- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.141
Aynen canim olursa istanbulda yoksa izmirde giderimTürkiye de mi gideceksin kuzu Dr a
Ah ahh nerde o günler be kusummm keşke öyle bı imkan olsa ama tayin isteyebilirsin
Kadın bence ceket atmayla hamile kalanlardanalgım seçmedi anonimcim kadın 38 yaşında kaç çocuk doğurmuş len 3 senedir ben de yok demiyom ama
Bende aynen oyle oldumNasıl yani
38 yasinda 9cocuk dogurmus biride 1yasinda daha yeni dogurmus yanialgım seçmedi anonimcim kadın 38 yaşında kaç çocuk doğurmuş len 3 senedir ben de yok demiyom ama
Burda tayinler referanslatayin istesen
Keşke keşke ama nerdeeeeTürkiye de mi gideceksin kuzu Dr a
Ah ahh nerde o günler be kusummm keşke öyle bı imkan olsa ama tayin isteyebilirsin
Hadi hakkında hayırlısı olsun kuzum ins hemen hamiş kalırsın da Dr la uğraşmaz tatilini yaparsınAynen canim olursa istanbulda yoksa izmirde giderim
Adamla ayni havayi soluyunca hamile kaliyor galibaKadın bence ceket atmayla hamile kalanlardan
Olabilir Türkan Şoray in bı filmi vardı hırsızlık la ilgili adını unuttum karnı burnunda adama yalan soyluo eşim Almanya da mektup gönderdi hamile kaldım diye o hesapAdamla ayni havayi soluyunca hamile kaliyor galiba
ünide pazarlamacı hocası demişti ki bi tane müşteri redbull içiyor ve beni kanatlandırmadı diye dava açıyor ve kazanıyor demiştiHee red bull icincede kanatlaniyor bacim
bizde kocayı içimize tıkcaz ama nafileKadın bence ceket atmayla hamile kalanlardan
oooohh yuhhh böyle hamile kalmak isterdim patır patırBende aynen oyle oldum
38 yasinda 9cocuk dogurmus biride 1yasinda daha yeni dogurmus yani
Ben 30yasinda 1pozitif test gormedim kari makinali gibi dogurmus
Bu da iyiymisOlabilir Türkan Şoray in bı filmi vardı hırsızlık la ilgili adını unuttum karnı burnunda adama yalan soyluo eşim Almanya da mektup gönderdi hamile kaldım diye o hesap
Aynen amerikada olmustu galiba hatirliyorum oyle biseyünide pazarlamacı hocası demişti ki bi tane müşteri redbull içiyor ve beni kanatlandırmadı diye dava açıyor ve kazanıyor demiştive bu reklamdan da firma ceza yiyor
Bana 1 tane yeter geriye kalan 8tanesi isteyenlerin olsunbizde kocayı içimize tıkcaz ama nafile
oooohh yuhhh böyle hamile kalmak isterdim patır patır
çocuk iyidir bacı hayırlı evlat olsunBana 1 tane yeter geriye kalan 8tanesi isteyenlerin olsun
Tamam ama 9tane ugrasamamçocuk iyidir bacı hayırlı evlat olsun
aha gari doğurdu da koyduTamam ama 9tane ugrasamam
Her biri bir yandan aglar sizlar sinirimi bozar
noööğğ nooöğğ karı değil avrat bi keremKarida sabir varmis
Bende yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?