Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnnn beybiiiiiii
Buralardaymmm sen nerdesnnnn napıyorsun
Bebisss hazirliklari bittimiiii benim eksik hiç bitmiyor ya cinnet geçireceğim
Ne alıosn o kadarda bitmio kız
Ben öyle çok şey almadm hemen büyüyorlar... Az öz
Cok geç başladm almaya sorunlardan dolayı
Geçenlerde bitti hepsi

Canım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adına Annem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Öyle deme canım. Kimlerin ne şartlarda oluyor. Allah verdi mi olmayacak şey yok. Size bir sürpriz olursa annene de çok iyi gelir bu haber. Hayırlısı inşallah

Ne alıosn o kadarda bitmio kız
Ben öyle çok şey almadm hemen büyüyorlar... Az öz
Cok geç başladm almaya sorunlardan dolayı
Geçenlerde bitti hepsi
Kıyafet olarak değil ki kuzumum
ben hiç kıyafet almadım zaten kiyafetleri hep annem aldı
Beşiği,arabası, burun aspiratoru,yok nevresim takımı, emziği, biberini, süt sağma makinesi, yok lohusa pedi, göğüs pedi, alt açma örtüsü, bilmem nesi bunlar genel ihtiyaçlar yani kıyafet hariç herşey
Yeni bitirdim ben. Bu hafta kıyafetleri yıkayıp utuleyecgm artık haftaya da 34oluyorum o zaman da hastane çantasını hazırlaycm bir yandan da çalışmaya devam zor oluyor

Canım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adına Annem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Balkımız bizim ne cok özlemişim..
Ama bu haberler karşılaşacağımı düşünmedim
Bşz hayattan güzel süprizler beklerken
Hayat bize kötü oyunlarla geliyor
Anneciğine allah şifa versin
Ya şafi
İnşallah bize güzel haberler verirsin teyze için

Ben araba almadm almayı düşünmüorm.. Belki ileriki zamanlarda eksiklik hissedersem
Diğerleri tamam.. Lohusa pedi depent e bebekte var uygundu indirimdeydi

Kızlar ben doktordan çıktım..
Allaha şükür iyi gibiyiz.. Daha iyi olacaz inşallah
Nst girdim girmeden öncede çikolata meyvesuyu içtim ama hiç hareket etmedi nstde.. Nst'den çıktım bir baktım durmuo zilli.. Babası kılıklı resmen.. Gıcık
Doktor muayne etti bidaha nst geç dedi
13:30 bekliorm yine geçecem

oy minikk minikkkk

Totosunu yesinler o zillinin

Öyle deme canım. Kimlerin ne şartlarda oluyor. Allah verdi mi olmayacak şey yok. Size bir sürpriz olursa annene de çok iyi gelir bu haber. Hayırlısı inşallah
Çok teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim Rabbim ol derse olur
İnşallah kuzum ne yapalım göreceğimiz varmış çok sağol güzel dileklerin için
Çok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin inşallah
Amin canım çok sağol

Maşallah kuzuya yani anası gibi inatçı da olabilir

Etti mi bu sefer hareket ilk kez girdin dimi nts ye nasıl yapılıyor sancı varmıymış

Ben araba almadm almayı düşünmüorm.. Belki ileriki zamanlarda eksiklik hissedersem
Diğerleri tamam.. Lohusa pedi depent e bebekte var uygundu indirimdeydi
Bende araba almayacaktm aslında ama hediye olarak alalım dediklerim için reddetmek istemedm beleş

Aynen onları bende e bebekten sipariş ettim kuşum bekliorum gelmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…