- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.641
Ay cok sukur bayadir yok. Zeytin evet tuzlu seyler iyi geliyorÇubuk kraker yada siyah zeytin at ağzına abla.. Belki iyi gelir..
Lekelenmeler geçtimi
Cok şükür ablaAy cok sukur bayadir yok. Zeytin evet tuzlu seyler iyi geliyor
Aynen herife de dedim yarın sende bastır Dr a iki tane koysun dedimYarn konuşursn bende merak ettm
Anı yaşa
Tadını çıkar nurummmm
Pozitif enerjiAynen herife de dedim yarın sende bastır Dr a iki tane koysun dedimya bilmiyorum belki garip gelecek ama direk tutacak diye hissediyorum ben ya çok istediğimden bilmiyorum bı ay sonra ben hamileyim dicem kesesini gördük dicem diye hissediyorum hiç yabancı gelmiyo önceden olsa hep acabalardaydim olur mu olmaz mı sanırım yine olmayacak bu ay da boş geçti diye düşünürdüm hep ama bu sefer öyle diil içimde hiç umutsuzluk olumsuzluk yok iyi birşey mi bu bilmiyirumda
Yarın abla yarın gidicem ilaçlarımı alıp başlayacağım bakalım geçen aylardaki gibi olursa rahim 10-15 gün içinde yaparız transferi dedi DrPazartesi buyuk gun mu canim
Amin inşallah kuzummPozitif enerji
Allah gönlüne göre versn kuzum
Doktora soruyorum yaptırabilirsin, sıkıntı yok diyo. İlk dozun üzerinden geçmiş iki ay.Cok haklısın gelinim
Aynı ülke.. 2 farklı şekil...
olsun ben uyumak istiyomAnlaştnz yani
Dana gibi yatınc el yüz şişio gı
pöööffffBen onu zaten yasiyorum senelerdir
Sagol kuzum
Bendeee
hiç demiyon heaaaaOldum Dr dan randevu aldım randevu günü bekliyorum
Aynen madem dagitmasina engel olmuyo toplasın o zaman
Yarın Dr dan sonra söyleyecektimolsun ben uyumak istiyom
pöööffff
hiç demiyon heaaaa
küstümYarın Dr dan sonra söyleyecektim
Hadi gözün aydın. Söylemiyor daOldum Dr dan randevu aldım randevu günü bekliyorum
Aynen madem dagitmasina engel olmuyo toplasın o zaman
Dur la bi sakin. Hayırlısı tek olacaksa tek olsun, çiftse çift. İkinci için elinde bolca fırsat var dondurulmuş vaziyette çok şükürBaşladı artık sanırım ya daha çok Dr iki tane koyacak mi onu düşünüyorum ins koyar
Haklı bir serzeniş, katılıyorum. Ben de öyle yapayımküstümben de doğurunca söylicem
olsun ben uyumak istiyom
pöööffff
hiç demiyon heaaaa
Yaaa askos yarın ilaçları alıp foto atacaktım supriz yapacaktım planım öyleydi benim küsme sakın dogurunca soylicem falan da demeküstümben de doğurunca söylicem
Etiketlerim tamamdır benim iigne ilaç fobim ve birde başımda dert kayganam var tek seferde olsun bitsinHadi gözün aydın. Söylemiyor da
Ne güzel hızlı olacakmış bak senin. Benim gibi beklesen nabacaktın. Yarın muayeneden çıkıp yazınca beni de etiketle. Bütün yazılanları okuyamıyorum. 10 dk olmasa da hala kısıtlı girip bakıyorum gözümden kaçabilir
Dur la bi sakin. Hayırlısı tek olacaksa tek olsun, çiftse çift. İkinci için elinde bolca fırsat var dondurulmuş vaziyette çok şükür
Haklı bir serzeniş, katılıyorum. Ben de öyle yapayım
haklııyızHadi gözün aydın. Söylemiyor da
Ne güzel hızlı olacakmış bak senin. Benim gibi beklesen nabacaktın. Yarın muayeneden çıkıp yazınca beni de etiketle. Bütün yazılanları okuyamıyorum. 10 dk olmasa da hala kısıtlı girip bakıyorum gözümden kaçabilir
Dur la bi sakin. Hayırlısı tek olacaksa tek olsun, çiftse çift. İkinci için elinde bolca fırsat var dondurulmuş vaziyette çok şükür
Haklı bir serzeniş, katılıyorum. Ben de öyle yapayım
Haydi uyuyalim
aaaa haaaaa doğurunca da söylemicem artık 1 2 ay geçsinYaaa askos yarın ilaçları alıp foto atacaktım supriz yapacaktım planım öyleydi benim küsme sakın dogurunca soylicem falan da deme
Transferde herkese iğne vermiyorlar ki sen bana bakma. Ben bütün olmazları yaşadım. Kaynanana ne ikinciyi de istediğin zaman yaparsın. Şartlandırma kendini. Hayırlısıyla, sağlıkla olsunEtiketlerim tamamdır benim iigne ilaç fobim ve birde başımda dert kayganam var tek seferde olsun bitsin
Ksutum bende bundan sonrasını haber vermemhaklııyız
hakkımız
sö ke sö ke alırız
aaaa haaaaa doğurunca da söylemicem artık 1 2 ay geçsin
İnşallah iğne vermezTransferde herkese iğne vermiyorlar ki sen bana bakma. Ben bütün olmazları yaşadım. Kaynanana ne ikinciyi de istediğin zaman yaparsın. Şartlandırma kendini. Hayırlısıyla, sağlıkla olsun
Söke deyince canım tatil çekti. Söke'ye de hiç gitmedim hahaklııyız
hakkımız
sö ke sö ke alırız
aaaa haaaaa doğurunca da söylemicem artık 1 2 ay geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?