Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben astım için Prednol'ün iğnesini olmuştum bir süre de oradan biliyorum. Şişiriyormuş. Ben peyniri ekmeği bile tuzsuz almıştım. Beslenme kısmı biraz zor oluyor ama idare et geçici bir süre zaten
Devamlı dedi Dr gebelik olussada bı sure daha devam edicen dedi bakalım aynen ekmeği tuzsuz peyniri zeytini tuzsuz aldık hep

yaaaaa
ben de bu katil hücre araştırırken öyle görmüştüm sana bu testi yaptılar mı kaç gün de çıktı kaç çıktı dr ne dedi
Yapmadılar kuzum bildiğim kadariyla son kan testinide görmedim Dr aradı direk ilaçlara baslayabilirsin dedi ama onda da bakmadılar diye biliyorum kimine kandan kimine parça ile bakiolarmis ya

Yapmadılar kuzum bildiğim kadariyla son kan testinide görmedim Dr aradı direk ilaçlara baslayabilirsin dedi ama onda da bakmadılar diye biliyorum kimine kandan kimine parça ile bakiolarmis ya
ama sen bi ara baktı demiştin kan değeri iyi çıkmış demiştin

E

E bir mucizee ile Bal0ncuk öyle dedi dünden beri bir hamilelik furyası gidiyor ama anlamadım sen değilim dedin @NealStreet yoksa sen test mı yaptın bacım
Benim olmam imkansiz daha regl biteli 2gun oldu
aaaa tamam bağırmadım
prednol ne için verdi sana nur

yok yaa ben yanlış anladım

tamm taamm minnoş da olur çorba şakaydı kanka

yok yeeeaaah yanlış alarm
Zaten ciddiye almamistim corbayi
Sapsik seniii

Ben de öyle yatış modundaydım kalkayım da yemek yiyip dünkü Esra’nın bölümünü izleyim sonrada buzdolabını sileyim sen napcan
Bende perşembeye çağırdı kuzenini yemeğe yavaştan ev toplayım ev dediğim arka giysi odası camamsirlar utulenecek şimdi ilk geliyo evin her yerinde bakar sonra ikide öğrenci gelecek öyle işte

Bende perşembeye çağırdı kuzenini yemeğe yavaştan ev toplayım ev dediğim arka giysi odası camamsirlar utulenecek şimdi ilk geliyo evin her yerinde bakar sonra ikide öğrenci gelecek öyle işte
Öğrenciler meraklı olur her şeye bakar seninde 2 saatlik işin varmış kolay gelsin bende çamaşırları katlayam her gün katlanıyor ama bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…