- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.103
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.061
Bizdende size minnoş teyzeMinnostan kocamannn bir opucuk teyzosa ve bebisine ❤
O hamile olsa ilk ben bilirimkandırdımçabuk gelin diye
aaaaaaaaaa hamilemisinnnn yetişiiiinnn anonimm hamileeeee
kandırdımçabuk gelin diye
aaaaaaaaaa hamilemisinnnn yetişiiiinnn anonimm hamileeeee
Dur la milleti ayaklandirmaBizdende size minnoş teyze
O hamile olsa ilk ben bilirim
sen mi bırakcanBizdende size minnoş teyze
O hamile olsa ilk ben bilirim
yaaaa sen de öyle çetrefilli laflar etme yaavvDur la milleti ayaklandirma
Oyle bisey varsa benim haberim olmadan sen nasil ogrendin
Bebisim uyuyor derken Pamuktan bahsediyordum o da benim bebisim
Ne diyim bebisim benim oglusum benimyaaaa sen de öyle çetrefilli laflar etme yaavv
sen mi bırakcanilahi balo
tabi adı yok mu bunun ponçik monçik sözünü dinlemezse bak keser yerim seni deNe diyim bebisim benim oglusum benim
Psstt sen uzun kulakli ufaklik gelsene buraya mi diyim cagirirken
aşkolsun
Senden bekledigim bir cevap oldu bu
Niyeki çok su içiyorum gece su icmeye WC ye çok uyaniom birer saat arayla gündüzde devam ediomhaksızlıkkkkk
Ne bağırıp duruon beeeeuyanınnnn leeennnnnnnnnnnnn
Ahaa kime noldu geneolayyy var olaayyyyyyyyyyy
Kıyamam askos ya bu prednol bende çok susuzluk yapiyo gece uyuduğum yerde iki litre suyu içmişim bide tabi bunun WC si var ama Allah'tan gündüzleri uyuom ben onda da estrofem sağolsun
Nurum artk bebek baskı yapıo cok uynıorm wcye snra uyuyamıorm
Ne leeennnnn
Minnoşşşşş
Hadi anlat
Dün bemde düğün bugn sende olay
Anlatta bilelim
Haha varrr ama benim seslenme seklim boyle: annem, bebisim, kuzum, askimtabi adı yok mu bunun ponçik monçik sözünü dinlemezse bak keser yerim seni de
aşkolsun
Sende mi brutusUyanın millet biri hamileymiş olay varmış ben kaçırdım sizde kacirmayin
ESende mi brutus
Agahshsh ne testi yav daha yeni yerleşiyor hala içerideyseE
Ebir mucizee ile Bal0ncuk öyle dedi dünden beri bir hamilelik furyası gidiyor ama anlamadım sen değilim dedin @NealStreet yoksa sen test mı yaptın bacım
İçerde içerde sımsıkı tutunuyo inşallah sanaAgahshsh ne testi yav daha yeni yerleşiyor hala içerideyse
aaaa tamam bağırmadımNiyeki çok su içiyorum gece su icmeye WC ye çok uyaniom birer saat arayla gündüzde devam ediom
Ne bağırıp duruon beeee
Ahaa kime noldu gene
Kıyamam askos ya bu prednol bende çok susuzluk yapiyo gece uyuduğum yerde iki litre suyu içmişim bide tabi bunun WC si var ama Allah'tan gündüzleri uyuom ben onda da estrofem sağolsun
La gene kim hamile ben ne kacirdimmm iyiki bı uyuduk
yok yaa ben yanlış anladımUyanın millet biri hamileymiş olay varmış ben kaçırdım sizde kacirmayin
tamm taamm minnoş da olurHaha varrr ama benim seslenme seklim boyle: annem, bebisim, kuzum, askim
yok yeeeaaah yanlış alarmE
Ebir mucizee ile Bal0ncuk öyle dedi dünden beri bir hamilelik furyası gidiyor ama anlamadım sen değilim dedin @NealStreet yoksa sen test mı yaptın bacım
Vücut bebeği zararlı sanıp vücuttan atmaya çalışmasın diyeymis kuzu gece yatarken iç dedi ama küçücük hap nasıl susuzluk yapio anlatamamaaaa tamam bağırmadım
prednol ne için verdi sana nur
yok yaa ben yanlış anladım
tamm taamm minnoş da olurçorba şakaydı kanka
yok yeeeaaah yanlış alarm
Prednol kortizon Nur. Onu alırken bol su iç. Bir de tuzlu, yağlı, baharatlı şeyler tüketmemeye çalış. Özellikle tuz. Yani az değil sıfır tuz tüketmeye çalış. Ödem yapıyor kortizon vücutta. Tüpte Prednol çok kullanılıyor. Bana onu da vermediler yavVücut bebeği zararlı sanıp vücuttan atmaya çalışmasın diyeymis kuzu gece yatarken iç dedi ama küçücük hap nasıl susuzluk yapio anlatamam
Tuzu yasakladı zaten Dr hiç tuz tuketmiyorum suyu mecbur icittiriyo gece uykuda insan iki litre su icermi iciom valla kalkıp kalkıp acayip susuzluk yapio ondan yana da sıkıntı yok yağı da az yiodum zaten tuz yersem anında sisermisim Dr dediPrednol kortizon Nur. Onu alırken bol su iç. Bir de tuzlu, yağlı, baharatlı şeyler tüketmemeye çalış. Özellikle tuz. Yani az değil sıfır tuz tüketmeye çalış. Ödem yapıyor kortizon vücutta. Tüpte Prednol çok kullanılıyor. Bana onu da vermediler yav
Ben astım için Prednol'ün iğnesini olmuştum bir süre de oradan biliyorum. Şişiriyormuş. Ben peyniri ekmeği bile tuzsuz almıştım. Beslenme kısmı biraz zor oluyor ama idare et geçici bir süre zatenTuzu yasakladı zaten Dr hiç tuz tuketmiyorum suyu mecbur icittiriyo gece uykuda insan iki litre su icermi iciom valla kalkıp kalkıp acayip susuzluk yapio ondan yana da sıkıntı yok yağı da az yiodum zaten tuz yersem anında sisermisim Dr dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?