Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarn konuşursn bende merak ettm

Anı yaşa
Tadını çıkar nurummmm
Aynen herife de dedim yarın sende bastır Dr a iki tane koysun dedim ya bilmiyorum belki garip gelecek ama direk tutacak diye hissediyorum ben ya çok istediğimden bilmiyorum bı ay sonra ben hamileyim dicem kesesini gördük dicem diye hissediyorum hiç yabancı gelmiyo önceden olsa hep acabalardaydim olur mu olmaz mı sanırım yine olmayacak bu ay da boş geçti diye düşünürdüm hep ama bu sefer öyle diil içimde hiç umutsuzluk olumsuzluk yok iyi birşey mi bu bilmiyirumda

Pozitif enerji
Allah gönlüne göre versn kuzum

Oldum Dr dan randevu aldım randevu günü bekliyorum

Aynen madem dagitmasina engel olmuyo toplasın o zaman
Hadi gözün aydın. Söylemiyor da
Ne güzel hızlı olacakmış bak senin. Benim gibi beklesen nabacaktın. Yarın muayeneden çıkıp yazınca beni de etiketle. Bütün yazılanları okuyamıyorum. 10 dk olmasa da hala kısıtlı girip bakıyorum gözümden kaçabilir
Başladı artık sanırım ya daha çok Dr iki tane koyacak mi onu düşünüyorum ins koyar
Dur la bi sakin. Hayırlısı tek olacaksa tek olsun, çiftse çift. İkinci için elinde bolca fırsat var dondurulmuş vaziyette çok şükür
küstüm ben de doğurunca söylicem
Haklı bir serzeniş, katılıyorum. Ben de öyle yapayım

Etiketlerim tamamdır benim iigne ilaç fobim ve birde başımda dert kayganam var tek seferde olsun bitsin

haklııyız

hakkımız
sö ke sö ke alırız

Yaaa askos yarın ilaçları alıp foto atacaktım supriz yapacaktım planım öyleydi benim küsme sakın dogurunca soylicem falan da deme
aaaa haaaaa doğurunca da söylemicem artık 1 2 ay geçsin

Etiketlerim tamamdır benim iigne ilaç fobim ve birde başımda dert kayganam var tek seferde olsun bitsin
Transferde herkese iğne vermiyorlar ki sen bana bakma. Ben bütün olmazları yaşadım. Kaynanana ne ikinciyi de istediğin zaman yaparsın. Şartlandırma kendini. Hayırlısıyla, sağlıkla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…