- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.101
Yok yok öğrenci diil kuzu herifin kuzeni öğrenci her halini görmeye alisti onda sıkıntı yok ama işte herifin akraba tayfası malummÖğrenciler meraklı olur her şeye bakarseninde 2 saatlik işin varmış kolay gelsin bende çamaşırları katlayam her gün katlanıyor ama bitmiyor
Haa bende küçük kuzen sandımYok yok öğrenci diil kuzu herifin kuzeni öğrenci her halini görmeye alisti onda sıkıntı yok ama işte herifin akraba tayfası malumm
Yok bacım baya KV ye yakın sayılır yaşı kuzeninin ikizleri var ikinci sınıfa giden çok yaramazlarHaa bende küçük kuzen sandımakrabalar hep öyle ya her ailede vardır napcan eşimin Allahtan çok akrabası yok Ege’de fazla bebe yapılmıyor gördüğüm kadarıyla
Ve ben evi yeni temizledim şöyle bı iki ay beni idare etsin istiyordummmHaa bende küçük kuzen sandımakrabalar hep öyle ya her ailede vardır napcan eşimin Allahtan çok akrabası yok Ege’de fazla bebe yapılmıyor gördüğüm kadarıyla
Allah Allah ben yanlış mı hatırladım ki hatta sana demiştim hiç bi dr benim ona bakmadı diye tsh miyidi acabaİşte ilaçlara başlamadan önce kan aldılar ama onda prolaktin E2 TSH östrojen falan baktılar baslayabilirsin dedi Dr sonra ilaçlara
seviyom seniiiBenim olmam imkansiz daha regl biteli 2gun oldu
Zaten ciddiye almamistim corbayi
Sapsik seniii
ne var uyuş uyuş duruyosunuz iki gündürAhh bu kizlar ( @Bal0ncuk vebir mucizee den bahsediyorum) iki gündür ortalığı alevlendiriyorlar artık topik pek hareketli diil sanırım hareketlensin diye yapiolar bende kaniyorum
bebe yapasım yok canım istemiyo zevk almıyomBencede akillari fikirleri muzurlukta
@Bal0ncuk bebenin odasini hazirlasin
bir mucizee de bebe yapsin
ya olursaDusunceBulutu düşüncem gördün mü mucizeye balusun yaptıklarını kandırdılar beni yine bı heyecanla bakındım bakındım tık yokmuş
onun faydası yok yaaa artık
naayyynn burdayım ben gözüm üstünüzdeOrtaligi karistirip kayboldular
seyefsizlerAynen bende onu yazıyordum bak bizi buraya bı furyayla getirdiler kaçtılar gittiler namiSsizlar
yaaaaaaaaaaaaaaa
Ay aman sakın içinden bile bir şey geçirme direk başına gelir ben öyle çocuklar görünce yüzümü çevirip tahtaya vuruyorumYok bacım baya KV ye yakın sayılır yaşı kuzeninin ikizleri var ikinci sınıfa giden çok yaramazlar
oh kafan rahat o zaman mis gibi. İki ayı bilmem de bir ayı idare edebilirVe ben evi yeni temizledim şöyle bı iki ay beni idare etsin istiyordummm
Yoksa sen mi ara kanama falanAllah Allah ben yanlış mı hatırladım ki hatta sana demiştim hiç bi dr benim ona bakmadı diye tsh miyidi acaba
seviyom seniii
ne var uyuş uyuş duruyosunuz iki gündür
bebe yapasım yok canım istemiyo zevk almıyom
ya olursa
naayyynn burdayım ben gözüm üstünüzde
seyefsizler
yaaaaaaaaaaaaaaa
Ama işte onlar gelince bilemedim zaten kağıtlarını kalemlerimi kaldıracak ortaliktan oynayacakları oyuncak da yok malum bebek yok bende hayır kızdığım nokta iki senedir beni anca cagirabildi eşimi iki haftadır baskı yapio e bide siz çağırın evinizi görelim diyeAy aman sakın içinden bile bir şey geçirme direk başına gelir ben öyle çocuklar görünce yüzümü çevirip tahtaya vuruyorumbizimkiler uslu olcak ya hanım hanım beyfendi beyfendi
oh kafan rahat o zaman mis gibi. İki ayı bilmem de bir ayı idare edebilir
Troid antikorlariydi kuzum onlar çok yüksekti ya bende onlara bakmıştı ilk tüpcu bende sonra troid olduğu çıktı ortaya şimdiye kadar hiç bakilmamistiAllah Allah ben yanlış mı hatırladım ki hatta sana demiştim hiç bi dr benim ona bakmadı diye tsh miyidi acaba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık o nerden çıktııııYoksa sen mi ara kanama falandoğruyu söyleeeeee nolur hamisim de nolurrrr
