Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niyeki çok su içiyorum gece su icmeye WC ye çok uyaniom birer saat arayla gündüzde devam ediom
uyanınnnn leeennnnnnnnnnnnn
Ne bağırıp duruon beeee
olayyy var olaayyyyyyyyyyy
Ahaa kime noldu gene

Nurum artk bebek baskı yapıo cok uynıorm wcye snra uyuyamıorm

Ne leeennnnn

Minnoşşşşş

Hadi anlat
Dün bemde düğün bugn sende olay
Anlatta bilelim
Kıyamam askos ya bu prednol bende çok susuzluk yapiyo gece uyuduğum yerde iki litre suyu içmişim bide tabi bunun WC si var ama Allah'tan gündüzleri uyuom ben onda da estrofem sağolsun

La gene kim hamile ben ne kacirdimmm iyiki bı uyuduk

aaaa tamam bağırmadım
prednol ne için verdi sana nur
Uyanın millet biri hamileymiş olay varmış ben kaçırdım sizde kacirmayin
yok yaa ben yanlış anladım
Haha varrr ama benim seslenme seklim boyle: annem, bebisim, kuzum, askim
tamm taamm minnoş da olur çorba şakaydı kanka
E

E bir mucizee ile Bal0ncuk öyle dedi dünden beri bir hamilelik furyası gidiyor ama anlamadım sen değilim dedin @NealStreet yoksa sen test mı yaptın bacım
yok yeeeaaah yanlış alarm

aaaa tamam bağırmadım
prednol ne için verdi sana nur

yok yaa ben yanlış anladım

tamm taamm minnoş da olur çorba şakaydı kanka

yok yeeeaaah yanlış alarm
Vücut bebeği zararlı sanıp vücuttan atmaya çalışmasın diyeymis kuzu gece yatarken iç dedi ama küçücük hap nasıl susuzluk yapio anlatamam

Vücut bebeği zararlı sanıp vücuttan atmaya çalışmasın diyeymis kuzu gece yatarken iç dedi ama küçücük hap nasıl susuzluk yapio anlatamam
Prednol kortizon Nur. Onu alırken bol su iç. Bir de tuzlu, yağlı, baharatlı şeyler tüketmemeye çalış. Özellikle tuz. Yani az değil sıfır tuz tüketmeye çalış. Ödem yapıyor kortizon vücutta. Tüpte Prednol çok kullanılıyor. Bana onu da vermediler yav

Tuzu yasakladı zaten Dr hiç tuz tuketmiyorum suyu mecbur icittiriyo gece uykuda insan iki litre su icermi iciom valla kalkıp kalkıp acayip susuzluk yapio ondan yana da sıkıntı yok yağı da az yiodum zaten tuz yersem anında sisermisim Dr dedi

Ben astım için Prednol'ün iğnesini olmuştum bir süre de oradan biliyorum. Şişiriyormuş. Ben peyniri ekmeği bile tuzsuz almıştım. Beslenme kısmı biraz zor oluyor ama idare et geçici bir süre zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…