- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.881
Bu çok mantıklı yaaa bak olur olur yapalımHepimize hamileyiz yazısı yaptırıyorım. Hani sünnet cocukları takıyoya onun gibi takalım boynumuza gezelim hajshjsbs
Doğurmuş arkadaşlarımıza da ANNEYİM yazarız
Onu da yapalım. Ben tükenmez kalemle alnıma da yazabilirimahahaha iyiymiş ben de arabaya hamile var yazısı assam mı diye düşünüyorum
17 haziran. Sen bizi saldın attın iyice haaaKenks senin test gunu ne zamandı
Yakın yerler işte ne bilim şişli ve civarları bakıyorumİlçe olarak nereleri düşünüyorsun? Ben de bakayım ya da bildiklerimle yardımcı olmaya çalışayım. Sen önemser misin bilmiyorum ama tüp bebek tedavisinde merkezin eve çok uzak olmaması biraz avantaj oluyor sanırım
Amin canım aminAllah keyfini arttırsın kuzum benim
Ben artk saldm valla araştırmıorm
Bi kan ilacımı düzenli kullanıorm
Vitamini unutuorm hep 4 gndir
Anaaammm cukommmm
Belkide???
Daha araştırıyorum bakalım fıstık ne yaşayacağız ne göreceğizahahhaa pozitif pozitif pozitiff
olacak Allah n izniyle doktora da kazan kapağı olacak hem ağzının ortasına
arat kamer başarılı ve iyi bi doktormuş canım ben de duymuştum gidenler memnun.
Bahçeci ne bilim biraz geri duruyorum ondan niyeyse bakayım canımGeçenbir mucizee 'ye bahsettiğim, Fransa'dan gelen amh düşüklüğü ile tüp bebek tedavisi gören arkadaş Bahçeci Fulya'da Dr. MRA'ya gitmişti. İnstagram'da aynen bu isimle aratınca çıkıyor. İlk denemesinde tuttu onun. 11. haftasında şu an çok şükür. Sayfasında amh düşüklüğü olup hamile kalan epey kişinin hikayesini paylaşıyor. Ben hiç görüşmedim bu doktorla, nasıldır bilmiyorum ama araştır istersen
Bir de bu geldi aklıma. Geçenlerde burada bir kızla konuşmuştum. O da hamile, doktoru bu adammış. Esra Erol'un programında tüp bebek yaptırdığı çiftleri gönderdiği doktor. Buna da bir bak istersen
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Yeter ki Allah ol desin ,Öyle deme askos yaaa hiç belli olmuyo bu işler valla sigara alkol olduruyo diyorlar ama adamın biri ve kadının biri alkol kullanıolar sürekli bebeleri oldu haberleri yok tabi yine kullanmaya devam öğrendiklerinde altı yedi haftalikti bebe sen düşün hergun içen insanlar bunlar bide şimdi sapasaglim sağlıklı mı sağlıklı kız bebeleri var
Ohhhh cukummm insallahhh senden de çok güzel haberler gelecek canım benimmm
ahahaha iyiymiş ben de arabaya hamile var yazısı assam mı diye düşünüyorum
Bu çok mantıklı yaaa bak olur olur yapalım
Onu da yapalım. Ben tükenmez kalemle alnıma da yazabilirim
hayır tükenmez olmaz na bu kadar keçeli kalemle pankart yazıp üstünü fosforlu ile çizip boynuma asarım alnımı eşarp kapatır okunmazOnu da yapalım. Ben tükenmez kalemle alnıma da yazabilirim
ayyy kesinliklee mantıklı.kolay mı kızım biz ne zorluklar yaşıyoruzHahahahahha dışardan bakınca çok mantıksız ama bizim için çok mantıklı işler bunlar hahahahha
Şişli Memorial'a da bakabilirsin. Oradaki sistem şeymiş sanırım. Her vakayı bütün doktorlar bir araya gelerek mi değerlendiriyormuş ne. Böyle bir şeyler okumuştum sankiYakın yerler işte ne bilim şişli ve civarları bakıyorum
Biraz önce yazdım. Ben de Bahçeci'ye biraz mesafeliyim. Keşke bu MRA Bahçeci'de olmasaydı başka yerde olsaydıBahçeci ne bilim biraz geri duruyorum ondan niyeyse bakayım canım
Tabii ya ne sandınHahahahahha dışardan bakınca çok mantıksız ama bizim için çok mantıklı işler bunlar hahahahha
O da olur. Bize her şey serbesthayır tükenmez olmaz na bu kadar keçeli kalemle pankart yazıp üstünü fosforlu ile çizip boynuma asarım alnımı eşarp kapatır okunmaz
Sonunda güzel şeyler olacakhayır tükenmez olmaz na bu kadar keçeli kalemle pankart yazıp üstünü fosforlu ile çizip boynuma asarım alnımı eşarp kapatır okunmaz
ayyy kesinliklee mantıklı.kolay mı kızım biz ne zorluklar yaşıyoruz
serbest tabiO da olur. Bize her şey serbest
İstediğimizi yaparız.
