- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.121
aminnn aminnn güzel nurum hepinize dua ediyorum
Ben hiç kullanmadım kullanmama gerek kalmadı zaten ugrastikca olmadıHahaha ahh ahh bileydim oyle olmadigini hic dogum kontrol haplari kullanirmiydim zamaninda
O bebeyi yapana kadar boyle de
aynen al sana dükkan içine malzemeyi koydun koydun koymadın kira yazarımHahaha ahh ahh bileydim oyle olmadigini hic dogum kontrol haplari kullanirmiydim zamaninda
O bebeyi yapana kadar boyle de
sana bu konuda bişey anlatcam ama şimdi değil komik
Ben hiç kullanmadım kullanmama gerek kalmadı zaten ugrastikca olmadı
Taam merakla bekliyoresana bu konuda bişey anlatcam ama şimdi değil komik
Hayırdır kuzum ilaçtan miSuan duygusal bağladım geçsin geri uyucam
Gözü olanın gözü dötünden çıksınKiz bir nazar var ustumuzde bela eksik olmuyor hshshs
Büyümüş kız bu
Bilmiyorum ki askos herşeyi ilaçlara bağlamak doğru mu onu da bilmiyorum arada bı oluyorum hüngür hüngür arada bı oluyorum huniliHayırdır kuzum ilaçtan mi
Gözü olanın gözü dötünden çıksın
Büyümüş kız bu
Ben ilaçsız oluyorumBilmiyorum ki askos herşeyi ilaçlara bağlamak doğru mu onu da bilmiyorum arada bı oluyorum hüngür hüngür arada bı oluyorum hunili
Demekki ilaçlardan değil ruhen iyileşmenin gerek ve bunun için ne yapmalı ne yapmalıBen ilaçsız oluyorum
Ben kullandim bebe dusunmedigim icin ama bosuna kullanmisim kullanmasamda olmazmis hemen
Ben hiç kullanmadım kullanmama gerek kalmadı zaten ugrastikca olmadı
aynen al sana dükkan içine malzemeyi koydun koydun koymadın kira yazarım
Dr a gittin mi sen kontroleBen kullandim bebe dusunmedigim icin ama bosuna kullanmisim kullanmasamda olmazmis hemen
Koptum
Yok daha gidemedim bir iki ay sonra tatil icin gelmeyi dusunuyoruz gelince zaten oncelikle doktora gidicez sonra tatil yapicazDr a gittin mi sen kontrole
De valla tatlımDemekki ilaçlardan değil ruhen iyileşmenin gerek ve bunun için ne yapmalı ne yapmalıaraştıran bulunca sanada söylerim kuzum
tayin istesenDe valla tatlım
aslında benim bu ilden kurtulmam bu işten kurtulmam kocami alıp tek başımıza bir yerde yaşamamız lazım
Türkiye de mi gideceksin kuzu Dr aYok daha gidemedim bir iki ay sonra tatil icin gelmeyi dusunuyoruz gelince zaten oncelikle doktora gidicez sonra tatil yapicaz
Ah ahh nerde o günler be kusummm keşke öyle bı imkan olsa ama tayin isteyebilirsinDe valla tatlım
aslında benim bu ilden kurtulmam bu işten kurtulmam kocami alıp tek başımıza bir yerde yaşamamız lazım
Hee red bull icincede kanatlaniyor bacimgazoz içinde bebek havalanıyo muöyle bi muhaabbet vardı bi ara dondurma yersem bebk üşür mü diye
Nasıl yaniSimdi benim isin bir parcasida negatif test sonucu bildirmek az once 6kisilik bi dosya geldi 5cocuk bide analari iste neyse aradim sonucu verdim kadin demez mi biz dun 11 kisi gittik esimin ve diger 4 cocugun sonucu yokmu
Kadin 38 yasinda ve ben şok yani bacim sen hic mi nefes almadin hic mi yok demedin hic mi yaniii soyleyecek bisey bulamiyorum...
algım seçmedi anonimcim kadın 38 yaşında kaç çocuk doğurmuş len 3 senedir ben de yok demiyom amaSimdi benim isin bir parcasida negatif test sonucu bildirmek az once 6kisilik bi dosya geldi 5cocuk bide analari iste neyse aradim sonucu verdim kadin demez mi biz dun 11 kisi gittik esimin ve diger 4 cocugun sonucu yokmu
Kadin 38 yasinda ve ben şok yani bacim sen hic mi nefes almadin hic mi yok demedin hic mi yaniii soyleyecek bisey bulamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?