıze biz sadece yerıne getırıyoruz sonu güzel bitecek inan bana yeter kı hep güçlü ol pes etme hayırlısını sağlıklısını sonu güzel olanı iste Rabbimden ve ona teslim ol kinse yarı yolda kalmamış dua edip de Rabbim yardımcın olsun bekletmesin aratmasın bacımm korktuğuna uğratmasın emeklerını görsün evladına kavuştursun
Yok cnm 1 ay bitmedi dahaNerelerdesin sen kuzumm bitmedi mi daha islerin
Hayırlısıyla inşallah o günleri de görürüz. Hala o kadar uzak gibi geliyor kiiYaaaaa canim benim o kadar mutlu oldum ki, yihhhuuuuuu, ayh cok az kaldi pozitif görmeye yaaaaaa
Amin amin inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim artık hepMaasallah canimDualarimiz seninle Insallah Cok saglikli bir transfer olsun, mutlulukla guzel sonuclarinizi duyalim insallah. Bu surecte avocado yemeyi ihmal etme. Cok faydaliymis tutumada diye ikumustum. Normalde de faydali zaten
Aminnn canimmm, insallahhhGüzeeelll haberlerle kuzummmm
Ama azcik kaldi zatennnnnHerifim gidiyor
Aminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecekHayırlısıyla inşallah o günleri de görürüz. Hala o kadar uzak gibi geliyor kii
Amin amin inşallah. Hepimiz güzel haberler verelim artık hep
Paresilaaa Pareem yazamadım sana. Hayırlısıyla her şey güzel olacak inşallah. Bugün kan veremediysen de üzülme. Sonuçlar güzel olsun, yarın olsun. Dan dun insanların hepsini at çöpe. Arkandan konuşan gelsin yiyorsa yüzüne söylesin. Yüzüne söylemeye cesareti olmayan insanı zaten hiç dikkate bile alma. "Yanında kimse gelemiyorsa doktora ben geleyim mi?" diyen insanlar gibi güzel insanlarla karşılaştırsın Allah her daim
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsin de bekliyoruz bakalımAminnn canimm, oyle gelir ama bak gor dibinde bitiverecek
Paresilaaa paremle ilgili ne kacirdimmm, kuzum napiyosunnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?