belki öyledir kuzum bilemedimTroid antikorlariydi kuzum onlar çok yüksekti ya bende onlara bakmıştı ilk tüpcu bende sonra troid olduğu çıktı ortaya şimdiye kadar hiç bakilmamisti
Bende seni seviyomAllah Allah ben yanlış mı hatırladım ki hatta sana demiştim hiç bi dr benim ona bakmadı diye tsh miyidi acaba
seviyom seniii
ne var uyuş uyuş duruyosunuz iki gündür
bebe yapasım yok canım istemiyo zevk almıyom
ya olursa
naayyynn burdayım ben gözüm üstünüzde
seyefsizler
yaaaaaaaaaaaaaaa
İki gündür hamile furyası gidiyo tık yokmuş dedim ya olursa dedin doğruyu söyle nolurrrr hamisim de hem senin regl ne zamandi bu aralar olması lazım geldi mkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık o nerden çıktııııönce neal sonra sen
belki öyledir kuzum bilemedim
Nasıl kolay hamile kaldilardi dimi iki kur yaptı hemen hamiş bende öyle kolay sanmıştımBende seni seviyom❤
Zevk alip almaman onemli degil su an bebe yapman onemli
Eltilerin savasi gibi yarisalim bizde
Emrivaki hiç hoş değil :/ bizimde bir yıldır gün toplanılmadan yapılıyordu virüs var diye şimdi bende toplanmak istiyorlarmış şaka gibi. Sen çocuklara yine normal kağıt kalem verirsin oynasın diye gözünüzün önünde oyalanırlar en azından.Ama işte onlar gelince bilemedim zaten kağıtlarını kalemlerimi kaldıracak ortaliktan oynayacakları oyuncak da yok malum bebek yok bende hayır kızdığım nokta iki senedir beni anca cagirabildi eşimi iki haftadır baskı yapio e bide siz çağırın evinizi görelim diye
Hayır vermem kendi evlerinde cizilmedik koltuk duvar birakmamislar hiç vermemEmrivaki hiç hoş değil :/ bizimde bir yıldır gün toplanılmadan yapılıyordu virüs var diye şimdi bende toplanmak istiyorlarmış şaka gibi. Sen çocuklara yine normal kağıt kalem verirsin oynasın diye gözünüzün önünde oyalanırlar en azından.
heee yatıveriyom zaten al naparsan yap çabuk bitir diyeBende seni seviyom❤
Zevk alip almaman onemli degil su an bebe yapman onemli
Eltilerin savasi gibi yarisalim bizde
benim regl teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 16 sı o da tahmini.zaten belli bir zamanım yok ki 30 oluyor 28 oluyo 23 42 diye gidiyoİki gündür hamile furyası gidiyo tık yokmuş dedim ya olursa dedin doğruyu söyle nolurrrr hamisim de hem senin regl ne zamandi bu aralar olması lazım geldi mk
nurrr yaa ateş hattı ben değilim daha sevişiyoz bizbir mucizee nereye kaçtın gel çabuk
Aman ne bileyim ya ya olursa diyince heyencanlandim işte hayırlısı olsun kuzum rabbim inşallah tez zamanda burada bekleyen herkesin kucağını doldursunheee yatıveriyom zaten al naparsan yap çabuk bitir diye
benim regl teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 16 sı o da tahmini.zaten belli bir zamanım yok ki 30 oluyor 28 oluyo 23 42 diye gidiyo
nurrr yaa ateş hattı ben değilim daha sevişiyoz bizahahaha bunu da söylettin ya
aminnn aminnn güzel nurum hepinize dua ediyorumAman ne bileyim ya ya olursa diyince heyencanlandim işte hayırlısı olsun kuzum rabbim inşallah tez zamanda burada bekleyen herkesin kucağını doldursun
Hahaha ahh ahh bileydim oyle olmadigini hic dogum kontrol haplari kullanirmiydim zamanindaNasıl kolay hamile kaldilardi dimi iki kur yaptı hemen hamiş bende öyle kolay sanmıştım
heee yatıveriyom zaten al naparsan yap çabuk bitir diye
benim regl teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 16 sı o da tahmini.zaten belli bir zamanım yok ki 30 oluyor 28 oluyo 23 42 diye gidiyo
nurrr yaa ateş hattı ben değilim daha sevişiyoz bizahahaha bunu da söylettin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?