- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.281
Cansin ❤Beklediğim sonuç dahi olsa şu an iyi değilim sonra konuşuruz olur mu sizleri seviyorum
Günaydınnnn beybiiiiiiiz e y n o m snowişşşş nerdesnnn beybimmmm
Beklediğim sonuç dahi olsa şu an iyi değilim sonra konuşuruz olur mu sizleri seviyorum
Ne alıosn o kadarda bitmio kızGünaydınnnn beybiiiiiii
Buralardaymmm sen nerdesnnnn napıyorsun
Bebisss hazirliklari bittimiiiibenim eksik hiç bitmiyor ya cinnet geçireceğim
Canım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adına
Tez vakitte Allah şifa versinCanım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adınaAnnem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Öyle deme canım. Kimlerin ne şartlarda oluyor. Allah verdi mi olmayacak şey yok. Size bir sürpriz olursa annene de çok iyi gelir bu haber. Hayırlısı inşallahCanım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adınaAnnem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Kıyafet olarak değil ki kuzumumNe alıosn o kadarda bitmio kız
Ben öyle çok şey almadm hemen büyüyorlar... Az öz
Cok geç başladm almaya sorunlardan dolayı
Geçenlerde bitti hepsi
Balkımız bizim ne cok özlemişim..Canım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adınaAnnem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Ben araba almadmKıyafet olarak değil ki kuzumum
ben hiç kıyafet almadım zaten kiyafetleri hep annem aldı
Beşiği,arabası, burun aspiratoru,yok nevresim takımı, emziği, biberini, süt sağma makinesi, yok lohusa pedi, göğüs pedi, alt açma örtüsü, bilmem nesibunlar genel ihtiyaçlar yani kıyafet hariç herşey
Yeni bitirdim ben. Bu hafta kıyafetleri yıkayıp utuleyecgm artık haftaya da 34oluyorum o zaman da hastane çantasını hazırlaycm bir yandan da çalışmaya devam zor oluyor
Kızlar ben doktordan çıktım..
Allaha şükür iyi gibiyiz.. Daha iyi olacaz inşallah
Nst girdim girmeden öncede çikolata meyvesuyu içtim ama hiç hareket etmedi nstde.. Nst'den çıktım bir baktım durmuo zilli.. Babası kılıklı resmen.. Gıcık
Doktor muayne etti bidaha nst geç dedi
13:30 bekliorm yine geçecem
Çok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin inşallahCanım baloncuk um önce seni tebrik ederim çok sevindim senin adınaAnnem akciğer kanseri canım benim bebek işi ertelendi bu moralle çocuk falan da olmaz zaten
Totosunu yesinler o zillininKızlar ben doktordan çıktım..
Nst girdim girmeden öncede çikolata meyvesuyu içtim ama hiç hareket etmedi nstde.. Nst'den çıktım bir baktım durmuo zilli.. Babası kılıklı resmen.. Gıcık
Çok teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim Rabbim ol derse olurÖyle deme canım. Kimlerin ne şartlarda oluyor. Allah verdi mi olmayacak şey yok. Size bir sürpriz olursa annene de çok iyi gelir bu haber. Hayırlısı inşallah
İnşallah kuzum ne yapalım göreceğimiz varmış çok sağol güzel dileklerin içinBalkımız bizim ne cok özlemişim..
Ama bu haberler karşılaşacağımı düşünmedim
Bşz hayattan güzel süprizler beklerken
Hayat bize kötü oyunlarla geliyor
Anneciğine allah şifa versin
Ya şafi
İnşallah bize güzel haberler verirsin teyze için
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canim Allah şifalar versin inşallah
Çok mu tuzlu yedinÖmrümde hiç icmedigim kadar su içiyorum resmen yeni bı bardak içiyorum ön dk sonra hiç icmemisim gibi ağzım kupkuru için yanmış vaziyette tekrar içiyorum
Maşallah kuzuyaKızlar ben doktordan çıktım..
Etti mi bu sefer hareketKızlar ben doktordan çıktım..
Bende araba almayacaktm aslında ama hediye olarak alalım dediklerim için reddetmek istemedm beleşBen araba almadmalmayı düşünmüorm.. Belki ileriki zamanlarda eksiklik hissedersem
Diğerleri tamam.. Lohusa pedi depent e bebekte var uygundu indirimdeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?