Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnlarrr
Günaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
Kuzum okuyamiosan bile internetten aç dinle öyle uyu

nasılsın nasıl gidiyor alıştın mııı
Ya iyi gibiydim yemeklerden tiksinmem ve uyku disinda ama bu gece wcye kalktim leke gdi yinr. Sabah acile gittim, sukur bebek iyi ama doktor cok ilginc bisi soyledi yumurtaligimda 2.5 cm kist varmis. Gosterdi de hatta. Doktorunuz soylemedi mi dedi kanama ordan gelior dedi. Cok sasirdim birnin gordugunu digeri nedem gormuyor.. kime guvenicemizi sasirdik. Boyle yani bir dokunup bin ah isitttin cnm bu sabah
Sen nasilsin?

Ay çok garip. Ya çok ayakta durdum diye gittiyse diye korkuyorum. İnşallah yerinde duruyordur
Duruyordur kaçamazlar bi yere
Günaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
Hayır olsn bulutum
Iyi pazarlar minikler
İyi pazarlar abla

Dayloşşşş bibiğimmmmm
İyiyim kuzum oturuorm öyle boş boş dışarıyı izliyorum
Sen ne yapıyorsun?
Çarşamba ilk defa nst girecem biraz gerginim..
napıyolar orda ? ben dr gittiğimde gelenleri bağlıyolar 1 saate yakın bekliyodu bebeğin hareketlerini falan mı dinliuolar

napıyolar orda ? ben dr gittiğimde gelenleri bağlıyolar 1 saate yakın bekliyodu bebeğin hareketlerini falan mı dinliuolar
Hareketleri kalp atışı
Sancı
Erken doğum vs vs
Ama cok stresli bişeye benzio fotolarda..
Gerildim... Bilmiorm neden

Hareketleri kalp atışı
Sancı
Erken doğum vs vs
yok ya stres ola pıt pıt heryerine dinleyici yapıştırıyolar yatıp bekliyon
doğurcan nerdeyse maşşalah bi sakinle artıkv

Hadi ya ben de kendime yazıp taşısam mı acaba.kurtulmana sevindim eşimde bir ara taşımış onuda çok korkutuyorlarmış eskiden.7 ayetelkürsi yazılı kolye taşımış geçmiş mantıklı aslında yazabilirim kendime en azından okumayı unutma durumum olmaz.elimle gözümü kapatıp dua okumaya çalışıyorum gözümü açıp gülüyor değişik.
Günaydınnlarrr

Kuzum okuyamiosan bile internetten aç dinle öyle uyu
Yok unutkanlık yada bilerek mi unutturuluyor bilemicem yatarken eşime bir şeyler anlatıyorum adam uyuya kalıyor ona onca laf etceğime dua etsem daha iyi
Duruyordur kaçamazlar bi yere

Hayır olsn bulutum

İyi pazarlar abla
hayrolsun bal0ncuğum
Totisin açık kalmasin kiz
çok rasyonelce bir yaklaşım

günaydın canısıı sen ne yaptın eski mesajlara bakamadım
Günaydın askos napayım bende başladım transfer ilaçlarına 12 sinde kontrolüm var eğer herşey böyle güzel giderse 19 - 20 Haziran'da transfer dedi Dr um bakalim
Bal0ncuk Paresilaaa Hemsirecik Nurzfr bir mucizee
Heeey balusko, parisko, hemsirisko, nurisko, mucizisko napiyosunuuzzzz
İyidir kuzum anca uyanmaya çalışıyorum dünün ardından yorulmusum ya sen napiosun
Dilin donmuyo bazen tikaniyosun başa dönüp okuyayım diosun aynı yerde takiliosun o yüzden dedim kuzum ben hep açıp dinliyorum öyle oldugunda

döverim seni bak ne ağlıyon
kim gülüyor kız

Dayloşşşş bibiğimmmmm
İyiyim kuzum oturuorm öyle boş boş dışarıyı izliyorum
Sen ne yapıyorsun?
Çarşamba ilk defa nst girecem biraz gerginim..
İyiyim kuzum, azcik boş kalacağım günleri bekliyorum, kitap okuyamiyorum resmen he bu sefer nst mi buldun gerilecek allaskinaaa
iyidir kanka ben çalışıyom bugün sen nörüyon
Kolay gelsin canimm, sozde hafta sonu ama ben de çalışıyorum ahahaha evde laptopta aşırı isim var onlari halletmem lazimmmm
Hareketleri kalp atışı
Sancı
Erken doğum vs vs
Off balus off, nstyi stresli bsye benzeten bi seni duydum nerden ne bulsam da kendime uzulcek konu yaratsam diyon herhalllll
Napam oturdum balkonda dışarıdaki kuşların sesini dinliyorum fıstık
Sen napiyorsun nasılsın
Oyhhhh harikaaaa okul işlerim var kuzum 15inden sonra rahat olacagm insallah, o zamana kadar bitirmem lazimmm.. iyiyim cok şükür
Tam benlik
Naptin dun kuzu, kacirmisim yine ben yaaa senin de cooook yakin bebiktoss, bekliyoruz heyecanlaaaaaa

Dün bende baya kaçırdım ya Dr a gittik geldik iste sonra ver elini Muğla gezdik dolaştık akşamda eve geldik baya yoğun geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…