- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.881
Kuzum okuyamiosan bile internetten aç dinle öyle uyuGünaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
Günaydınnlarrr
Kuzum okuyamiosan bile internetten aç dinle öyle uyu
Ya iyi gibiydim yemeklerden tiksinmem ve uyku disinda ama bu gece wcye kalktim leke gdi yinr. Sabah acile gittim, sukur bebek iyi ama doktor cok ilginc bisi soyledi yumurtaligimda 2.5 cm kist varmis. Gosterdi de hatta. Doktorunuz soylemedi mi dedi kanama ordan gelior dedi. Cok sasirdim birnin gordugunu digeri nedem gormuyor.. kime guvenicemizi sasirdik. Boyle yani bir dokunup bin ah isitttin cnm bu sabahnasılsın nasıl gidiyor alıştın mııı
Duruyordur kaçamazlar bi yereAy çok garip. Ya çok ayakta durdum diye gittiyse diye korkuyorum. İnşallah yerinde duruyordur
Hayır olsn bulutumGünaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
İyi pazarlar ablaIyi pazarlar minikler
Totisin açık kalmasin kizGünaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
Dayloşşşş bibiğimmmmmBal0ncuk Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr bir mucizee
Heeey balusko, parisko, hemsirisko, nurisko, mucizisko napiyosunuuzzzz
iyidir kanka ben çalışıyom bugün sen nörüyonBal0ncuk Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr bir mucizee
napıyolar orda ? ben dr gittiğimde gelenleri bağlıyolar 1 saate yakın bekliyodu bebeğin hareketlerini falan mı dinliuolarDayloşşşş bibiğimmmmm
İyiyim kuzum oturuorm öyle boş boş dışarıyı izliyorum
Sen ne yapıyorsun?
Çarşamba ilk defa nst girecem biraz gerginim..
Hareketleri kalp atışınapıyolar orda ? ben dr gittiğimde gelenleri bağlıyolar 1 saate yakın bekliyodu bebeğin hareketlerini falan mı dinliuolar
yok ya stres ola pıt pıt heryerine dinleyici yapıştırıyolar yatıp bekliyonHareketleri kalp atışı
Sancı
Erken doğum vs vs
Ama cok stresli bişeye benzio fotolarda..
Gerildim... Bilmiorm neden
yok ya stres ola pıt pıt heryerine dinleyici yapıştırıyolar yatıp bekliyon
doğurcan nerdeyse maşşalah bi sakinle artıkv
Napam oturdum balkonda dışarıdaki kuşların sesini dinliyorum fıstıkBal0ncuk Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr bir mucizee
Hadi ya ben de kendime yazıp taşısam mı acaba.kurtulmana sevindimben korunma duaları olan bişey yaptırmıştım içeriğini bize göstermişti yasin i şerif nazar ayetleri ayetel kürsi nas felak var.hep boynumda taşıyorum bana banyoya girdiğinde bile bi kenara as yanında dursun demişti.ondan sonra rahatlamıştım şükür.beni de çok korkutuyolardı çünkü
Yok unutkanlık yada bilerek mi unutturuluyor bilemicemGünaydınnlarrr
Kuzum okuyamiosan bile internetten aç dinle öyle uyu
hayrolsun bal0ncuğumDuruyordur kaçamazlar bi yere
Hayır olsn bulutum
İyi pazarlar abla
çok rasyonelce bir yaklaşımTotisin açık kalmasin kiz
Günaydın askos napayım bende başladım transfer ilaçlarına 12 sinde kontrolüm var eğer herşey böyle güzel giderse 19 - 20 Haziran'da transfer dedi Dr um bakalimgünaydın canısıı sen ne yaptın eski mesajlara bakamadım
İyidir kuzum anca uyanmaya çalışıyorum dünün ardından yorulmusum yaBal0ncuk Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr bir mucizee
Dilin donmuyo bazen tikaniyosun başa dönüp okuyayım diosun aynı yerde takiliosun o yüzden dedim kuzum ben hep açıp dinliyorum öyle oldugundaHadi ya ben de kendime yazıp taşısam mı acaba.kurtulmana sevindimeşimde bir ara taşımış onuda çok korkutuyorlarmış eskiden.7 ayetelkürsi yazılı kolye taşımış geçmiş mantıklı aslında yazabilirim kendime en azından okumayı unutma durumum olmaz.elimle gözümü kapatıp dua okumaya çalışıyorum gözümü açıp gülüyor değişik.
