Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir anlık gaflette bulundum bacım töbe

Gebe kalacak miyim
Valla kizdim bak. Kalcaksin tabi kiz hepiniz kalcaksiniz. Boyle umitsiz seyler soyleme alt beyin calisiyor ve seni duyuyor. Alt beyin cok tehlikeli, her seyi olmus algiliyor. O yuzden diyolar negatif kelimeler, cumleler cikmasin agzinizdan. Aklimdam gecse bile diline dokme lutfen.

Paresilaaa canim uzuldum ama durumuna degil bu kadar uzulmene uzuldum ama aklini toparlayinca duzelirsin sen, anlik bir durum diye dusunuyorum. Her seyin caresi var bir de nacizane boyle onemli kararlar almadan mutlaka 2 hatta 3 doktorla gorus veya danis. Icine en sinenle devam et. Zaten inan hislerin seni yaniltmayacaktir. Her sey cok guzel olacak. Ben oram buram kanaya kanaya, ayila bayila pozitif dusunmeye devam ediyorum. Inan zorluklardan sonra feraha kavusanlarla dolu Dunya. Hakkimizda hayirlisi, siz de insallah sonuna geldiniz guzel baslangiclar icin⚘⚘⚘

Hayır aksine okusaydm böyle stres olmazdm sanırım
Ben yeni yapacağm herşeyde böyle stres oluorm
Hayirli olsun ilk NSTn cnm :) Son haftalarda daha sik gireceksin ama evet hic korkulacak birsey diil. Var miymis kasilma sanci bir sey dedi mi doktor. Gerci erken daha ama hafif hafif oluyor bazen onemsiz siddette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…