Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de herşeyi hazır, üç müslin battaniye, bir penye, iki örme battaniyesi var. Üç tane alt açması var. Emziği, biberonu, burun aspiratörü, anne bebek çantası iki tane, kıyafetlerime uygun olsun diye. baby nesti, bornozu, banyo lifi hazır. kışın mont yerine giydireceğim kalın tulumu, hastane çıkışları ev kıyafetlerinden beşer altışar takım aldım. lohusa külodu, lohusa pedi, emzirme südyeni göğüs pedini de aldım. süslü taçları, hastanede giyeceğim iki takım pijama, bir takım sabahlıklı pijama takımı, bir de gecelik var. beşiği alındı, oda takımını ananesi alıyor, bebek arabasıyla pusetini babaannesi dedesi alacakmış.
Günlük giyilecek kıyafetlerini kendim aldım, bir kısmını kendi kardeşim verdi, evde bol bol giydirmek için, bir kısmını da eşimin kardeşi verdi. kangurusu, oyun halısı hazır, şampuanları çamaşır deterjanı leke çıkarıcı, pişik kemi göğüs ucu kremi, göğüs kalkanı var. lohusa tacı ayakkabı takımı onlar kaldı. banyo takımı küveti falan kaldı. tırnak makası falan bakım eşyaları kaldı. başka eksik var mı bilmiyorum aklıma gelmiyo.

Benimki de normalde atmadığı tekmeyi doktor ultrasonda bakarken atıyo, gözlerini açıp kapatıyo, yapmadığı şebeklik kalmıyo, eve gelince gıcıklığa devam.
Nst ne kadar sürüyor.

Ömrümde hiç icmedigim kadar su içiyorum resmen yeni bı bardak içiyorum ön dk sonra hiç icmemisim gibi ağzım kupkuru için yanmış vaziyette tekrar içiyorum
Şeker varmı sende nurum?
Boşver su iyidir iyi

Maşallah kuzuya yani anası gibi inatçı da olabilir
Allah allah ne inatçlığımı görüdn acebeeeeeeee

Etti mi bu sefer hareket ilk kez girdin dimi nts ye nasıl yapılıyor sancı varmıymış
Etti cnm şükür..
Göbeğine 2 tane alet bağlıolar..elinede bir buton veriolar..
Sancı varmı die ölçüo..
Bebeğib kalp atışlarını ölçüo
Bide bebek her hareket ettiğinde sen o tuşa basıosn

Bende araba almayacaktm aslında ama hediye olarak alalım dediklerim için reddetmek istemedm beleş

Aynen onları bende e bebekten sipariş ettim kuşum bekliorum gelmesini
Snowişşşşş o zaman ayrııı
Nerde beleeeşşşş orda yerleeşşşş

Bal0ncuk aşko naptın haber vermedin
Kuzum bir daha nst girdim
Sonra bdaha dr
Sonra raporumu iş yerine götürdim
Eve geldim kendimi duşa attm felan ancak rahatladm

Benimki de normalde atmadığı tekmeyi doktor ultrasonda bakarken atıyo, gözlerini açıp kapatıyo, yapmadığı şebeklik kalmıyo, eve gelince gıcıklığa devam.
Nst ne kadar sürüyor.
Cnm ben yarm saat kadar içerde kaldm

Sevindim öğrenmiş oluyum bende
Yok ya tuz yemem yasak herşeyin tuzsuzunu yiom bide tuzlu yesem nolurdum
Vücut şimdiden alıştırıyor demek ki iç iç benim su içme alışkanlığım yok çok zor geliyor şimdi :)

İlacın yan etkisi mi ki kuzu aslında su içmek iyidir hamilelikte de çokca içmen gerkecek alıştırma olur şimdiden bacım herşeye iyi gelir su hayattır
Sanırım ilacın yan etkisi kuzum iyi oluyor ama içim yanio sürekli hiç su icmemisim gibi
Var kuzum

Sevindim öğrenmiş oluyum bende

Vücut şimdiden alıştırıyor demek ki iç iç benim su içme alışkanlığım yok çok zor geliyor şimdi :)
Boşuna stres yapmışım..
Rahat, basit bir uygulama kuzum

Sanırım ilacın yan etkisi kuzum iyi oluyor ama içim yanio sürekli hiç su icmemisim gibi

Var kuzum
Ondan işte kuzum..
Gebelikte daha cok susayacaksn..
Normal yani telaş etme

Miss Bride bak seni kınamadım ama başıma geldi sabah beri temizlikteyim daha süpürme silme de bitmedi yarına kaldı belim koptu.annem gelcek şehir dışından laf söz çekmemem diye bayram temizliği yapıyorum öf
Boşuna stres yapmışım..
Raha, basit bir uygulama kuzum

Onda işte kuzum..
Gebelikte daha cok susayacaksn..
Normal yani telaş etme
Sen bir yerde mi okuyup stres yaptın.ben hiçbir şeyi araştırmıyorum okumuyorm.bilmemek gerçekten iyi oluyor

Hayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırım
Ben yeni yapacağm herşeyde böyle stres oluorm

oh çok şükür kuzumm.

Hayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırım
Ben yeni yapacağm herşeyde böyle stres oluorm
Hadi ya neyse hepsi tecrübe işte öğrenmiş oldun ben de öğrenmiş oldum stres yapmam o zamanlar gelsin de bir
Gebe kalacak miyim
Allah’ın izniyle yakında Pozitiflikten uzaklaşma hiç yakışmıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…