Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek için iki kişiye bakıyorum
Aret kamar ve Furkan Karabaşoğlu daha da bakacağım canım
Geçen bir mucizee 'ye bahsettiğim, Fransa'dan gelen amh düşüklüğü ile tüp bebek tedavisi gören arkadaş Bahçeci Fulya'da Dr. MRA'ya gitmişti. İnstagram'da aynen bu isimle aratınca çıkıyor. İlk denemesinde tuttu onun. 11. haftasında şu an çok şükür. Sayfasında amh düşüklüğü olup hamile kalan epey kişinin hikayesini paylaşıyor. Ben hiç görüşmedim bu doktorla, nasıldır bilmiyorum ama araştır istersen

Bir de bu geldi aklıma. Geçenlerde burada bir kızla konuşmuştum. O da hamile, doktoru bu adammış. Esra Erol'un programında tüp bebek yaptırdığı çiftleri gönderdiği doktor. Buna da bir bak istersen

Öyle deme askos yaaa hiç belli olmuyo bu işler valla sigara alkol olduruyo diyorlar ama adamın biri ve kadının biri alkol kullanıolar sürekli bebeleri oldu haberleri yok tabi yine kullanmaya devam öğrendiklerinde altı yedi haftalikti bebe sen düşün hergun içen insanlar bunlar bide şimdi sapasaglim sağlıklı mı sağlıklı kız bebeleri var

Paresilaaa Nurzfr

güzel haberlerinize çok sevindim canlaaar
Ohhhh cukummm insallahhh senden de çok güzel haberler gelecek canım benimmm

ali osman koyuncuoğlu bi arkadaşım da demişti bunu bana nasıldır araştırmak lazım mra yı da takip ediyorum ben başarılı bi dr gibi

biz de dötümüzü yırtıoz nası korucaz diye

ali osman koyuncuoğlu bi arkadaşım da demişti bunu bana nasıldır araştırmak lazım mra yı da takip ediyorum ben başarılı bi dr gibi
Bahçeci'ye karşı mesafeliyim ama MRA bana da iyi gibi görünüyor.

Tabii uzaktan bu doktorları ne kadar anlayabiliriz bilmiyorum da işte orada tedavi görenler referans olmuş oluyor

Hepsini araştırmak lazım işte. Oralarda tedavi görenlerle konuşmak iyi olabiliyor. Ben çocukluk arkadaşımın referansıyla başladım kendi doktoruma mesela

aynen canım ama refesrans da olsa nasip işi denemeden bilemiyorux ki malesef
inşallah bu sefer olacak nurumben olursa 7.haftayı geçemiyorum ama Allah m bu defa yardım etsin inşallah

Hepimize hamileyiz yazısı yaptırıyorım. Hani sünnet cocukları takıyoya onun gibi takalım boynumuza gezelim hajshjsbs
Doğurmuş arkadaşlarımıza da ANNEYİM yazarız
ahahaha iyiymiş ben de arabaya hamile var yazısı assam mı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…