- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.081
yaaaaa
Devamlı dedi Dr gebelik olussada bı sure daha devam edicen dedi bakalım aynen ekmeği tuzsuz peyniri zeytini tuzsuz aldık hepBen astım için Prednol'ün iğnesini olmuştum bir süre de oradan biliyorum. Şişiriyormuş. Ben peyniri ekmeği bile tuzsuz almıştım. Beslenme kısmı biraz zor oluyor ama idare et geçici bir süre zaten
Yapmadılar kuzum bildiğim kadariyla son kan testinide görmedim Dr aradı direk ilaçlara baslayabilirsin dedi ama onda da bakmadılar diye biliyorum kimine kandan kimine parça ile bakiolarmis yayaaaaa
ben de bu katil hücre araştırırken öyle görmüştüm sana bu testi yaptılar mı kaç gün de çıktı kaç çıktı dr ne dedi
Ama gebelik olusuncada bırakmak yok ben bırak diyene kadar dedi devamlı kullancan dedi bilmiyorumyaaaaa
ben de bu katil hücre araştırırken öyle görmüştüm sana bu testi yaptılar mı kaç gün de çıktı kaç çıktı dr ne dedi
ama sen bi ara baktı demiştin kan değeri iyi çıkmış demiştinYapmadılar kuzum bildiğim kadariyla son kan testinide görmedim Dr aradı direk ilaçlara baslayabilirsin dedi ama onda da bakmadılar diye biliyorum kimine kandan kimine parça ile bakiolarmis ya
İşte ilaçlara başlamadan önce kan aldılar ama onda prolaktin E2 TSH östrojen falan baktılar baslayabilirsin dedi Dr sonra ilaçlaraama sen bi ara baktı demiştin kan değeri iyi çıkmış demiştin
Benim olmam imkansiz daha regl biteli 2gun olduE
Ebir mucizee ile Bal0ncuk öyle dedi dünden beri bir hamilelik furyası gidiyor ama anlamadım sen değilim dedin @NealStreet yoksa sen test mı yaptın bacım
Zaten ciddiye almamistim corbayiaaaa tamam bağırmadım
prednol ne için verdi sana nur
yok yaa ben yanlış anladım
tamm taamm minnoş da olurçorba şakaydı kanka
yok yeeeaaah yanlış alarm
Ahh bu kizlar (Benim olmam imkansiz daha regl biteli 2gun oldu
Zaten ciddiye almamistim corbayi
Sapsik seniii
Bencede akillari fikirleri muzurluktaAhh bu kizlar (Bal0ncuk ve bir mucizee den bahsediyorum) iki gündür ortalığı alevlendiriyorlar artık topik pek hareketli diil sanırım hareketlensin diye yapiolar bende kaniyorum
AynenBencede akillari fikirleri muzurlukta
Bal0ncuk bebenin odasini hazirlasin
bir mucizee de bebe yapsin
Ortaligi karistirip kayboldular
Aynen bende onu yazıyordum bak bizi buraya bı furyayla getirdiler kaçtılar gittiler namiSsizlarOrtaligi karistirip kayboldular
Bilmem ki biri açıklamazsa hiç çakmam benDusunceBulutu düşüncem gördün mü mucizeye balusun yaptıklarını kandırdılar beni yine bı heyecanla bakındım bakındım tık yokmuş
Ben uyku moduna almıştım kendimi ondanBilmem ki biri açıklamazsa hiç çakmam benkaç gündür sessiz buralar
Ben de öyle yatış modundaydımBen uyku moduna almıştım kendimi ondan
Bende perşembeye çağırdı kuzenini yemeğe yavaştan ev toplayım ev dediğim arka giysi odası camamsirlar utulenecek şimdi ilk geliyo evin her yerinde bakar sonra ikide öğrenci gelecek öyle işteBen de öyle yatış modundaydımkalkayım da yemek yiyip dünkü Esra’nın bölümünü izleyim sonrada buzdolabını sileyim sen napcan
Öğrenciler meraklı olur her şeye bakarBende perşembeye çağırdı kuzenini yemeğe yavaştan ev toplayım ev dediğim arka giysi odası camamsirlar utulenecek şimdi ilk geliyo evin her yerinde bakar sonra ikide öğrenci gelecek öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?