En çok da hamile kalmak istediği halde kalamayanlara "Bugünlerinin kıymetini bil cnmm" demek var planlarımda. İnsanlar kafayı yemiş gerçekten
Allah m hayali bile güzelSonunda güzel şeyler olacakKücücük elleri minicik burcu süreçli sıçan işeyen bişey ahhahah
Garezim yok canım. Hamile kalamayanlara böyle densiz laflar söyleyenlere gönderme yaptım oradaserbest tabi
len hamile kalmak isteyip kalamayanlara garezin ne ben dua ederim çabucak kal inşallah diye
Evet instadan baktım çok neşeli biri yaŞişli Memorial'a da bakabilirsin. Oradaki sistem şeymiş sanırım. Her vakayı bütün doktorlar bir araya gelerek mi değerlendiriyormuş ne. Böyle bir şeyler okumuştum sanki
Biraz önce yazdım. Ben de Bahçeci'ye biraz mesafeliyim. Keşke bu MRA Bahçeci'de olmasaydı başka yerde olsaydı
Evet evet. Müjdeyi verirken de sanki gerçekten o da o kadar seviniyormuş gibi. Belki seviniyordur sahiden. Çok acayip bir meslek yaEvet instadan baktım çok neşeli biri ya
Gülüşü enerji veriyor
salaklarGarezim yok canım. Hamile kalamayanlara böyle densiz laflar söyleyenlere gönderme yaptım orada
Gerçekten böyleler. Bunlar bulmuş bunayanlar. Git kendi derdinle takıl madem memnun değilsin. Başkasının hayatı hakkında ne diye yorum yapıyorsun di mi hadsiz hadsizsalaklarbir de çocuğu olup da oh işte sen de çocuk yok çoluk yok rahatsın tabi diyenler..
bekarken de evli olanlar amaann evlenip de napcaksınız biz evlendik de noldu kocadan bıktık diyenler
münevsizler
Valla istemsizce gülüyorum mavi kalp mührü basıldığındaEvet evet. Müjdeyi verirken de sanki gerçekten o da o kadar seviniyormuş gibi. Belki seviniyordur sahiden. Çok acayip bir meslek ya
Himmm bakmadan vermiyordurama katil hücre için vermiyo
Aynen yaaGerçekten böyleler. Bunlar bulmuş bunayanlar. Git kendi derdinle takıl madem memnun değilsin. Başkasının hayatı hakkında ne diye yorum yapıyorsun di mi hadsiz hadsiz
Naber lengünaydınnn len
Hayat süprizlerle dolu cukom..ah keşke baloncuğuumm
AminnnnnnHepimize hamileyiz yazısı yaptırıyorım. Hani sünnet cocukları takıyoya onun gibi takalım boynumuza gezelim hajshjsbs
Doğurmuş arkadaşlarımıza da ANNEYİM yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?