- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.021
Yok ya ağrılarım tutumu çok fena oluyorum şuan tutmadı çok şükür estrofem güzel uyku yapiyo ama prednol çok fena yapiyo ağrılardan kipirdayamiom bile bugün ayağımı kaldiramadim balkonun eşiğine takıldım dizimi duvara çarptım ama öyle böyle değil sakatlanma dan bitirebilirsem süreci iyi olacakİkinizin kafasından istiorum ya
Lena iz bıraktı dersinKeşke uyku yapsaydıda totomdaki şu iz kalmasaydı..
Taktım ben o ize artık
Aman dikkat et kuzum ya...Yok ya ağrılarım tutumu çok fena oluyorum şuan tutmadı çok şükür estrofem güzel uyku yapiyo ama prednol çok fena yapiyo ağrılardan kipirdayamiom bile bugün ayağımı kaldiramadim balkonun eşiğine takıldım dizimi duvara çarptım ama öyle böyle değil sakatlanma dan bitirebilirsem süreci iyi olacak
Morlu cevriye gibiyimLena iz bıraktı dersin
Yaşasın progestan ama ben daha başlamadım bakalım o neler yapacak banaBoşa para vermişim antidepresanlara.
Valla babasına çektiyse durmaz.
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm.
Herkeste aynı etkiyi yapmaz da beni çarpıyo nedense.Yaşasın progestan ama ben daha başlamadım bakalım o neler yapacak banabeni bu hale getiren estrofem
Valla baş ağrısı yanında hafif kaliyo eklemlerim fena agriyo yürürken çatır çutur ses geliyo kemiklerden herif bı yerlerin mi kırıldı dedi bugün baya cikiomus sesiAman dikkat et kuzum ya...
Allah korusun
Morlu cevriye gibiyim
Yuhhh o kdar değildir yaValla baş ağrısı yanında hafif kaliyo eklemlerim fena agriyo yürürken çatır çutur ses geliyo kemiklerden herif bı yerlerin mi kırıldı dedi bugün baya cikiomus sesi
Hayırlısı bakalımHerkeste aynı etkiyi yapmaz da beni çarpıyo nedense.
Ben duyuodum da dışardan duyulduğunu farkında değildimYuhhh o kdar değildir ya
ŞoktayımBen duyuodum da dışardan duyulduğunu farkında değildim
Kızzz estrofem içUyku tutmayoooo
Güle güle kavuş bacımBen tamam herif gidio
Sana ne oluo bu saate
Onu gündüz beş tane iciom ondan gündüz uyuom gecede uyuyamiom işteKızzz estrofem iç :S
Amin inşallah kuzumGüle güle kavuş bacım
İnşallah durumlar değişir de tayin işini düzeltirler kuzumAmin inşallah kuzum
Şimdi zor olmuor alışığımda..
Bebek olunca ne olcak bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?