- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.941
Ay kusura bakma güldüm ama halimize gülüyorum. Ben de az nöbetçi eczane gezmedim acil hamile olduğum için test almaya gittiğimde
Son dört gün bakalım. Hayırlısıyla görürüz inşallah çukum
Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah hep beraberhahahahahah acil hamile çok iyiydi hahahhahahaAh be gün gelecek bu anılara kahkaha atıcaz
inşallah kuzum
kıyamammmmmmmmhahahahhahaha bi kaç güne Allahım inşallahhhhh göreceksin 2 çizgiyi
benim test ile yaşadığım en bomba anım, cocuk olmayalı 1 sene olmuştu tam. Adetim 1 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi ince incecik vardı. Gittim koşa koşa hastaneye kan vermeye. Arabayı park ettim. Heyecandan yaya geçidine park etmişim. Sonuç : Hastaneden 0 betayla çıktım ve çıktığımda araba yoktu arabayı çekmişler agajhsjshaja. Oturdum kaldırıma ağladım. Sonra tıpış tıpış gittim arabayı aldım
yaaaa kankim yaaakankam ben seni kırmam ama testim yokzaten yarın gelmesi lazım gelmezse çarşamba yaparım testi
En mantıklısı boşver yapma kuzum bekle gununuHemşire abla bana "Det!" dedi. Günümüzü bekliyoruz cnms, dedi. Öncesindeki değerleri dikkate almıyoruz, dedi
Linki atarken kendim de dinleyeyim bari dedim. Nakaratta ağlayacaktım az dahaEn mantıklısı boşver yapma kuzum bekle gununu
Sağ taraf hazırlama sonrası. Orada yıkama işlemi mi ne yapıyorlar işe yarar spermlere bakıyorlar. Aşılamada o değerler kullanılıyor sanırım. Yanlış bir şey demiş olmayayım da yineEki Görüntüle 2869666
kızlar eşimin sonuclarını atmıştım daha önce ama anlamadığım için hiç incelememiştim.
Sağda ileri hareket 10, solda 70 yazıyo hangisini baz alıcam lan ben kafam karıştı hajshsjah anlayanınız bana açıklasın bu olayı 10 çok düşük demek değil mi
Sağ taraf hazırlama sonrası. Orada yıkama işlemi mi ne yapıyorlar işe yarar spermlere bakıyorlar. Aşılamada o değerler kullanılıyor sanırım. Yanlış bir şey demiş olmayayım da yine
Yani sana şöyle söyleyeyim o hazırlama sonrasında eşimin 2 milyon toplam sperm vardı, ileri hareket %47 mi neydi. 5 milyona çıkarsa aşılama yaparız demişlerdi. Eşinin değerleri çok iyi. Doğal yoldan gebelik için de sayısı çok iyi. İleri hareketin daha artması için belki takviye kullanabilir. Keçiboynuzu özü, havuç, çiğ kuruyemiş yiyebilir. Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri sabahları yiyebilir ama bunların kuruyemiş hariç diğerlerinin her gün yapılması bana biraz sakat geliyor. Hormon dengesi oynayabilir bu sefer de. Deneyen deniyor tabii. Eşin saşe takviyelerden kullanıyor muyduoo öyleyse çok iyi. Aşılama olursa tutma ihtimali yüksek olur
Ben arabaya dikkat riskli gebelik yazcam.ahahaha iyiymiş ben de arabaya hamile var yazısı assam mı diye düşünüyorum
Kesinlikle asmalısın kankaBen arabaya dikkat riskli gebelik yazcam.
Acildeydik yine bugün.
