- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.301
Yok ya tuz yemem yasak herşeyin tuzsuzunu yiom bide tuzlu yesem nolurdumÇok mu tuzlu yedin
Benim de herşeyi hazır, üç müslin battaniye, bir penye, iki örme battaniyesi var. Üç tane alt açması var. Emziği, biberonu, burun aspiratörü, anne bebek çantası iki tane, kıyafetlerime uygun olsun diye. baby nesti, bornozu, banyo lifi hazır. kışın mont yerine giydireceğim kalın tulumu, hastane çıkışları ev kıyafetlerinden beşer altışar takım aldım. lohusa külodu, lohusa pedi, emzirme südyeni göğüs pedini de aldım. süslü taçları, hastanede giyeceğim iki takım pijama, bir takım sabahlıklı pijama takımı, bir de gecelik var. beşiği alındı, oda takımını ananesi alıyor, bebek arabasıyla pusetini babaannesi dedesi alacakmış.Kıyafet olarak değil ki kuzumum
ben hiç kıyafet almadım zaten kiyafetleri hep annem aldı
Beşiği,arabası, burun aspiratoru,yok nevresim takımı, emziği, biberini, süt sağma makinesi, yok lohusa pedi, göğüs pedi, alt açma örtüsü, bilmem nesibunlar genel ihtiyaçlar yani kıyafet hariç herşey
Yeni bitirdim ben. Bu hafta kıyafetleri yıkayıp utuleyecgm artık haftaya da 34oluyorum o zaman da hastane çantasını hazırlaycm bir yandan da çalışmaya devam zor oluyor
Benimki de normalde atmadığı tekmeyi doktor ultrasonda bakarken atıyo, gözlerini açıp kapatıyo, yapmadığı şebeklik kalmıyo, eve gelince gıcıklığa devam.Kızlar ben doktordan çıktım..
Allaha şükür iyi gibiyiz.. Daha iyi olacaz inşallah
Nst girdim girmeden öncede çikolata meyvesuyu içtim ama hiç hareket etmedi nstde.. Nst'den çıktım bir baktım durmuo zilli.. Babası kılıklı resmen.. Gıcık
Doktor muayne etti bidaha nst geç dedi
13:30 bekliorm yine geçecem
İlacın yan etkisi mi ki kuzu aslında su içmek iyidir hamilelikte de çokca içmen gerkecek alıştırma olur şimdiden bacım herşeye iyi gelir su hayattırYok ya tuz yemem yasak herşeyin tuzsuzunu yiom bide tuzlu yesem nolurdum
Şeker varmı sende nurum?Ömrümde hiç icmedigim kadar su içiyorum resmen yeni bı bardak içiyorum ön dk sonra hiç icmemisim gibi ağzım kupkuru için yanmış vaziyette tekrar içiyorum
Allah allah ne inatçlığımı görüdn acebeeeeeeeeMaşallah kuzuyayani anası gibi inatçı da olabilir
Etti cnm şükür..Etti mi bu sefer hareketilk kez girdin dimi nts ye nasıl yapılıyor sancı varmıymış
Snowişşşşş o zaman ayrıııBende araba almayacaktm aslında ama hediye olarak alalım dediklerim için reddetmek istemedm beleş
Aynen onları bende e bebekten sipariş ettim kuşum bekliorum gelmesini
Kuzum bir daha nst girdimBal0ncuk aşko naptın haber vermedin
Cnm ben yarm saat kadar içerde kaldmBenimki de normalde atmadığı tekmeyi doktor ultrasonda bakarken atıyo, gözlerini açıp kapatıyo, yapmadığı şebeklik kalmıyo, eve gelince gıcıklığa devam.
Nst ne kadar sürüyor.
SevindimŞeker varmı sende nurum?
Boşver su iyidir iyi
Allah allah ne inatçlığımı görüdn acebeeeeeeee
Etti cnm şükür..
Göbeğine 2 tane alet bağlıolar..elinede bir buton veriolar..
Sancı varmı die ölçüo..
Bebeğib kalp atışlarını ölçüo
Bide bebek her hareket ettiğinde sen o tuşa basıosn
Snowişşşşş o zaman ayrııı
Nerde beleeeşşşş orda yerleeşşşş
Kuzum bir daha nst girdim
Sonra bdaha dr
Sonra raporumu iş yerine götürdim
Eve geldim kendimi duşa attm felan ancak rahatladm
Cnm ben yarm saat kadar içerde kaldm
Vücut şimdiden alıştırıyor demek ki iç iç benim su içme alışkanlığım yok çok zor geliyor şimdi :)Yok ya tuz yemem yasak herşeyin tuzsuzunu yiom bide tuzlu yesem nolurdum
Sanırım ilacın yan etkisi kuzum iyi oluyor ama içim yanio sürekli hiç su icmemisim gibiİlacın yan etkisi mi ki kuzu aslında su içmek iyidir hamilelikte de çokca içmen gerkecek alıştırma olur şimdiden bacım herşeye iyi gelir su hayattır
Var kuzumŞeker varmı sende nurum?
Boşver su iyidir iyi
Etti cnm şükür..
Sancı varmı die ölçüo..
Sonra bdaha dr
Bende icmezdim su doğru dürüst iyi oldu aslındaSevindimöğrenmiş oluyum bende
Vücut şimdiden alıştırıyor demek ki iç iç benim su içme alışkanlığım yok çok zor geliyor şimdi :)
Boşuna stres yapmışım..Sevindimöğrenmiş oluyum bende
Vücut şimdiden alıştırıyor demek ki iç iç benim su içme alışkanlığım yok çok zor geliyor şimdi :)
Ondan işte kuzum..Sanırım ilacın yan etkisi kuzum iyi oluyor ama içim yanio sürekli hiç su icmemisim gibi
Var kuzum
Sen bir yerde mi okuyup stres yaptın.ben hiçbir şeyi araştırmıyorum okumuyorm.bilmemek gerçekten iyi oluyorBoşuna stres yapmışım..
Raha, basit bir uygulama kuzum
Onda işte kuzum..
Gebelikte daha cok susayacaksn..
Normal yani telaş etme
Hayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırımMiss Bride bak seni kınamadım ama başıma geldi sabah beri temizlikteyim daha süpürme silme de bitmedi yarına kaldı belim koptu.annem gelcek şehir dışından laf söz çekmemem diye bayram temizliği yapıyorum öf
Sen bir yerde mi okuyup stres yaptın.ben hiçbir şeyi araştırmıyorum okumuyorm.bilmemek gerçekten iyi oluyor
Gebe kalacak miyimBoşuna stres yapmışım..
Rahat, basit bir uygulama kuzum
Ondan işte kuzum..
Gebelikte daha cok susayacaksn..
Normal yani telaş etme
Acaba şuan ben seni napaym?Gebe kalacak miyim
Şeker varmı sende nurum?
Boşver su iyidir iyi
Etti cnm şükür..
Sancı varmı die ölçüo..
Sonra bdaha dr
Hadi ya neyse hepsi tecrübe işte öğrenmiş oldunHayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırım
Ben yeni yapacağm herşeyde böyle stres oluorm
Allah’ın izniyle yakındaGebe kalacak miyim
Hayırlısı ile kuzumHadi ya neyse hepsi tecrübe işte öğrenmiş oldunben de öğrenmiş oldum stres yapmam o zamanlar gelsin de bir
Allah’ın izniyle yakındaPozitiflikten uzaklaşma hiç yakışmıyor sana
Kaynanam cennete çağırsaBoşa yemek yaptım kayınvalidem çağırdı neyse yarın yeriz yaptıklarımı ben gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?