- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.841
İtiraflara gellllSen sussana ya hatları niye karıştırıyon? Odak noktamı değiştirmişim ne güzel ahshhs
Bugün hemşireye mesaj attım. Günümüzü bekleyelim dedi
Yine meşazı güncelledim, sen jet hızıyla alıntıladığın için kaçırdım ahshjdjİtiraflara gellll
Dayanamadn demi..
Ama gerçekten erken.. Yanıltır sonuç seni..
Bari 2 güncük daha bekle ben gibi 9a tamamla
Benden kaçmazzzzzYine meşazı güncelledim, sen jet hızıyla alıntıladığın için kaçırdım ahshjdj
Her güne bir seans. Son BEEEEŞ
Hee bebe yapıyorum.Ne len bebemi yapıosnz
Gebeleri es geçiorum kızzzzHee bebe yapıyorum.Ötekini de aradan çıkartayım dedim hazır başlamışken.
Ama kocam evde olmadığı için bölünerek çoğalmayı deniycem.
Kesinlikle haklısın canım... her şeyde bir hayır olduğunu her zaman düşünürümÖyle deme. Olan her şeyde bir hayır var. Hepsi bir sebep için oluyor. Baktın olmuyor tüp bebek tedavisiyle onun da çaresi var. Daha fazla beklememeye karar verirsen seni için yolu kısaltır. Yeter ki doktoruna güvenebildiğinden emin ol
İster istemez insan takılıyor be canım... Önemli olanın kalitesi olduğu bilmeme rağmen diğer kadınlardan daha zor denk geleceğini biliyorum ama ben o yumurtaları büyütecem...kaliteyi de arttıracam. Doktora da kapak yapacamTakılma şu bilinmeyesi hormon sayısıiina. İnanmıyorum ben bu amh işine. Bak gör zaman gelecek net Bi test olmadığı ortaya çıkacak. Zamanlar öncesi insanların sadece fsh sına bakılıp insanlara menepoz damgası vurmuşlar. Ve ki fsh değişebilen Bi hormon alçalıp yükselen. Menepoz kanıtı olamicak Bi test benim inandığım.
Ve senn en yakın zamanda hamile kalacaksın herşey güzel olacak
Valla ben şaşkınım canım... Kesin sonuç kötü çıkacak diyorduk... Çünkü hem sigara içiyor hem içki hem kilosu var hem de yaşı var. Ama koftehor spermler bizi şaşırttı mutlu ettiÇok sevindim bebegimmmfemara ya da klomenle başlayabilir belki önce kuzum hadi hayırlısı bakalım bı sonraki regl de mi baslayacaksiniz tedaviye ne zaman çağırdı Dr bida
YaaaaEvet hatunlar gelebildim sonunda detay vermemiştim vereyim şimdi vermezsem olmazultrasonda herşey çok güzel çıktı hatta bebeğin tutunacagi yer bile gayet güzel oluşmuş dedi rahim kalınlığı 10.34 mm olmuş tekrar kan testi verdim E2 baktı öğleden sonra tekrar aradı konuştuk sınırın biraz altindaymis sayı sormadım düşük gördüğü için estrofem dozunu artırdı günde beş tane alcam rahim daha da kalinlasmaz mi iptal olmaz mı dedim hayır dedi pztsi progesteronla birlikte dengeleyecegiz onu dedi normal dönemlerinde de yumurta olgunlaştığı da rahim kalınlığı artar 11 mm i bulur catlatdiktan sonra progesteron salgılanması artınca kalınlık tekrar incelir gebelik oluşmadıysa ve adet olunca minimum değere iner dedi içim rahatladi biraz çünkü sekiz günde bu kadar arttı ilacı arttırdı daha da artarsa diye tedirgindim ama şuan rahatladim uzun oldu birazcık herşeyi yaziom bende bilmiyorum neden yaziom
Ben gezdim valla eve yeni geldimHadi benim herifim geldi
Size ne oldu
Ben kaybolunca herkes kaybolmuş
Ne len bebemi yapıosnz
Tüp bebek için iki kişiye bakıyorumİmkanı olan herkeş çocuk yapsın. Dondurmalı-dondurmasız farkmaz.
cukulatam Çuku'ya doktor bulduk. İzne çıktı. Yakalayabilirsek iyi bir doktor gibi
bir mucizee de yeni doktor buldu, yeni denemeler yapacak
Paresilaaa 'nın eşinin sonuçları güzel geldi. Ona da güzel bir doktor bulalım el birliğiynen.
