- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #198.981
Aa oradan ölçülüyor muymuşAlttan bakmadı bi de düşün. Ama vajinaya doğru alt tarafa çok aşırı, acıtacak kadar bastırdı rahim ağzını ölçmek için. Neyse ki çocuk hareketleniyo arada içimi rahatlatıyo. Gerçi alttan muayene yapmayı da istedi de, acil ve gerekli değilse tercih etmiyorum dedim.
Neyse ki oğlum var. Yatağa zıplayıp kendini sevdiriyo, patisini de bacağıma atıyo. Bütün negatifliğimi alıyo yüzüme bakınca pamuk giibi oluyorum. Annesine bakan bi çocuk gibi bakıyo yüzüme.Aa oradan ölçülüyor muymuşCehalet zor
Ben de istemezdim galiba ya haklısın. Bir de normalde bile bastırdıklarında acır. Şu an içerisi o kadar sıkışık ve cilt o kadar gerginken nasıl acımıştır düşünemiyorum. Geçmiş gitmiş olsun. Bir daha bunlara gerek kalmadan şıp diye olur biter inşallah doğum, olması gereken zamanda
Misss hshehshe herkese tavsiye ederim hshshOh temiz saldın demek
Kanki hem sevdik hemde biraz borcumuz var araba yuzunden ondan 1 sene daha kalalim dedik
Gelin kafana takma.. Bence gayet uslu duruo kızçen..4-5 hafta daha içerde durursa iyi olacak. Ben de kendimi böyle motive etmiştim ama bugün doktor öyle konuşunca hepsi yıkıldı. Yani öyle bi umutsuz konuştu ki, madem durum bu kadar kötü, ben şimdi ameliyata gireyim o zaman diyesim geldi.
Hee snra buraya gelinMisss hshehshe herkese tavsiye ederim hshsh
Kanki hem sevdik hemde biraz borcumuz var araba yuzunden ondan 1 sene daha kalalim dedik
Suyun iyi dedi, dinlen dedi, beslen dedi, yolladı.Gelin kafana takma.. Bence gayet uslu duruo kızçen..
Ben sorunu sizin ordaki dr'da görüorm
Kaldıki öyle bi risk varsa
Ciğer geliştirici felan dedimi
Haftana göre bebek zayıf değil merak etme..Suyun iyi dedi, dinlen dedi, beslen dedi, yolladı.
Bugün uyuyorum sürekli bı yürüyüşe çıktık geldik geri yattım şimdi tatlı çekti canım ona uyandım ama evde ne yok tabiki tatlıNurzfr biybi.... Ne edonn
Sen naptın gitti mi herifinNurzfr biybi.... Ne edonn
Tatlı niyetine geçecek bişeydemi yokBugün uyuyorum sürekli bı yürüyüşe çıktık geldik geri yattım şimdi tatlı çekti canım ona uyandım ama evde ne yok tabiki tatlı
Sabah 5te gidecek.. 2 temmuza kadar gelmiecek..gelmesin zatenSen naptın gitti mi herifin
Hem de ne moral bozmak. Az önce yazdım, odasından çıkarken ağlayacaktım, eve gelene kadar kendime gelemedim, ağlamamak için bşka şeylerle ilgilendim, arabada açık camdan dışarı nefes alıp verdim filan. Yeni yeni toparladım.Ama böyle moral bozanları arayp şikayet edesm gelio
İncir var ama yemicem su içtimTatlı niyetine geçecek bişeydemi yok
Az kaldı ya ne kaldı ki 2 temmuzaSabah 5te gidecek.. 2 temmuza kadar gelmiecek..gelmesin zaten
Takma kafana... Hemde hiç..Hem de ne moral bozmak. Az önce yazdım, odasından çıkarken ağlayacaktım, eve gelene kadar kendime gelemedim, ağlamamak için bşka şeylerle ilgilendim, arabada açık camdan dışarı nefes alıp verdim filan. Yeni yeni toparladım.
Ben kaçırdım noldu kuzum ters bı durum yoktur insallahHem de ne moral bozmak. Az önce yazdım, odasından çıkarken ağlayacaktım, eve gelene kadar kendime gelemedim, ağlamamak için bşka şeylerle ilgilendim, arabada açık camdan dışarı nefes alıp verdim filan. Yeni yeni toparladım.
Afiyet olsunİncir var ama yemicem su içtim
Azck hırlaştkkAz kaldı ya ne kaldı ki 2 temmuzaneden kız neden gelmesinn
Yok yok canım benim kronikleşmiş doktor şanssızlığım. Bugün ufak bi acil maceramız oldu da.Ben kaçırdım noldu kuzum ters bı durum yoktur insallah
Ahhh su erkekler yok mu uzulmelerini de hirlasmayla gosteriyorlarAfiyet olsun
Azck hırlaştkk
Ahhh su Dr lar yok mu su Dr larYok yok canım benim kronikleşmiş doktor şanssızlığım. Bugün ufak bi acil maceramız oldu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?