Bugün çok akıntım vardı, doktoru aradım, yarın kontrolüm var gidiyim mi acile dedim, git dedi.Kesinlikle asmalısın kanka
Önemli bişey yok dimi iyisiniz dimi
Bu cümleyi hayatım boyunca kimseye kurmadım. Gerçekten çok güzel, çok keyifli ama şimdiki kadar rahat olmayacaksın. Kıymetini bil derken onu kastediyor olabilirler. Ve senden başka kimse, eşin bile senin kadar etkilenmeyecek.En çok da hamile kalmak istediği halde kalamayanlara "Bugünlerinin kıymetini bil cnmm" demek var planlarımda. İnsanlar kafayı yemiş gerçekten
Hahahaha bende estrofem azalmamştı aynı devamdıEstrofemin etkisi azalmazsa uyurum bence
Yıkama öncesi ve yıkama sonrası kuzum..Eki Görüntüle 2869666
kızlar eşimin sonuclarını atmıştım daha önce ama anlamadığım için hiç incelememiştim.
Sağda ileri hareket 10, solda 70 yazıyo hangisini baz alıcam lan ben kafam karıştı hajshsjah anlayanınız bana açıklasın bu olayı 10 çok düşük demek değil mi
Yok canım bunlar böyle insana tepeden tepeden söyleyenler. Çok şikayetçiymiş gibi şımarık şımarık. Yoksa hepimiz yakınımızda yöremizde görüyoruz hamileliğin nasıl zor bir süreç olduğunu zaten. Senin kocan da tam sopalık. Hepsi sopalık da işte... Doğunca ver eline o baksın cidden. Ne zannediyorlar acaba :/Bu cümleyi hayatım boyunca kimseye kurmadım. Gerçekten çok güzel, çok keyifli ama şimdiki kadar rahat olmayacaksın. Kıymetini bil derken onu kastediyor olabilirler. Ve senden başka kimse, eşin bile senin kadar etkilenmeyecek.
Bak ben sürünüyorum, adam bugün ikinci çocuk için ağzımı yokluyo. Deli oldum, gıcık oldum yaa.
Daha bir tane normal doktora rastlayamadın galiba. Bu nedir yaaBugün çok akıntım vardı, doktoru aradım, yarın kontrolüm var gidiyim mi acile dedim, git dedi.
Doktor da moralimi bi bozdu varya.
Çocuk 1650 gr. olmuş, haftasıyla uyumlu diyo. Sonra aaa zayıf ama diyo.
Doktorunuz sizin gebelik sürecinizi korkuyla takip ediyodur diyo. Neden dedim, kist yüzünden diyo. Btüün moralimi alt üst etti ya.
En ufak bişeyde gelmen lazım da, kistin patlayabilir de bilmem ne de. Zaten 31. hafta olmuşum, şurda 4-5 hafta daha dayansam yetecek. Moralimi alt üst etti, ultrasona bakarken kafa sallamalar bişeyler.
Beyimiz ayda bir hafta geliyor, geziyoruz, eğleniyoruz, gidiyor. Bilmiyo ki bir haftada kalan bi çay bardaklık enerjimi ona harcıyorum. İkinci çocuğu da istiyomuş.Daha bir tane normal doktora rastlayamadın galiba. Bu nedir yaa
Yok be kankim nerde bizde oyle şans hshshs ben zaten 18imde emekli olmustim hshshsYaşlandın ha. Gel seni de emekliye ayıralım ahshsj
Yoksa enerjini sömüren başka bir şey mi vaaaaağr
Tabii ekmek elden su gölden. Nassa onlar taşımıyor, doğurmuyor, emzirmiyorBeyimiz ayda bir hafta geliyor, geziyoruz, eğleniyoruz, gidiyor. Bilmiyo ki bir haftada kalan bi çay bardaklık enerjimi ona harcıyorum. İkinci çocuğu da istiyomuş.
Bugün hastanede asistan diyo ki kalkarken yardım ediyim. Yok ben alışkınım siz yorulmayın dedim. Kendim kalktım, toparlandım. :)))))
Gidecek misin hsg için? Biz hsg partisini tutuyoruz biliyorsun ahshshYok be kankim nerde bizde oyle şans hshshs ben zaten 18imde emekli olmustim hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?