Yok unutkanlık yada bilerek mi unutturuluyor bilemicemyatarken eşime bir şeyler anlatıyorum adam uyuya kalıyor ona onca laf etceğime dua etsem daha iyi
hayrolsun bal0ncuğum
çok rasyonelce bir yaklaşım
döverim seni bak ne ağlıyon
kim gülüyor kızHadi ya ben de kendime yazıp taşısam mı acaba.kurtulmana sevindimeşimde bir ara taşımış onuda çok korkutuyorlarmış eskiden.7 ayetelkürsi yazılı kolye taşımış geçmiş mantıklı aslında yazabilirim kendime en azından okumayı unutma durumum olmaz.elimle gözümü kapatıp dua okumaya çalışıyorum gözümü açıp gülüyor değişik.
Yok unutkanlık yada bilerek mi unutturuluyor bilemicemyatarken eşime bir şeyler anlatıyorum adam uyuya kalıyor ona onca laf etceğime dua etsem daha iyi
hayrolsun bal0ncuğum
İyiyim kuzum, azcik boş kalacağım günleri bekliyorum, kitap okuyamiyorum resmenDayloşşşş bibiğimmmmm
İyiyim kuzum oturuorm öyle boş boş dışarıyı izliyorum
Sen ne yapıyorsun?
Çarşamba ilk defa nst girecem biraz gerginim..
Kolay gelsin canimm, sozde hafta sonu ama ben de çalışıyorum ahahaha evde laptopta aşırı isim var onlari halletmem lazimmmmiyidir kanka ben çalışıyom bugün sen nörüyon
Off balus off, nstyi stresli bsye benzeten bi seni duydumHareketleri kalp atışı
Sancı
Erken doğum vs vs
Ama cok stresli bişeye benzio fotolarda..
Gerildim... Bilmiorm neden
Oyhhhh harikaaaaNapam oturdum balkonda dışarıdaki kuşların sesini dinliyorum fıstık
Sen napiyorsunnasılsın
Tam benlikHadi ya ben de kendime yazıp taşısam mı acaba.kurtulmana sevindimeşimde bir ara taşımış onuda çok korkutuyorlarmış eskiden.7 ayetelkürsi yazılı kolye taşımış geçmiş mantıklı aslında yazabilirim kendime en azından okumayı unutma durumum olmaz.elimle gözümü kapatıp dua okumaya çalışıyorum gözümü açıp gülüyor değişik.
hayrolsun bal0ncuğum
Naptin dun kuzu, kacirmisim yine benGünaydın askos napayım bende başladım transfer ilaçlarına 12 sinde kontrolüm var eğer herşey böyle güzel giderse 19 - 20 Haziran'da transfer dedi Dr um bakalim
İyidir kuzum anca uyanmaya çalışıyorum dünün ardından yorulmusum yasen napiosun
Dilin donmuyo bazen tikaniyosun başa dönüp okuyayım diosun aynı yerde takiliosun o yüzden dedim kuzum ben hep açıp dinliyorum öyle oldugunda
Dün bende baya kaçırdım ya Dr a gittik geldik iste sonra ver elini Muğla gezdik dolaştık akşamda eve geldik baya yoğun geçtiİyiyim kuzum, azcik boş kalacağım günleri bekliyorum, kitap okuyamiyorum resmenhe bu sefer nst mi buldun gerilecek allaskinaaa
Kolay gelsin canimm, sozde hafta sonu ama ben de çalışıyorum ahahaha evde laptopta aşırı isim var onlari halletmem lazimmmm
Off balus off, nstyi stresli bsye benzeten bi seni duydumnerden ne bulsam da kendime uzulcek konu yaratsam diyon herhalllll
Oyhhhh harikaaaaokul işlerim var kuzum 15inden sonra rahat olacagm insallah, o zamana kadar bitirmem lazimmm.. iyiyim cok şükür
Tam benlik
Naptin dun kuzu, kacirmisim yine benyaaa senin de cooook yakin bebiktoss, bekliyoruz heyecanlaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?