Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

evet canlarım umarım böyle bişeyse sorunumuz çözülür inşallah

LH sınırda fsh de çok düşük referans aralığına göre dr ne dicek ki ya tekrar gircen dimi sormaya
d3 vitamini normal d vitamini oluyor ki
D3 d vitamini canım o hep düşük
Geçen sene fsh 11di çok yüksekti 5ten mi 7den mi asagida olması lazım demişti.
Hepsine haftaya Çarşamba bakacak

D3 d vitamini canım o hep düşük
Geçen sene fsh 11di çok yüksekti 5ten mi 7den mi asagida olması lazım demişti.
Hepsine haftaya Çarşamba bakacak
10 dan aşağı diyolar ya..dr bi yorumlasın ne dicek.d vitamini benim geçen sene 5 çıkmıştı sonra hiç bakmadılar.progestoron baktı mı benim o hep süşük 0.1 sanırım çok kötü

10 dan aşağı diyolar ya..dr bi yorumlasın ne dicek.d vitamini benim geçen sene 5 çıkmıştı sonra hiç bakmadılar.progestoron baktı mı benim o hep süşük 0.1 sanırım çok kötü
Bakalım ne diyecek bilmiyorum. Ama demişlerdi fsh gerginlikle çıkar diye kürtaj sonrasi baktıklarında 11di demek doğruymuş.
Hiç anlamıyorum bu değerlerden nette araştırmamak için zor tutuyorum
Güya hepsini yazdım dedi amh yok progestoron yok çıkmams mıdır yoksa unuttu mu onları..ben hepsini saydım çünkü

Ne kadar da doğru bir soz unluysen ya da paran varsa herşeyi detayıyla yapıyorlar ve tek seferde pozitifi öğreniyorsun ama bizim gibiler sürünsün de sürünsün nasıl bir ulkedeyiz bilmiyorum
Aynen nurum..
Ama lafa gelince sağlıkta devrim yaptık
Hüloğğğğ

ağlamaaaaaaaa anan var herif de gelcek geri

ya bu testler belirsizlik falan içim kötü oldu
Herif gibi olmiiiiiiiyiiiii

Hello snowişşşş

Bunlar çıkmış daha diğeri yok
Çıkanlar nasıl
Anladklarm var anlamadklarm var
Hepsi çktımı parem

bebeğim üzülme artık ya inşallah kötü bişey olmicak.amh bir haftada çıkıyor haftaya çıkar o da.ben de çok merak ettim ne durumda acaba.aynı merkezde mi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…