- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #196.901
Mecbur kaldım o kadar doldum ki
Hatta biliyor musun kardeşim bana değil anneme sormuş. Ablam niye doktora gitmiyor. Maddi durum yüzünden mi, ben yardımcı olurum.ablam benden istemez size derse ben sonuna kadar yardım ederim demiş. Bu kardeş erkek birde. İçim o kadar eridi ki anlatamam sana. Hangi ara büyüdün.hsngi ara işe girdin hangi ara ablana yardımcı olmaya çalışıyorsun hangi ara büyüdü de ablası üzülmesin, gurur yapmasın, diye düşünüp annesine bunu söyledi....
İnşallah güzel şeyler olur hayatımızda
Ooo valla bir arkadaşım bebiş ile altını üstünü getirdi her yerin şimdi kızı kocaman oldu. Hatta lokantada mercimek çorbası verilecekti kelle paça istiyorum dedi daha 4 yaşında mi neydi.Bu benim çok hoşuma gitti kizi hastada olmadı... işe de gitti arkadasim gezmesini yaptı.ilerde olursa ben de bu şekilde davranacagim
O zaman belki de problem bu ve çözülecek ay hadi İnşallah canım.
Yalnız arkadaşına kıl oldum he
İnşallah artık güzel şeyler olsun hayatımızda
Çok tırsıyorum sonuçtan bakabilirsem derim
Amin inşallah tatlım
Vuvvvv çok az kalmış görüşmeye
evet canlarım umarım böyle bişeyse sorunumuz çözülür inşallahAma şöyle düşün, sonuçta çözümü var. Oyle bsyse en azından bilip onlemini alirsin, canini skmaktansa sebebini ogrendim rahatladim önlemini alıyorum gibi dusunursun. Karaları baglama, iyi düşün. Dermani olmayan dert olmasin, gerisi cozulur kuzummmm
Eh iste, insanlar bitik model gorunce mutlu oluyorlar. Kaldi ki ben asla sey demiyorum: "ay ben soyle olmam boyle olurum, sunu yapmam bunu yaparim" vs... Ama elbette günün gerekliliklerine uygun sekilde, onceliklerimi duzenleyerek yine yapabileceğimin fazlasını yapmaya calisirim. Cocugum da oyle bir model gorur
AminnnnnnKesinlikle tatlım ilk eğitim ailede başlar..
İnsallah gelecek nesilleri iyi yetistirebiliriz
Amin canım, biraz gulumse, pozitif bak her sey yoluna girecekevet canlarım umarım böyle bişeyse sorunumuz çözülür inşallah
Bu çıkmış sadece canımParesilaaa aşgo kan sonuçların çıktı mı
D vitamini düşük çıkmış ama o takviyeyle yükseliyor. Tsh, prolaktin iyi. Diğerlerinden çok anlamıyorum. Dahiliyeye de gitmiş miydin?Bunlar çıkmış daha diğeri yok
Çıkanlar nasıl
Fsh geçen sene 11di şimdi 2D vitamini düşük çıkmış ama o takviyeyle yükseliyor. Tsh, prolaktin iyi. Diğerlerinden çok anlamıyorum. Dahiliyeye de gitmiş miydin?
LH sınırda fsh de çok düşük referans aralığına göre dr ne dicek ki ya tekrar gircen dimi sormayaBu çıkmış sadece canım
D3 d vitamini canım o hep düşükLH sınırda fsh de çok düşük referans aralığına göre dr ne dicek ki ya tekrar gircen dimi sormaya
d3 vitamini normal d vitamini oluyor ki
10 dan aşağı diyolar ya..dr bi yorumlasın ne dicek.d vitamini benim geçen sene 5 çıkmıştı sonra hiç bakmadılar.progestoron baktı mı benim o hep süşük 0.1 sanırım çok kötüD3 d vitamini canım o hep düşük
Geçen sene fsh 11di çok yüksekti 5ten mi 7den mi asagida olması lazım demişti.
Hepsine haftaya Çarşamba bakacak
Bakalım ne diyecek bilmiyorum. Ama demişlerdi fsh gerginlikle çıkar diye kürtaj sonrasi baktıklarında 11di demek doğruymuş.10 dan aşağı diyolar ya..dr bi yorumlasın ne dicek.d vitamini benim geçen sene 5 çıkmıştı sonra hiç bakmadılar.progestoron baktı mı benim o hep süşük 0.1 sanırım çok kötü
Aynen nurum..Ne kadar da doğru bir soz unluysen ya da paran varsa herşeyi detayıyla yapıyorlar ve tek seferde pozitifi öğreniyorsun ama bizim gibiler sürünsün de sürünsün nasıl bir ulkedeyiz bilmiyorum
Herif gibi olmiiiiiiiyiiiiiağlamaaaaaaaa anan var herif de gelcek geri
ya bu testler belirsizlik falan içim kötü oldu
Hello snowişşşşHellööö
Anladklarm var anlamadklarm varBunlar çıkmış daha diğeri yok
Çıkanlar nasıl
bebeğim üzülme artık ya inşallah kötü bişey olmicak.amh bir haftada çıkıyor haftaya çıkar o da.ben de çok merak ettim ne durumda acaba.aynı merkezde mi yaptırdınBakalım ne diyecek bilmiyorum. Ama demişlerdi fsh gerginlikle çıkar diye kürtaj sonrasi baktıklarında 11di demek doğruymuş.
Hiç anlamıyorum bu değerlerden nette araştırmamak için zor tutuyorum
Güya hepsini yazdım dedi amh yok progestoron yok çıkmams mıdır yoksa unuttu mu onları..ben hepsini saydım çünkü
Bana göre çıkmadıAynen nurum..
Ama lafa gelince sağlıkta devrim yaptık
Hüloğğğğ
Herif gibi olmiiiiiiiyiiiii
Hello snowişşşş
Anladklarm var anlamadklarm var
Hepsi çktımı parem
eee herif gibi tabi olmazAynen nurum..
Ama lafa gelince sağlıkta devrim yaptık
Hüloğğğğ
Herif gibi olmiiiiiiiyiiiii
Hello snowişşşş
Anladklarm var anlamadklarm var
Hepsi çktımı parem
Evet canım aynı yerde yaptırdım. zaten yanında eski sonuçları da yazıyor.bebeğim üzülme artık ya inşallah kötü bişey olmicak.amh bir haftada çıkıyor haftaya çıkar o da.ben de çok merak ettim ne durumda acaba.aynı merkezde mi yaptırdın
İstemiştir bemce yaaaBana göre çıkmadıya da yapmadı
eee herif gibi tabi olmaz
Ne bilim ya amh geç çıkıyorda diğeri de mı geç çıkıyor acabaİstemiştir bemce yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?