- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.421
Ya ahahahaha
Kuzum şimdiye kdar vurulman lazmdı
Onun haftası var diye biliyorm
E iyi bari doğum ve sonrası önemli. Yanınızda başka kimse bile olmasa bir şekilde halledersiniz ikinizAyda bir hafta ya gelir ya gelmez. Aile apartmanında olduğum için sıkıntı olmuyor yalnızlık çekmiyorum ama eş başka.
Benim eşim de yemek yapmaz ama en azından birşeye moralim bozukken teselli edebilir, tek başımayken atlatmam daha zor oluyor. Hamilelik evhamlı bi süreç, benim gebeliğim de sıkıntılı. Neyse ki iki ay kaldı.
Doğumun olacağı ay yıllık izin alacakmış bakalım, inşallah. Ben de evlendiğimizden beri ikinci kez bir iki haftadan fazla görürüm adamı. :)
Bunu bilmiyordum benim daha çok büyüdüler gibi ilaçtan belkide.dışardan bile belli çok canımı sıkıyorlar ya emzirince büyükler gitmiyor dediler.geçer diye ummuştum inşallah öyle dedikleri gibi olmaz.sen 6 ayda iyi gidiyorsun helal olsun ben bir 1 yıl gidip bıraktım bıktırıcıKendi isteğiyle progestan kullanır mi insan?
Doktor dozunu azaltsın diye bi yalvarmadigim kaldi. Sakin kullanma agir etkileri olan bi ilac. Vucuda extra hormon veren bir ilac. Fibrokistik göğsü olanlarin mecbur kalmadan kullanamayacağı bir ilac.
Oğlanı yatırdım kocişi beklioyorumNe ediosunuz bee
Beyazım bugn sesin pek çıkmadıOğlanı yatırdım kocişi beklioyorumsen napan
Nerdeydin gıııı nurummmmAnca eve geldim ayaklarim ağrıdı bea
İş kadını seni5 saatlik uykuyla ayaktayım... ben yatanzi
Dolandım geldimBeyazım bugn sesin pek çıkmadı
Hayra alamet değil
Nerdeydin gıııı nurummmm
İş kadını seni
Hayır değil hakkatenBeyazım bugn sesin pek çıkmadı
Hayra alamet değil
Nerdeydin gıııı nurummmm
İş kadını seni
Bünyem alışık değil bu kadar sessizliğineHayır değil hakkatenAllah sonumuzu hayır etsin
Dolanda gelllllll ammanamman amman ey meydan kız görsün amanDolandım geldim
Tabi canım meydan görsün beniDolanda gelllllll ammanamman amman ey meydan kız görsün aman
Aşırı dozda bene gerek yok dedim biraz cool takılıyım senin de dinlenmeye ihtiyacın varBünyem alışık değil bu kadar sessizliğine
Ama cok sıkıldımAşırı dozda bene gerek yok dedim biraz cool takılıyım senin de dinlenmeye ihtiyacın var
Yarın tam gaz devam ederim bacım ayıpsınAma cok sıkıldım
Bu halini beğenmedm
Bacım iyi gezdın o zaman bu saate kadar insan beni de alırdı yanınaTabi canım meydan görsün beni
Telafi etYarın tam gaz devam ederim bacım ayıpsın
Geleydin bacım çarşı pazar turladim yarında sosyete pazarı varmış oraya gidek gelBacım iyi gezdın o zaman bu saate kadar insan beni de alırdı yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?