- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.081
Muhtişim oluyor bulutcum yaşa ve gör derimMaşallahakrep burcu bebesi nasıl oluyor bizimki de akrep olcak galiba
Akrep o değil benim akrep çarpı 2 olacak Allah nasip ederse
Olur, verelim hemen. Ama iki ay beklersen bi doğsun.Yok beklemem dersen biraz erken doğururum canım nolcak. ahahahsdfg
Oh ferahladın kuzu yağmur iyidir günaydınSabahın köründen bir günaydın daha
O kadar sıcakki hatay, pencereyi hafif aralayarak uyudum.. Şuan yağmur damlalarının sesine uyandım... Misssss
Buna ne ihtiyaç varmış meğer
Bu akrepler size netti?Akrep o değil benim akrep çarpı 2 olacak Allah nasip ederse
vatan hayınıBu akrepler size netti?
Ne etmedi diye sor bir de 6 sene çocuk düşünemedim ben gerisini sen düşünBu akrepler size netti?
Ya tabi ihtimal azalsa da olabiliyor ileri yaslarda. Risk artiyor. Bakalim insallah saglikli devam eder benimki de daha cok erken, is gebe kalmakla bitseydi keske..daha detayli testler yapilacak falan filan..aaaa gerçekten mi ? maşallah sanaama varya bizim müşterinin biri 46 yaşında doğurdu daha yeni.geçen bebeği getirmişler 4 aylık kız bebek.Allah m içimin yağları eridi hıçkıra hıçkıra ağlamamak için zor tuttum kendimi
Size akrepleri ezdirmemNe etmedi diye sor bir de 6 sene çocuk düşünemedim ben gerisini sen düşün
Akreplere ben de karşıyım. Akrep ve ikizler diye burç olmazSize akrepleri ezdirmem
amin saronum gezegenim :)Ya tabi ihtimal azalsa da olabiliyor ileri yaslarda. Risk artiyor. Bakalim insallah saglikli devam eder benimki de daha cok erken, is gebe kalmakla bitseydi keske..daha detayli testler yapilacak falan filan..
Allah sana da isteyen herkese de saglikli evlat nasib etsin en kisa zamanda.
Annenden Allah razı olsun benim annem gelcek temizlik yaparım falan dedi yok dedim kendim yapıyorum şimdi diyor kızım bana iş yaptırmaz.her anne bir olmuyor :) yaşandı geçti çok şükür şimdi güzel günlere bakalım bal0ncuğumKuzum ben gebeliğimin ilk 4-5ayı annemde kaldım.. Eşim evde herşeyi kendi yaptı.. Snrada bama iş yaptırmıor saolsn herşey kendisinde.. Annemde saolsn camlarımı hallediyor..
Yemeğim hala annemde yenior mesela..
Keşke rahat olmasaydımda onları yaşamasaydım tabi :)
Abla umarm bende teyze kadar şanslı olurum diyecem ama günden güne çoğaldı.. Malesef süreçte yıprandm..
Sanırım tek çarem boya :)))
Muhtişim oluyor bulutcum yaşa ve gör derim
len maşallah hepiniz kız lenBizim bebe kızmış bu aradakendimi hiç kız anası olarak düşünmedim bakalım neler bekliyor beni
Sağolasın bebeto tez vakitte seninki de yola çıksın inşallahlen maşallah hepiniz kız len
sağlıkla gelsin minnoş
ben de seni erkek anası diye düşünmüştüm
len maşallah hepiniz kız len
sağlıkla gelsin minnoş
ben de seni erkek anası diye düşünmüştüm
Akrep kimSize akrepleri ezdirmem
BencedeAkreplere ben de karşıyım. Akrep ve ikizler diye burç olmaz
Cok korktumAnnenden Allah razı olsun benim annem gelcek temizlik yaparım falan dedi yok dedim kendim yapıyorum şimdi diyor kızım bana iş yaptırmaz.her anne bir olmuyor :) yaşandı geçti çok şükür şimdi güzel günlere bakalım bal0ncuğum
Bal0ncuk yeterince korkuttu deme
Bu sene kız senesiBizim bebe kızmış bu aradakendimi hiç kız anası olarak düşünmedim bakalım neler bekliyor beni
Takla atıo deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?