- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.041
Ohh miss gibi kuzummm
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Siz uyumaz misiniz bacilarim yaa ben şimdi ilacı içtim geri uyucam yarım saat sonra kalkıp diğerini icicem bida uyucamGünaydınnnn uyuyamayangiller
yaaaaaa kıyamammm :) kız bişey yok da uykum kaçtı bi da gelmediHayır olsun neden darmadağın bişi yok dimi
uyu uyu oh ne güzel ben de sabah tam işe gidecem uyku bastırdı ama neyleyemOhh miss gibi kuzummm
Siz uyumaz misiniz bacilarim yaa ben şimdi ilacı içtim geri uyucam yarım saat sonra kalkıp diğerini icicem bida uyucam
Ben uyurum senin yerineyaaaaaa kıyamammm :) kız bişey yok da uykum kaçtı bi da gelmedi
uyu uyu oh ne güzel ben de sabah tam işe gidecem uyku bastırdı ama neyleyem
Benim yerime de uyur musun acep
Insallah mucizem ya beynim yoruldu resmen nasil cozulecek diyeevine hoşgeldin aşgosorunlarını düzeltmenize çok çok sevindim bi daha böyle kötü günlerin olmasın inşallah minnakbir bebeyle evliliğiniz perçinlensin tez zamanda
Iyiyim nurum şükürAskommmm bizde seni özledik düzelmesine sevindimiyisin şimdi dimi
Oturdugum yerde uyuyorum kiz sanki yuruyerek geldimCanimmmmm, iyiyiz kuzum seni merak ettik bolcaiyi olmana cok sevindim canım benim, hep iyi ol. Keyfine bak dinlen uyu uyan oh missss
Hzhshshshs tek tek dövün nolar hshshsh depresyonda degildim ki kanka sadece morallerimiz bozuktu ailece bende mod dusurmek istemedim buralarda eglenmeye geliyoz cunkuBu kızı teker teker mi dövelim, yoksa hep birlikte mi dalalım? Hayret doğrusu yaa. Kızım depresyona bak şurada gireceksin, biz de göreceğiz taam mı? Neyse sorunları çözdüğünüz için bu seferlik şeyapmıyorum çok üstüne gelmeyeyim hadi taam taam hadi hee
Sorma ya insallah bita gitmem❤Nerdesn yoksn piyasada ondan
Aşkoşşşşşşşş yirimmmmmmm
Cok sevindim halletiğinize
Emme... Bizdende ayeı kaldn gari
Ağlama demedm mi sana..
Gelecek bebelerin kısmetini kapatıon ağlayarak
Dalalım daha zevkli olır
Kiz bir nazar var ustumuzde bela eksik olmuyor hshshsÇok ama çok sevindim herşeyin yoluna girmesine canımın içi
Özledik seni çok özletme kendini
haksızlıkkkkkBen uyurum senin yerine
aayyyyyyyyyyy ısırırımmm ben bunuuu ipleri kemirmiş bide
ama niye üzüldünNiye bagiriyorsun ki
kanka kimse gelmiyor canım sıkıldıNe olduuu hemen anlat
Nurum artk bebek baskı yapıo cok uynıorm wcye snra uyuyamıormOhh miss gibi kuzummm
Siz uyumaz misiniz bacilarim yaa ben şimdi ilacı içtim geri uyucam yarım saat sonra kalkıp diğerini icicem bida uyucam
Ne leeennnnnuyanınnnn leeennnnnnnnnnnnn
Minnoşşşşş
Hadi anlatolayyy var olaayyyyyyyyyyy
O solda gordugun havuc var ya o ipler bir zamanlar o havuc gibiydi kac tanesi gittiaayyyyyyyyyyy ısırırımmm ben bunuuu ipleri kemirmiş bide
Bebisim uyuyor oyle bagirinca korktuama niye üzüldün
kanka kimse gelmiyor canım sıkıldı
Minnostan kocamannn bir opucuk teyzosa ve bebisine ❤
Nurum artk bebek baskı yapıo cok uynıorm wcye snra uyuyamıorm
Ne leeennnnn
Minnoşşşşş
Hadi anlat
Dün bemde düğün bugn sende olay
Anlatta bilelim
kandırdım
Nurum artk bebek baskı yapıo cok uynıorm wcye snra uyuyamıorm
Ne leeennnnn
Minnoşşşşş
Hadi anlat
Dün bemde düğün bugn sende olay
Anlatta bilelim
aaaaaaaaaa hamilemisinnnn yetişiiiinnn anonimm hamileeeeeO solda gordugun havuc var ya o ipler bir zamanlar o havuc gibiydi kac tanesi gitti
Simdide oyun oynuyor onlarla o yuzden atmiyorum
Bebisim uyuyor oyle bagirinca korktu
Gel bebisle oyna ben calisayim sıkılmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?