- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.321
Kız niye öyle diyorsun yemek bu en sevdiğim çağrılmalarKaynanam cennete çağırsa
Cehennem derim
Yaranamaz aslaKız niye öyle diyorsun yemek bu en sevdiğim çağrılmalaryemek görürsen giriş kavga görürsen sıvış sana sofra donatsa yinede mi yaranamaz
Bir anlık gaflette bulundum bacım töbeŞeker varmı sende nurum?
Boşver su iyidir iyi
Allah allah ne inatçlığımı görüdn acebeeeeeeee
Etti cnm şükür..
Göbeğine 2 tane alet bağlıolar..elinede bir buton veriolar..
Sancı varmı die ölçüo..
Bebeğib kalp atışlarını ölçüo
Bide bebek her hareket ettiğinde sen o tuşa basıosn
Snowişşşşş o zaman ayrııı
Nerde beleeeşşşş orda yerleeşşşş
Kuzum bir daha nst girdim
Sonra bdaha dr
Sonra raporumu iş yerine götürdim
Eve geldim kendimi duşa attm felan ancak rahatladm
Cnm ben yarm saat kadar içerde kaldm
Bizi de bir çağıran olsaBoşa yemek yaptım kayınvalidem çağırdı neyse yarın yeriz yaptıklarımı ben gideyim
Neyseki aynı şehirde değilizLena teyzem görüyorsun annenin emojisinisen teyzeni bilion
Valla kizdim bak. Kalcaksin tabi kiz hepiniz kalcaksiniz. Boyle umitsiz seyler soyleme alt beyin calisiyor ve seni duyuyor. Alt beyin cok tehlikeli, her seyi olmus algiliyor. O yuzden diyolar negatif kelimeler, cumleler cikmasin agzinizdan. Aklimdam gecse bile diline dokme lutfen.Gebe kalacak miyim
KalacaksnNaptimki ben
Hayirli olsun ilk NSTn cnm :) Son haftalarda daha sik gireceksin ama evet hic korkulacak birsey diil. Var miymis kasilma sanci bir sey dedi mi doktor. Gerci erken daha ama hafif hafif oluyor bazen onemsiz siddetteHayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırım
Ben yeni yapacağm herşeyde böyle stres oluorm
Cok şükür yok ablaHayirli olsun ilk NSTn cnm :) Son haftalarda daha sik gireceksin ama evet hic korkulacak birsey diil. Var miymis kasilma sanci bir sey dedi mi doktor. Gerci erken daha ama hafif hafif oluyor bazen onemsiz siddette
Kaynana teroru, evlerden irakKaynanam cennete çağırsa
Cehennem derim
Iyi iyi olmasin buyusun guzel guzel maasallahCok şükür yok abla
Benmki geçmişten kalma izlerKaynana teroru, evlerden irak
Anladim cnm bilirim yaparlar yapacaklarini sagolsunlar az ya da cok illa olur:)Benmki geçmişten kalma izler
Artk melek olsa istemem
Sendedemi var ablaAnladim cnm bilirim yaparlar yapacaklarini sagolsunlar az ya da cok illa olur:)
Olmami ama ben artik Abla oldum o kadar takmiyorum. Hakkindan gelmeyi ogreniyosun zamanla☺Sendedemi var abla
Çocuğa anlatmak lazım tabiNeyseki aynı şehirde değiliz
Sen bizi düşman edersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?