Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kusura bakma güldüm ama halimize gülüyorum. Ben de az nöbetçi eczane gezmedim acil hamile olduğum için test almaya gittiğimde

Son dört gün bakalım. Hayırlısıyla görürüz inşallah çukum

hahahahahah acil hamile çok iyiydi hahahhahaha Ah be gün gelecek bu anılara kahkaha atıcaz

inşallah kuzum

kıyamammmmmmmm
kankam ben seni kırmam ama testim yok zaten yarın gelmesi lazım gelmezse çarşamba yaparım testi
yaaaa kankim yaaa

kızlar eşimin sonuclarını atmıştım daha önce ama anlamadığım için hiç incelememiştim.
Sağda ileri hareket 10, solda 70 yazıyo hangisini baz alıcam lan ben kafam karıştı hajshsjah anlayanınız bana açıklasın bu olayı 10 çok düşük demek değil mi

Sağ taraf hazırlama sonrası. Orada yıkama işlemi mi ne yapıyorlar işe yarar spermlere bakıyorlar. Aşılamada o değerler kullanılıyor sanırım. Yanlış bir şey demiş olmayayım da yine

oo öyleyse çok iyi. Aşılama olursa tutma ihtimali yüksek olur
Yani sana şöyle söyleyeyim o hazırlama sonrasında eşimin 2 milyon toplam sperm vardı, ileri hareket %47 mi neydi. 5 milyona çıkarsa aşılama yaparız demişlerdi. Eşinin değerleri çok iyi. Doğal yoldan gebelik için de sayısı çok iyi. İleri hareketin daha artması için belki takviye kullanabilir. Keçiboynuzu özü, havuç, çiğ kuruyemiş yiyebilir. Zeytinyağında bekletilmiş kuru inciri sabahları yiyebilir ama bunların kuruyemiş hariç diğerlerinin her gün yapılması bana biraz sakat geliyor. Hormon dengesi oynayabilir bu sefer de. Deneyen deniyor tabii. Eşin saşe takviyelerden kullanıyor muydu

Kesinlikle asmalısın kanka
Önemli bişey yok dimi iyisiniz dimi
Bugün çok akıntım vardı, doktoru aradım, yarın kontrolüm var gidiyim mi acile dedim, git dedi.
Doktor da moralimi bi bozdu varya.
Çocuk 1650 gr. olmuş, haftasıyla uyumlu diyo. Sonra aaa zayıf ama diyo.
Doktorunuz sizin gebelik sürecinizi korkuyla takip ediyodur diyo. Neden dedim, kist yüzünden diyo. Btüün moralimi alt üst etti ya.
En ufak bişeyde gelmen lazım da, kistin patlayabilir de bilmem ne de. Zaten 31. hafta olmuşum, şurda 4-5 hafta daha dayansam yetecek. Moralimi alt üst etti, ultrasona bakarken kafa sallamalar bişeyler.

En çok da hamile kalmak istediği halde kalamayanlara "Bugünlerinin kıymetini bil cnmm" demek var planlarımda. İnsanlar kafayı yemiş gerçekten
Bu cümleyi hayatım boyunca kimseye kurmadım. Gerçekten çok güzel, çok keyifli ama şimdiki kadar rahat olmayacaksın. Kıymetini bil derken onu kastediyor olabilirler. Ve senden başka kimse, eşin bile senin kadar etkilenmeyecek.
Bak ben sürünüyorum, adam bugün ikinci çocuk için ağzımı yokluyo. Deli oldum, gıcık oldum yaa.

Estrofemin etkisi azalmazsa uyurum bence
Hahahaha bende estrofem azalmamştı aynı devamdı

Yıkama öncesi ve yıkama sonrası kuzum..
Ama aşışamyı doğal gebelik gibi düşün..
Cok ümit bağlama

Yok canım bunlar böyle insana tepeden tepeden söyleyenler. Çok şikayetçiymiş gibi şımarık şımarık. Yoksa hepimiz yakınımızda yöremizde görüyoruz hamileliğin nasıl zor bir süreç olduğunu zaten. Senin kocan da tam sopalık. Hepsi sopalık da işte... Doğunca ver eline o baksın cidden. Ne zannediyorlar acaba :/

Daha bir tane normal doktora rastlayamadın galiba. Bu nedir yaa

Daha bir tane normal doktora rastlayamadın galiba. Bu nedir yaa
Beyimiz ayda bir hafta geliyor, geziyoruz, eğleniyoruz, gidiyor. Bilmiyo ki bir haftada kalan bi çay bardaklık enerjimi ona harcıyorum. İkinci çocuğu da istiyomuş.
Bugün hastanede asistan diyo ki kalkarken yardım ediyim. Yok ben alışkınım siz yorulmayın dedim. Kendim kalktım, toparlandım. :)))))

Tabii ekmek elden su gölden. Nassa onlar taşımıyor, doğurmuyor, emzirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…