Haydi kızlar el ele! Böyle bir kampanya mı vardı bir ara
İmkanı olan herkeş çocuk yapsın. Dondurmalı-dondurmasız farkmaz.
cukulatam Çuku'ya doktor bulduk. İzne çıktı. Yakalayabilirsek iyi bir doktor gibi
Paresilaaa 'nın eşinin sonuçları güzel geldi. Ona da güzel bir doktor bulalım el birliğiynen.
Gebelere napıyosunuz diye sormaya gerek yok ki zaten, ya uyuyolardır, ya ilaç saati bekliyolardır, ya da internette araştırma yapıp kalp krizi geçiriyolardır. ahahadsfgGebeleri es geçiorum kızzzz
Canımsın sende çok güzel haberlerle geleceksin
İlçe olarak nereleri düşünüyorsun? Ben de bakayım ya da bildiklerimle yardımcı olmaya çalışayım. Sen önemser misin bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde merkezin eve çok uzak olmaması biraz avantaj oluyor sanırımKesinlikle haklısın canım... her şeyde bir hayır olduğunu her zaman düşünürüm
İster istemez insan takılıyor be canım... Önemli olanın kalitesi olduğu bilmeme rağmen diğer kadınlardan daha zor denk geleceğini biliyorum ama ben o yumurtaları büyütecem...kaliteyi de arttıracam. Doktora da kapak yapacam
Valla ben şaşkınım canım... Kesin sonuç kötü çıkacak diyorduk... Çünkü hem sigara içiyor hem içki hem kilosu var hem de yaşı var. Ama koftehor spermler bizi şaşırttı mutlu ettiptesi gel dedi tatlım ptesi gideceğim canım cuma ve pazsr ilişki dedi yine
Yaaaaherşey güzel olacak minnakkkk gelecek
Ben gezdim valla eve yeni geldim
Tüp bebek için iki kişiye bakıyorum
Aret kamar ve Furkan Karabaşoğlu daha da bakacağım canım
İnşallah inşallahben biraz semtte de araştırdım herkes çok memnun , memnun olmayan kimse yok. Umarım bende aynı enerjiyi yakalayabilirim ya
Allah keyfini arttırsın kuzum benimKesinlikle haklısın canım... her şeyde bir hayır olduğunu her zaman düşünürüm
İster istemez insan takılıyor be canım... Önemli olanın kalitesi olduğu bilmeme rağmen diğer kadınlardan daha zor denk geleceğini biliyorum ama ben o yumurtaları büyütecem...kaliteyi de arttıracam. Doktora da kapak yapacam
Valla ben şaşkınım canım... Kesin sonuç kötü çıkacak diyorduk... Çünkü hem sigara içiyor hem içki hem kilosu var hem de yaşı var. Ama koftehor spermler bizi şaşırttı mutlu ettiptesi gel dedi tatlım ptesi gideceğim canım cuma ve pazsr ilişki dedi yine
Ben artk saldm valla araştırmıormGebelere napıyosunuz diye sormaya gerek yok ki zaten, ya uyuyolardır, ya ilaç saati bekliyolardır, ya da internette araştırma yapıp kalp krizi geçiriyolardır. ahahadsfg
Anaaammm cukommmmBal0ncuk regle 2-3 gün kaldı bacım ne bebesi hajshsj bebe olmuşsa olmuştur olmamışsa artık doktor yolları
ahahhaa pozitif pozitif pozitiffİmkanı olan herkeş çocuk yapsın. Dondurmalı-dondurmasız farkmaz.
olacak Allah n izniyle doktora da kazan kapağı olacak hem ağzının ortasınaKesinlikle haklısın canım... her şeyde bir hayır olduğunu her zaman düşünürüm
O pozitifler vücudumuza da gidiyordu inşallah, sadece elimizde/dilimizde kalmıyordurahahhaa pozitif pozitif pozitiff
olacak Allah n izniyle doktora da kazan kapağı olacak hem ağzının ortasına
arat kamer başarılı ve iyi bi doktormuş canım ben de duymuştum gidenler memnun.
bu sefer gidiyor nealcimO pozitifler vücudumuza da gidiyordu inşallah, sadece elimizde/dilimizde kalmıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?