Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sussana ya hatları niye karıştırıyon? Odak noktamı değiştirmişim ne güzel ahshhs
Bugün hemşireye mesaj attım. Günümüzü bekleyelim dedi
İtiraflara gellll
Dayanamadn demi..
Ama gerçekten erken.. Yanıltır sonuç seni..
Bari 2 güncük daha bekle ben gibi 9a tamamla

Kesinlikle haklısın canım... her şeyde bir hayır olduğunu her zaman düşünürüm
İster istemez insan takılıyor be canım... Önemli olanın kalitesi olduğu bilmeme rağmen diğer kadınlardan daha zor denk geleceğini biliyorum ama ben o yumurtaları büyütecem...kaliteyi de arttıracam. Doktora da kapak yapacam
Çok sevindim bebegimmm femara ya da klomenle başlayabilir belki önce kuzum hadi hayırlısı bakalım bı sonraki regl de mi baslayacaksiniz tedaviye ne zaman çağırdı Dr bida
Valla ben şaşkınım canım... Kesin sonuç kötü çıkacak diyorduk... Çünkü hem sigara içiyor hem içki hem kilosu var hem de yaşı var. Ama koftehor spermler bizi şaşırttı mutlu etti ptesi gel dedi tatlım ptesi gideceğim canım cuma ve pazsr ilişki dedi yine
Yaaaa herşey güzel olacak minnakkkk gelecek
Hadi benim herifim geldi
Size ne oldu
Ben kaybolunca herkes kaybolmuş
Ne len bebemi yapıosnz
Ben gezdim valla eve yeni geldim
Tüp bebek için iki kişiye bakıyorum
Aret kamar ve Furkan Karabaşoğlu daha da bakacağım canım

ben biraz semtte de araştırdım herkes çok memnun , memnun olmayan kimse yok. Umarım bende aynı enerjiyi yakalayabilirim ya

İlçe olarak nereleri düşünüyorsun? Ben de bakayım ya da bildiklerimle yardımcı olmaya çalışayım. Sen önemser misin bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde merkezin eve çok uzak olmaması biraz avantaj oluyor sanırım

Allah keyfini arttırsın kuzum benim

Gebelere napıyosunuz diye sormaya gerek yok ki zaten, ya uyuyolardır, ya ilaç saati bekliyolardır, ya da internette araştırma yapıp kalp krizi geçiriyolardır. ahahadsfg
Ben artk saldm valla araştırmıorm
Bi kan ilacımı düzenli kullanıorm
Vitamini unutuorm hep 4 gndir

Bal0ncuk regle 2-3 gün kaldı bacım ne bebesi hajshsj bebe olmuşsa olmuştur olmamışsa artık doktor yolları
Anaaammm cukommmm
Belkide???

ahahhaa pozitif pozitif pozitiff
olacak Allah n izniyle doktora da kazan kapağı olacak hem ağzının ortasına
arat kamer başarılı ve iyi bi doktormuş canım ben de duymuştum gidenler memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…