- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.441
Artık enişte düşünsünBittin senyarın pişman olcan adam geldı öptüm
Dondurma yemeden miDün eksik kalan işi gidem de yapam
Yok yaa koca uyudu da rüya bile görüyor yorgunum gece saat kurdum uyanır yaparız diyeDondurma yemeden mi
Gittim bizzat gittiğimde de vurmadi ki. Aaa ben seni sisteme kaydetmeyi unutmusum dedi gönderdi.Ya ahahahaha
Kuzum şimdiye kdar vurulman lazmdı
Onun haftası var diye biliyorm
Annesini getirmeye kalkmasa iyiydi...E iyi bari doğum ve sonrası önemli. Yanınızda başka kimse bile olmasa bir şekilde halledersiniz ikiniz
Mecburiyet.. emzirince azaliyo keşke tamamen gitse.Bunu bilmiyordum benim daha çok büyüdüler gibi ilaçtan belkide.dışardan bile belli çok canımı sıkıyorlar ya emzirince büyükler gitmiyor dediler.geçer diye ummuştum inşallah öyle dedikleri gibi olmaz.sen 6 ayda iyi gidiyorsun helal olsun ben bir 1 yıl gidip bıraktım bıktırıcı
Annesi gelsin iki gün kalsın gitsinAnnesini getirmeye kalkmasa iyiydi...
Hayır kadının da kendine ait bi hayatı var, niye aylarca kalsın.Annesi gelsin iki gün kalsın gitsin
"Biz kızlarla etraflıca konuştuk, senin o kadar yorulmana hiiiç gerek yok. Gözünle de gördün, güle güle" dersin. Arkadaş ihtiyaç varsa kalsınlar, işe yarıyorlarsa kalsınlar, yoksa yük oluyor yani lohusa kadına sadeceHayır kadının da kendine ait bi hayatı var, niye aylarca kalsın.
Ama işe gidince gözü arkada kalmıcakmışmış. En azından bir ay kesin kal diye ısrar edicek kadına.
hayır annemle çok yakınız bi kere. bişey olsa gelir. Ama illa herseyi kendi annesi iyi biliyo :)"Biz kızlarla etraflıca konuştuk, senin o kadar yorulmana hiiiç gerek yok. Gözünle de gördün, güle güle" dersin. Arkadaş ihtiyaç varsa kalsınlar, işe yarıyorlarsa kalsınlar, yoksa yük oluyor yani lohusa kadına sadece
Keşke kocan doğursaydı ya o her şeyin en iyisini biliyor. O emzirsin, o baksın hatta. Sen de yatar dinlenirsin. Şey dersin "Bademleri yedin mi?"hayır annemle çok yakınız bi kere. bişey olsa gelir. Ama illa herseyi kendi annesi iyi biliyo :)
KeşkeMecburiyet.. emzirince azaliyo keşke tamamen gitse.
Valla imkan olsa doğururdu kesin.Keşke kocan doğursaydı ya o her şeyin en iyisini biliyor. O emzirsin, o baksın hatta. Sen de yatar dinlenirsin. Şey dersin "Bademleri yedin mi?"
Saatmi kurdunYok yaa koca uyudu da rüya bile görüyor yorgunum gece saat kurdum uyanır yaparız diyeama nerdeee
Kuzum bunlar iyimi...Gittim bizzat gittiğimde de vurmadi ki. Aaa ben seni sisteme kaydetmeyi unutmusum dedi gönderdi.
hayır canım kendisi kurup da yattıSaatmi kurdun
Kuzum bunlar iyimi...
Kesinlikle şijayet etmelisin sağlık bakanlığına!!!!!!
Oo sabah sabah dayloş hangi rüzgar estiGünaydın nnnnnnn
Sen normalmisinhayır canım kendisi kurup da yattıuyandı ama aman hadi ben uyuycam çabucak olsun bitsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?