- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.821
Hep öyle diyorlar. Ona bakarsan benim ultrasonda hep yumurtam 1 2 çıkıyor evet yumurtaların çok azalmış diyolarBana bunu bir doktor söylemişti. Burada da yazmıştım. Amh'a, diğer hormonlara ve reglin üçüncü günü vajinal ultrasonla yapılan antral folikül sayımına bakılıp bunlar beraber değerlendirilir demişti
Ya çok da olsa az da olsa işte tüp bebekte bunları bir şekilde büyütüp embriyo elde edip yapıyorlar. Herkesin çaresi başka bir merkezde, başka bir doktorda. Önceden bilebilme ihtimalimiz olsa ne iyi olurdu. Kimsenin yolu bu kadar uzamazdı. Almanya'da da bir arkadaş ilk denemesinde tek embriyoyla hamile kaldı. Pazartesi kese görmeye gidecek bakHep öyle diyorlar. Ona bakarsan benim ultrasonda hep yumurtam 1 2 çıkıyor evet yumurtaların çok azalmış diyolar
Çok sevindim bebegimmmEvet canım çıktı
On numara beş yıldız
Sadece benim yumurtaları büyüteceğiz
Hakkında hayırlısı olsun nurumEvet hatunlar gelebildim sonunda detay vermemiştim vereyim şimdi vermezsem olmazultrasonda herşey çok güzel çıktı hatta bebeğin tutunacagi yer bile gayet güzel oluşmuş dedi rahim kalınlığı 10.34 mm olmuş tekrar kan testi verdim E2 baktı öğleden sonra tekrar aradı konuştuk sınırın biraz altindaymis sayı sormadım düşük gördüğü için estrofem dozunu artırdı günde beş tane alcam rahim daha da kalinlasmaz mi iptal olmaz mı dedim hayır dedi pztsi progesteronla birlikte dengeleyecegiz onu dedi normal dönemlerinde de yumurta olgunlaştığı da rahim kalınlığı artar 11 mm i bulur catlatdiktan sonra progesteron salgılanması artınca kalınlık tekrar incelir gebelik oluşmadıysa ve adet olunca minimum değere iner dedi içim rahatladi biraz çünkü sekiz günde bu kadar arttı ilacı arttırdı daha da artarsa diye tedirgindim ama şuan rahatladim uzun oldu birazcık herşeyi yaziom bende bilmiyorum neden yaziom
Amin kuzum bakalım E2 bozdu hayırlısı artık ya diyorum vardır rabbimin bı bildiğiHakkında hayırlısı olsun nurum
Öyle yaa nasip ne zaman nasıl hangi sebepten olacağı belli olmuyor. Rabbim hayırlı olanından sağlıklısından nasip etsinYa çok da olsa az da olsa işte tüp bebekte bunları bir şekilde büyütüp embriyo elde edip yapıyorlar. Herkesin çaresi başka bir merkezde, başka bir doktorda. Önceden bilebilme ihtimalimiz olsa ne iyi olurdu. Kimsenin yolu bu kadar uzamazdı. Almanya'da da bir arkadaş ilk denemesinde tek embriyoyla hamile kaldı. Pazartesi kese görmeye gidecek bak
Ooohhh gelsin bebelerEvet hatunlar gelebildim sonunda detay vermemiştim vereyim şimdi vermezsem olmazultrasonda herşey çok güzel çıktı hatta bebeğin tutunacagi yer bile gayet güzel oluşmuş dedi rahim kalınlığı 10.34 mm olmuş tekrar kan testi verdim E2 baktı öğleden sonra tekrar aradı konuştuk sınırın biraz altindaymis sayı sormadım düşük gördüğü için estrofem dozunu artırdı günde beş tane alcam rahim daha da kalinlasmaz mi iptal olmaz mı dedim hayır dedi pztsi progesteronla birlikte dengeleyecegiz onu dedi normal dönemlerinde de yumurta olgunlaştığı da rahim kalınlığı artar 11 mm i bulur catlatdiktan sonra progesteron salgılanması artınca kalınlık tekrar incelir gebelik oluşmadıysa ve adet olunca minimum değere iner dedi içim rahatladi biraz çünkü sekiz günde bu kadar arttı ilacı arttırdı daha da artarsa diye tedirgindim ama şuan rahatladim uzun oldu birazcık herşeyi yaziom bende bilmiyorum neden yaziom
