Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakın yerler işte ne bilim şişli ve civarları bakıyorum
Allah keyfini arttırsın kuzum benim

Ben artk saldm valla araştırmıorm
Bi kan ilacımı düzenli kullanıorm
Vitamini unutuorm hep 4 gndir

Anaaammm cukommmm
Belkide???
Amin canım amin
Hepimizin
ahahhaa pozitif pozitif pozitiff

olacak Allah n izniyle doktora da kazan kapağı olacak hem ağzının ortasına
arat kamer başarılı ve iyi bi doktormuş canım ben de duymuştum gidenler memnun.
Daha araştırıyorum bakalım fıstık ne yaşayacağız ne göreceğiz
Bahçeci ne bilim biraz geri duruyorum ondan niyeyse bakayım canım
Yeter ki Allah ol desin ,

Onu da yapalım. Ben tükenmez kalemle alnıma da yazabilirim
hayır tükenmez olmaz na bu kadar keçeli kalemle pankart yazıp üstünü fosforlu ile çizip boynuma asarım alnımı eşarp kapatır okunmaz
Hahahahahha dışardan bakınca çok mantıksız ama bizim için çok mantıklı işler bunlar hahahahha
ayyy kesinliklee mantıklı.kolay mı kızım biz ne zorluklar yaşıyoruz

Yakın yerler işte ne bilim şişli ve civarları bakıyorum
Şişli Memorial'a da bakabilirsin. Oradaki sistem şeymiş sanırım. Her vakayı bütün doktorlar bir araya gelerek mi değerlendiriyormuş ne. Böyle bir şeyler okumuştum sanki
Bahçeci ne bilim biraz geri duruyorum ondan niyeyse bakayım canım
Biraz önce yazdım. Ben de Bahçeci'ye biraz mesafeliyim. Keşke bu MRA Bahçeci'de olmasaydı başka yerde olsaydı

hayır tükenmez olmaz na bu kadar keçeli kalemle pankart yazıp üstünü fosforlu ile çizip boynuma asarım alnımı eşarp kapatır okunmaz
O da olur. Bize her şey serbest
İstediğimizi yaparız.

En çok da hamile kalmak istediği halde kalamayanlara "Bugünlerinin kıymetini bil cnmm" demek var planlarımda. İnsanlar kafayı yemiş gerçekten

Sonunda güzel şeyler olacak Kücücük elleri minicik burcu süreçli sıçan işeyen bişey ahhahah

O da olur. Bize her şey serbest
İstediğimizi yaparız.

En çok da hamile kalmak istediği halde kalamayanlara "Bugünlerinin kıymetini bil cnmm" demek var planlarımda. İnsanlar kafayı yemiş gerçekten
serbest tabi
len hamile kalmak isteyip kalamayanlara garezin ne ben dua ederim çabucak kal inşallah diye
Sonunda güzel şeyler olacak Kücücük elleri minicik burcu süreçli sıçan işeyen bişey ahhahah
Allah m hayali bile güzel

Evet instadan baktım çok neşeli biri ya
Gülüşü enerji veriyor

Garezim yok canım. Hamile kalamayanlara böyle densiz laflar söyleyenlere gönderme yaptım orada
salaklar bir de çocuğu olup da oh işte sen de çocuk yok çoluk yok rahatsın tabi diyenler..
bekarken de evli olanlar amaann evlenip de napcaksınız biz evlendik de noldu kocadan bıktık diyenler
münevsizler

salaklar bir de çocuğu olup da oh işte sen de çocuk yok çoluk yok rahatsın tabi diyenler..
bekarken de evli olanlar amaann evlenip de napcaksınız biz evlendik de noldu kocadan bıktık diyenler
münevsizler
Gerçekten böyleler. Bunlar bulmuş bunayanlar. Git kendi derdinle takıl madem memnun değilsin. Başkasının hayatı hakkında ne diye yorum yapıyorsun di mi hadsiz hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…