Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kullanmıyor kuzu ben kullanıyorum ona da alsak iyi olcak aslında

Hahahaha bende estrofem azalmamştı aynı devamdı

Yıkama öncesi ve yıkama sonrası kuzum..
Ama aşışamyı doğal gebelik gibi düşün..
Cok ümit bağlama

öyle mi diyosun hiç araştırmadım hiç bilgim yok. Bakalım bi regl gelsin doktor ne dicek. Belki yanlış günleri değerlendiriyorumdur

O kullanmıyor kuzu ben kullanıyorum ona da alsak iyi olcak aslında
Bir doktora danışarak alabilirsiniz. Kendi gittiği doktora mesajla ya da asistanı aracılığıyla bile sorabilir. Çok çeşit var onlarınkinde de hangisi kime daha uygun bilmiyorum. En çok görfüğüm Proxeed Plus kullanılıyor ama bize ürolog bunu sorduğumuzda şey demişti mesela. İçinde L arginin mi ne olması gereken bir şey yokmuş mesela. Belki de bu eşimin değerleri kötü diye olması gereken bir maddedir bilmiyorum gerçi.
Buralarda araştır istersen yine. Benimkine Pregros Plus vermişti ama bununla ilgli neredeyse hiçbir yerde yorum yok

Doğunca biraz uykusuz kalsın bakalım fikri değilecek mi yoksa "Ben bu gece salonda uyuyayım" diye kaçacak mı
Aman zaten bi hafta kalıyo hemen hemen. O kadar uykusuzluk ona ne yapsın, kedi gibi her saatte her bulduğu yerde uyuyo. Olan zavallı bana olacak.
Bugün acile bile tek başıma gittim, eve döndüm açım, anneme yazdım yemek var mı diye, yok dedi. Kalktım yemek yaptım o yorgunluğa.
Hamile kal hamile kal diyenler hamile kalınca birden yok olur, tek başına kalırsın.

Bana bunu hatırlattı bu dediklerin

Ööööfff böylesi Dr karın totosunu Bi tekme basıp yenisini bulabilsek keşke
Yaaa kıyamamm

Ööööfff böylesi Dr karın totosunu Bi tekme basıp yenisini bulabilsek keşke

Yaaa kıyamamm
Acildeki kadın doğum uzmanını da seçemiyo ki insan. Odasından çıkarken ağlıcaktım nerdeyse. Ne demek doktorunuz sizin sürecinizi korkuyla takip ediyordur demek. Yani o kadar korkunç bir durum varsa doktorum beni haberdar etmez miydi?
Şok oldum resmen.

Boşver. Sen kendi dr dinle Bi güzel de doğurup geleceksin Allahn izniyle

Boşver. Sen kendi dr dinle Bi güzel de doğurup geleceksin Allahn izniyle
4-5 hafta daha içerde durursa iyi olacak. Ben de kendimi böyle motive etmiştim ama bugün doktor öyle konuşunca hepsi yıkıldı. Yani öyle bi umutsuz konuştu ki, madem durum bu kadar kötü, ben şimdi ameliyata gireyim o zaman diyesim geldi.

Sana daha önce de "30'u görürsen öp başına koy" dediler bak buraya kadar sapasağlam geldiniz çok şükür. Bundan sonrası daha rahat geçer inşallah

Sana daha önce de "30'u görürsen öp başına koy" dediler bak buraya kadar sapasağlam geldiniz çok şükür. Bundan sonrası daha rahat geçer inşallah
Valla öyle de, hamilelik zaten hassas, psikolojim hassas, hamile olmasam bile kaygı bozukluğu olan insanım ben.
Muayenede de alt tarafa o kadar bastırdı ki adam, acaip canım yandı, eve geldim, kahverengi lekelenmeler var.
Doktordan yana yüzüm gülmedi, gülmedi, gülemedi.

Of evet ya. Buradan olsan tutup yakandan ben götürecektim bir doktora. Dayan az kaldı. Bu arada hamilelikte alttan bakmıyorlar sanıyordum çok zorunlu olmadıkça ama bakıyorlar mı?

Of evet ya. Buradan olsan tutup yakandan ben götürecektim bir doktora. Dayan az kaldı. Bu arada hamilelikte alttan bakmıyorlar sanıyordum çok zorunlu olmadıkça ama bakıyorlar mı?
Alttan bakmadı bi de düşün. Ama vajinaya doğru alt tarafa çok aşırı, acıtacak kadar bastırdı rahim ağzını ölçmek için. Neyse ki çocuk hareketleniyo arada içimi rahatlatıyo. Gerçi alttan muayene yapmayı da istedi de, acil ve gerekli değilse tercih etmiyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…