Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tranferden itibaren progestan tarzı yada kan sulandırıcı felan vermedilerm
Estrofemlemi devam sadece?
Yok canım Nur gibi regl olup gittiğimde diyorum bunları verdiler sadece. Prolutex iğne sabah akşam zaten pazartesiden beri oluyorum. Devam edeceğim ona. Estrofem ve folik asit ve tiroid ilacı devam. Kan sulandırıcı vermediler

Oyyy topak topak bebe olsn inş

Günaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
kız ben saana geçen ne dedimmmm okumadan yatma banyoya bile girerken oku dikkat et bulutooo

Yaaa oldu muuuu transfeeerr

eheh Ajancım D'cim ya dün kutladık, ağlaştık ya burada. Dün sabah oldu. 17'si test günü bakalım hala yerinde duruyorsa sağlıkla tutunur inşallah
Kuzu ben onu ne anladim biliyo musunnnnn, her sey yolunda ve 17sinde transfer olacak anladim inan sureci bilmedigim icin terimleri anlamadim ay simdi daha da fena oldum yaaaa, harikaaa

Kuzu ben onu ne anladim biliyo musunnnnn, her sey yolunda ve 17sinde transfer olacak anladim inan sureci bilmedigim icin terimleri anlamadim ay simdi daha da fena oldum yaaaa, harikaaa
Yook canım rahim duvarı biraz süründürdü bizi, geç ve yüksek doz ilaçla ancak kalınlaşabildi. Dün embriyoyu yerleştirdiler nihayet yatağına ama bakalım duracak mı

Yook canım rahim duvarı biraz süründürdü bizi, geç ve yüksek doz ilaçla ancak kalınlaşabildi. Dün embriyoyu yerleştirdiler nihayet yatağına ama bakalım duracak mı
İnşallah duracak veeee teyze olacagizzzzz ayhhhh cok güzel cokkkk, cok iyi olacak her şey canimmmmm

Ben aynı hatayı birkaç kere yapmadan akıllanmayan bir tipim.bu sefer akıllandım mucizem
ben korunma duaları olan bişey yaptırmıştım içeriğini bize göstermişti yasin i şerif nazar ayetleri ayetel kürsi nas felak var.hep boynumda taşıyorum bana banyoya girdiğinde bile bi kenara as yanında dursun demişti.ondan sonra rahatlamıştım şükür.beni de çok korkutuyolardı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…