- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.901
Ya iyi gibiydim yemeklerden tiksinmem ve uyku disinda ama bu gece wcye kalktim leke gdi yinr. Sabah acile gittim, sukur bebek iyi ama doktor cok ilginc bisi soyledi yumurtaligimda 2.5 cm kist varmis. Gosterdi de hatta. Doktorunuz soylemedi mi dedi kanama ordan gelior dedi. Cok sasirdim birnin gordugunu digeri nedem gormuyor.. kime guvenicemizi sasirdik. Boyle yani bir dokunup bin ah isitttin cnm bu sabah
Sen nasilsin?
Ayyyy gerçekten miiiiGünaydın askos napayım bende başladım transfer ilaçlarına 12 sinde kontrolüm var eğer herşey böyle güzel giderse 19 - 20 Haziran'da transfer dedi Dr um bakalim
İyidir kuzum anca uyanmaya çalışıyorum dünün ardından yorulmusum yasen napiosun
Dilin donmuyo bazen tikaniyosun başa dönüp okuyayım diosun aynı yerde takiliosun o yüzden dedim kuzum ben hep açıp dinliyorum öyle oldugunda
İnşallah kuzum bakalım ilaçlar çok ama yaa yavaş yavaş iciyomAyyyy gerçekten miiii
Çok güzel haberr buuu
Allahım sana şükürler olsun ne güzel şeyler oluyor topikte
Gelsin bebeler
Hadi hayirlisi hic vakit kaybetme en basit sey oyaliyor bazen. Guzel haberlerle insallahah sakın üzülme bebiş iyiymiş çok şükür
Ben iyiyim ne olsun regl bekliyorum gelsin doktora gidicem
çok tatlısınAyyyy gerçekten miiii
Çok güzel haberr buuu
Allahım sana şükürler olsun ne güzel şeyler oluyor topikte
Gelsin bebeler
aayyy dayloş demi ya dayak istiyo canı herhalİyiyim kuzum, azcik boş kalacağım günleri bekliyorum, kitap okuyamiyorum resmenhe bu sefer nst mi buldun gerilecek allaskinaaa
Kolay gelsin canimm, sozde hafta sonu ama ben de çalışıyorum ahahaha evde laptopta aşırı isim var onlari halletmem lazimmmm
Off balus off, nstyi stresli bsye benzeten bi seni duydumnerden ne bulsam da kendime uzulcek konu yaratsam diyon herhalllll
Oyhhhh harikaaaaokul işlerim var kuzum 15inden sonra rahat olacagm insallah, o zamana kadar bitirmem lazimmm.. iyiyim cok şükür
Tam benlik
Naptin dun kuzu, kacirmisim yine benyaaa senin de cooook yakin bebiktoss, bekliyoruz heyecanlaaaaaa
Evet unutmazsam açıp dinleyeyim canısı daha iyi olur tabiGünaydın askos napayım bende başladım transfer ilaçlarına 12 sinde kontrolüm var eğer herşey böyle güzel giderse 19 - 20 Haziran'da transfer dedi Dr um bakalim
İyidir kuzum anca uyanmaya çalışıyorum dünün ardından yorulmusum yasen napiosun
Dilin donmuyo bazen tikaniyosun başa dönüp okuyayım diosun aynı yerde takiliosun o yüzden dedim kuzum ben hep açıp dinliyorum öyle oldugunda
ne bileyim insan kılığında yüzü gözü değişik bir şey aman neysedöverim seni bak ne ağlıyon
kim gülüyor kız
ayy dikkat et nolurEvet unutmazsam açıp dinleyeyim canısı daha iyi olur tabi
ne bileyim insan kılığında yüzü gözü değişik bir şey aman neysesen neden pazar pazar çalışıyorsun
Sonunda herşey mükemmel olacak sabır kuzuİnşallah kuzum bakalım ilaçlar çok ama yaa yavaş yavaş iciyom
İnşallahh canısıHadi hayirlisi hic vakit kaybetme en basit sey oyaliyor bazen. Guzel haberlerle insallah
çok tatlısın
aayyy dayloş demi ya dayak istiyo canı herhal
Sende dikkat etayy dikkat et nolur
haftasonu yanımdaki kızla değişimli çalışıyoruz bi bi pazar ben bi pazar o malesef
bebeğim günlük 10.5 saat çalışıyorum mesai kavramı yok bunlarda.sabit maaşı aldığıma şükürSende dikkat etHadi ya zor iş Allah kolaylık versin bir tatil keyfisi yok ama mesai alıyorsan o iyi bak
İnşallah kuzummmSonunda herşey mükemmel olacak sabır kuzu
İnşallahh canısı
seni yerim
Ahhh Muğlaaaaa, ordan mezun oldum ben cokkkk severimmmmDün bende baya kaçırdım ya Dr a gittik geldik iste sonra ver elini Muğla gezdik dolaştık akşamda eve geldik baya yoğun geçti
Evettttt bu istiyo tabiiiiiçok tatlısın
aayyy dayloş demi ya dayak istiyo canı herhal
10.5 saat ölüm gibibebeğim günlük 10.5 saat çalışıyorum mesai kavramı yok bunlarda.sabit maaşı aldığıma şükür
dün kulladım izin güloş ama bi gün hiç yetmiyor bana
bayramdan sonra yıllık izin istiyorum bakalım alabilirsem10.5 saat ölüm gibiben 3 ay 10 saat çalıştım da tükendim.1 günde dinlenlenmeye yetmez ki en az bir hafta izne çıkman lazım
Hamilelikten dersem sıyırırmıym elindenİyiyim kuzum, azcik boş kalacağım günleri bekliyorum, kitap okuyamiyorum resmenhe bu sefer nst mi buldun gerilecek allaskinaaa
Kolay gelsin canimm, sozde hafta sonu ama ben de çalışıyorum ahahaha evde laptopta aşırı isim var onlari halletmem lazimmmm
Off balus off, nstyi stresli bsye benzeten bi seni duydumnerden ne bulsam da kendime uzulcek konu yaratsam diyon herhalllll
Oyhhhh harikaaaaokul işlerim var kuzum 15inden sonra rahat olacagm insallah, o zamana kadar bitirmem lazimmm.. iyiyim cok şükür
Tam benlik
Naptin dun kuzu, kacirmisim yine benyaaa senin de cooook yakin bebiktoss, bekliyoruz heyecanlaaaaaa
Sen gel bide hatayda yaşa bulutmEsmiyor bugünBal0ncuk
Klima varsa yine iyiHamilelikten dersem sıyırırmıym elinden
Sen gel bide hatayda yaşa bulutm
Yemezler, öncesini de biliyodum yevrummmHamilelikten dersem sıyırırmıym elinden
Sen gel bide hatayda yaşa bulutm
Ay hç sevmem klimayı bulutmKlima varsa yine iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?