- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.921
Yaşlandın ha. Gel seni de emekliye ayıralım ahshsjKanka yaa eve yeni geldim ya afedersin evi sey götürüyor hergun biyerleri temizlemeye çalışıyorum gdhshdhd sonrada yatıyorum iyice yoruldum
Seninde üç gün var regline sende yapbence imkansız değil.evde testin varsa yapsana kanki ya ben zevkine yapıyodum artık
Olmaz bizim dediğimiz günde olsunHayırlısı ne zamansa o zaman olsun kuzumm bakalım artık
YA TUTARSAzevkine yapa yapa testler bitti abnsbsjsbsjgeçen ay hepsini tek çizgiyle çöpe uğurladık
İlk yaptığım testlerden birinde kendimi kör etme pahasına olmayan bir çizgiyi görmeye çalışmıştım. Aklıma onu getirdin hey gidi ahsnsjdzevkine yapa yapa testler bitti abnsbsjsbsjgeçen ay hepsini tek çizgiyle çöpe uğurladık
İnşallahOlmaz bizim dediğimiz günde olsun
İnşallah güzel olacak her şey. Rahmin ne zaman en uygunsa o zaman olsun
sen de taktın benim reglime haaa nurrrSeninde üç gün var regline sende yapne fiseklion milleti alla alla
Sen yarın yapican mi test yoksa çarşambayı mi beklicenOlmaz bizim dediğimiz günde olsun
İnşallah güzel olacak her şey. Rahmin ne zaman en uygunsa o zaman olsun
Evet taktım çünkü ara kanama geldi sende ama bence o yerleşmeydisen de taktın benim reglime haaa nurrrben regli olmacam belki belki 40 ında gelecek o hesaptan daha 15 gün var
kızlığım yeni bozuldu belki ne biliyonEvet taktım çünkü ara kanama geldi sende ama bence o yerleşmeydi
Ahaa olabilirse bilmiyorum zaten yerleşme olup olmadığını da bilmiyom ondan test yap diomkızlığım yeni bozuldu belki ne biliyon
tamm 15 gün sonra beraber yapalım tamamm mıAhaa olabilirse bilmiyorum zaten yerleşme olup olmadığını da bilmiyom ondan test yap diom
Tamam ama ben kan bakcamtamm 15 gün sonra beraber yapalım tamamm mı
YA TUTARSA
fark yapmazTamam ama ben kan bakcam
ben olsam kankamı kırmazdım ha 2 gün önce ha 2 gün sonra varsa da çıkcak yoksa da2-3 güne belli olur artık oda regl gelmezse yaparım
İlk yaptığım testlerden birinde kendimi kör etme pahasına olmayan bir çizgiyi görmeye çalışmıştım. Aklıma onu getirdin hey gidi ahsnsjd
ben olsam kankamı kırmazdım ha 2 gün önce ha 2 gün sonra varsa da çıkcak yoksa da
Hemşire abla bana "Det!" dedi. Günümüzü bekliyoruz cnms, dedi. Öncesindeki değerleri dikkate almıyoruz, dediSen yarın yapican mi test yoksa çarşambayı mi beklicen
Ay kusura bakma güldüm ama halimize gülüyorum. Ben de az nöbetçi eczane gezmedim acil hamile olduğum için test almaya gittiğimdehahahahhahaha bi kaç güne Allahım inşallahhhhh göreceksin 2 çizgiyi
benim test ile yaşadığım en bomba anım, cocuk olmayalı 1 sene olmuştu tam. Adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi ince incecik vardı. Gittim koşa koşa hastaneye kan vermeye. Arabayı park ettim. Heyecandan yaya geçidine park etmişim. Sonuç : Hastaneden 0 betayla çıktım ve çıktığımda araba yoktu arabayı çekmişler agajhsjshaja. Oturdum kaldırıma ağladım. Sonra tıpış tıpış gittim arabayı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?