- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #197.861
Yok canım Nur gibi regl olup gittiğimde diyorum bunları verdiler sadece. Prolutex iğne sabah akşam zaten pazartesiden beri oluyorum. Devam edeceğim ona. Estrofem ve folik asit ve tiroid ilacı devam. Kan sulandırıcı vermedilerTranferden itibaren progestan tarzı yada kan sulandırıcı felan vermedilerm
Estrofemlemi devam sadece?
Oyyy topak topak bebe olsn inşYok canım Nur gibi regl olup gittiğimde diyorum bunları verdiler sadece. Prolutex iğne sabah akşam zaten pazartesiden beri oluyorum. Devam edeceğim ona. Estrofem ve folik asit ve tiroid ilacı devam. Kan sulandırıcı vermediler
Ay çok garip. Ya çok ayakta durdum diye gittiyse diye korkuyorum. İnşallah yerinde duruyordurOyyy topak topak bebe olsn inş
kız ben saana geçen ne dedimmmm okumadan yatma banyoya bile girerken oku dikkat et bulutoooGünaydın siz siz olun okuyup yatın ödüm patlayarak uyandım yine korkuttular.salak mıyım ne bundan sonra unutmucam.rüyada okumak etki etmiyor rüyamda okumaya çalışıyorum hiçbir şey olmuyor.
Yaaa oldu muuuu transfeeerrGözlerim doldu ya değişik bir his. Güzel yere yerleşti dediler. Hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben bayağı hızlı kalktım ya tuvalete de çabuk çıktım. Hiç sorun değil. Ağır iş yapmadığın sürece her şey yapabilirsin dediler ufak ufak. Ev bastı diye sahile geldik sandalyelerimizi alıp. Oturuyoruz öyle. Merdiven inmedim asansöre bindim ama sıkıntı olmaz herhalde bu kadardan. Gerçi düşündüm. merkezden çıkarken merdiven de indim unutup amaan tutan her türlü tutuyor ya. Sürekli yatış kesinlikle önermiyoruz dediler
eheh Ajancım D'cim ya dün kutladık, ağlaştık ya burada. Dün sabah oldu. 17'si test günü bakalım hala yerinde duruyorsa sağlıkla tutunur inşallahYaaa oldu muuuu transfeeerr
Kuzu ben onu ne anladim biliyo musunnnnn, her sey yolunda ve 17sinde transfer olacak anladim inan sureci bilmedigim icin terimleri anlamadim ay simdi daha da fena oldum yaaaa, harikaaaeheh Ajancım D'cim ya dün kutladık, ağlaştık ya burada. Dün sabah oldu. 17'si test günü bakalım hala yerinde duruyorsa sağlıkla tutunur inşallah
Yook canım rahim duvarı biraz süründürdü bizi, geç ve yüksek doz ilaçla ancak kalınlaşabildi. Dün embriyoyu yerleştirdiler nihayet yatağına ama bakalım duracak mıKuzu ben onu ne anladim biliyo musunnnnn, her sey yolunda ve 17sinde transfer olacak anladim inan sureci bilmedigim icin terimleri anlamadim ay simdi daha da fena oldum yaaaa, harikaaa
Ben aynı hatayı birkaç kere yapmadan akıllanmayan bir tipim.bu sefer akıllandım mucizemkız ben saana geçen ne dedimmmm okumadan yatma banyoya bile girerken oku dikkat et bulutooo
İnşallah duracak veeee teyze olacagizzzzzYook canım rahim duvarı biraz süründürdü bizi, geç ve yüksek doz ilaçla ancak kalınlaşabildi. Dün embriyoyu yerleştirdiler nihayet yatağına ama bakalım duracak mı
ben korunma duaları olan bişey yaptırmıştım içeriğini bize göstermişti yasin i şerif nazar ayetleri ayetel kürsi nas felak var.hep boynumda taşıyorum bana banyoya girdiğinde bile bi kenara as yanında dursun demişti.ondan sonra rahatlamıştım şükür.beni de çok korkutuyolardı çünküBen aynı hatayı birkaç kere yapmadan akıllanmayan bir tipim.bu sefer akıllandım mucizem
Yaa böyle deyince içim bi şey oldu. Hayali bile çok güzel. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla o günleri görürüzİnşallah duracak veeee teyze olacagizzzzzayhhhh cok güzel cokkkk, cok iyi olacak her şey canimmmmm
Me too baby@Blacklight kara listeye alacam seni
@Hemsirecik aşkoşum inşallah iyisindir hepimiz meraktayz seni
cukulatam ay lav yu beybi
Canımsııınncukulatam su kizi bi etiketliim :)
Hayırlısıyla inşallah çukum. Dua edin@NealStreet ayyy çok şükür inşallahhh 17’si burda bayram gibi olcakkkl
geliyoo geliyooooo bebemiiz geliyooo
Selam cukucumMe too baby
CanımsııınnHamilelik takvimi gelmiiiş yeriiim
Hayırlısıyla inşallah çukum. Dua edin
Yiriiimmmm, o icin daha ne şeyler olacak sen bekle ve gööörrrrYaa böyle deyince içim bi şey oldu. Hayali bile çok güzel. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla o günleri görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?