Amin canım amin hepimize inşallahÖyle yaa nasip ne zaman nasıl hangi sebepten olacağı belli olmuyor. Rabbim hayırlı olanından sağlıklısından nasip etsin
Kalınlaşmayınca niye kalınlaşmadı diye takıyoruz. Kalınlaşınca fazla mı diye. Hiç bitmiyor ha derdimiz ahshhshdEvet hatunlar gelebildim sonunda detay vermemiştim vereyim şimdi vermezsem olmazultrasonda herşey çok güzel çıktı hatta bebeğin tutunacagi yer bile gayet güzel oluşmuş dedi rahim kalınlığı 10.34 mm olmuş tekrar kan testi verdim E2 baktı öğleden sonra tekrar aradı konuştuk sınırın biraz altindaymis sayı sormadım düşük gördüğü için estrofem dozunu artırdı günde beş tane alcam rahim daha da kalinlasmaz mi iptal olmaz mı dedim hayır dedi pztsi progesteronla birlikte dengeleyecegiz onu dedi normal dönemlerinde de yumurta olgunlaştığı da rahim kalınlığı artar 11 mm i bulur catlatdiktan sonra progesteron salgılanması artınca kalınlık tekrar incelir gebelik oluşmadıysa ve adet olunca minimum değere iner dedi içim rahatladi biraz çünkü sekiz günde bu kadar arttı ilacı arttırdı daha da artarsa diye tedirgindim ama şuan rahatladim uzun oldu birazcık herşeyi yaziom bende bilmiyorum neden yaziom
Ben de doktorun pazartesi günü kan sulandırıcı hapı bıraktırıp iğneye geçmesinden korkuyorum ama geçecek gibi.Korkutuyorsunuz beni yaa
Aynen valla yaaKalınlaşmayınca niye kalınlaşmadı diye takıyoruz. Kalınlaşınca fazla mı diye. Hiç bitmiyor ha derdimiz ahshhshd
Ah şu iğnelerBen de doktorun pazartesi günü kan sulandırıcı hapı bıraktırıp iğneye geçmesinden korkuyorum ama geçecek gibi.
Ya bi an çok acıktım kan şekerim mi düştü nedir, soğanlı bol salçalı bi yemek yaptım yedim. Sonra bi fena oldum, ne olduysa, şimdi de hafif midem bulanıyo. Hızlı mı yedim fazla mı kaçırdım anlamadım.
Bu aralar böyle tuhaf şeyler oluyo ya, gün içinde iki üç kere ağrım oluyo.Ah şu iğnelerhızlı yemiş olabilirsin kan sekerin düştüyse bianda yükleme yapınca kötü olmuş olabilirsin kuzum ara öğün yap mutlaka ceviz badem fındık at ağzına
Dikkat et kuzum yaBu aralar böyle tuhaf şeyler oluyo ya, gün içinde iki üç kere ağrım oluyo.
hala midem bulanıyo kalkıp soda içicem.Dikkat et kuzum ya
Brokoli candirrhala midem bulanıyo kalkıp soda içicem.
Benim bu mideyle neyime soğanlı acılı salçalı yemekler. Bi kere de brokoliye aşersem ya.
çook.Brokoli candirr
İmkanı olan herkeş çocuk yapsın. Dondurmalı-dondurmasız farkmaz.Hadi benim herifim geldi
Size ne oldu
Ben kaybolunca herkes kaybolmuş
Ne len bebemi yapıosnz
Eee senİmkanı olan herkeş çocuk yapsın. Dondurmalı-dondurmasız farkmaz.
cukulatam Çuku'ya doktor bulduk. İzne çıktı. Yakalayabilirsek iyi bir doktor gibi
bir mucizee de yeni doktor buldu, yeni denemeler yapacak
Paresilaaa 'nın eşinin sonuçları güzel geldi. Ona da güzel bir doktor bulalım el birliğiynen.
Haydi kızlar el ele! Böyle bir kampanya mı vardı bir ara
Sen sussana ya hatları niye karıştırıyon? Odak noktamı değiştirmişim ne güzel ahshhsEee sen
Cock zaten göbişinde
Ne yapcan şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?