- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.281
Yok gelmedi devamı hiç olmamış gibi bitti gittiNe durumda şimdi gelmeye devam ediyor mu
Sen birazcık Kürlere ara mi versen ben anlamadım hiçYok gelmedi devamı hiç olmamış gibi bitti gitti
Kür yapmıyorum sayılır da folik d vitamin falan kullanıyımSen birazcık Kürlere ara mi versen ben anlamadım hiç
Günaydın
Günaydın
Yağmurlu, puslu, boğuk bir İstanbul sabahından günaydın hepinize
Neyse ki dışarıda kuş sesleri var
Günaydınnnn
E onlarda yapmaz...o zaman mevsimsel olabilir canım aklına olumsuz birşey getirme olur mu?Kür yapmıyorum sayılır da folik d vitamin falan kullanıyım
Uyuyanlara gıcık oluomHerifi ise gönderdim yatiom geri
İş var işşşNasılsa kmse yok die çıktım
Meğer herkes erkenci
Hayırdır gardaşşşşşş
Tek olmana şaşırdım mı?İş var işşş
Ve yine tekim ve yine duruşma
Yok tatlım ediyorda etmiyor. Bir arkadas raporlu feci kalçasını inciltti diğer arkadaşın bugün boşanma davası var, hakimin tayini çıktı...bugün duruşma var nöbetçi hakimler ile duruşma yapacağım. Düşündükçe içim şişiyorTek olmana şaşırdım mı?
Yooo ne münasebet
O değilde sizde dönüşüm devam ediomu parem
Bişey olmaz okurken bendr şiştimYok tatlım ediyorda etmiyor. Bir arkadas raporlu feci kalçasını inciltti diğer arkadaşın bugün boşanma davası var, hakimin tayini çıktı...bugün duruşma var nöbetçi hakimler ile duruşma yapacağım. Düşündükçe içim şişiyor
çalışıyoz yeaaahNasılsa kmse yok die çıktım
Meğer herkes erkenci
Hayırdır gardaşşşşşş
heralde canı öyle istediE onlarda yapmaz...o zaman mevsimsel olabilir canım aklına olumsuz birşey getirme olur mu?
bendeUyuyanlara gıcık oluom
Hem şiştim diyorsun hem birşey olmaz diyorsun yengeç değil de ikizler misin senBişey olmaz okurken bendr şiştim
Seni çok seviyorum mucizemçalışıyoz yeaaah
heralde canı öyle istedi
bende
ben daha çokHem şiştim diyorsun hem birşey olmaz diyorsun yengeç değil de ikizler misin sen
Seni çok seviyorum mucizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?