- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.001
Ben ona hırlamayı gösterdim amaAhhh su erkekler yok mu uzulmelerini de hirlasmayla gosteriyorlar
Haftana göre bebek zayıf değil merak etme..
32 hatta 34ten snra fırlamaya başlıo..
Şeker varmıydı sende hatırlamıorm ama meyve bebeğe iyi kilo aldırıo
Denedim test ettm 3 haftada baya almştı
Cok şeker içermeyen meyveleri tüket..
Suyunda iyi ise korkma...
Boş konuşuolar ya...
Herşeyi süper olupta erken doğuranda var..
Nasip.. Bilemeyiz
Ama böyle moral bozanları arayp şikayet edesm gelio
O hırladı ben ısırdımNaptın kız adama
Ya temmuz annelerinde mesela benden kat kat iyi sorunsuz gebeler doğum yaptıMiss Bride Kuzenimin eşi ikizlere hamileydi, kisti vardı, şekeri yükselmişti, bebekler küçüktü ve doğum 38. haftada oldu. Bu işin öyle iki iki dört gibi bir kuralı yok bence de. Hiçbir sorunu olmayıp anlamsız bir şekilde bir anda doğumu erken başkayanlar gibi...
Havlayan k.. ısırmaz mahiyetinde miO hırladı ben ısırdım
Aynen Dr çok önemli valla ve iyiki çok iyi bı Dr a denk gelmişsin kuzumDoktor ile elektirik cok önemli ya..
Ben mesela doktorumu aşırı seviorm
Adam kırmızı çizgisini koruyor..
Resmi ama komik... Ciddi ama konuşkan..
Ya böyle iki arada bir derede bi adam
İnanılmaz motive ediyor...
Mesela ben ona korkumdan nuaynelere artık saç spreyi (beyaz kapatıcı) kullanarak
Makyaj yaparak gidiorm
Adam bana ohhh bee eski sen olmuşsn dio
Hasta değilsiniz gebesiniz diyor..
Çatlakları felan bi soruo.. Yönlendirio..
Her sorduğum soruya cvp alıorm..
İnanılmaz kültürlüde bi adam..
Deli gibi kitap okuyor mesela..
Kızımın adını sordu söyledm, yaşar Kemalin kitabındanmı esinlendi eşin dedi mesela.. Ve benm eşim deli gibi kitap okur.. Gerçektende o kitabı okumuş biri mesela..
Doktor önemli
Tabi ki öyle, artık 30. haftayı aştım ya, daha bi iyi gibiyim zaten. Motivasyonum da iyiydi, bugünkü doktor biraz sıktı canımı işte. O da benim şansım. Şu zilliyi biraz daha içerde tutabilirsem süper olacak.Miss Bride Kuzenimin eşi ikizlere hamileydi, kisti vardı, şekeri yükselmişti, bebekler küçüktü ve doğum 38. haftada oldu. Bu işin öyle iki iki dört gibi bir kuralı yok bence de. Hiçbir sorunu olmayıp anlamsız bir şekilde bir anda doğumu erken başkayanlar gibi...
Nie sarılıp uyumadn gııııHavlayan k.. ısırmaz mahiyetinde mibizimki uyudu valla bana dedi yatmican mi diye yatmicam gelirim birazdan dedim
İnş. Sizin doktorlarda öyle olur kuzumAynen Dr çok önemli valla ve iyiki çok iyi bı Dr a denk gelmişsin kuzum
Sabahtan beri uyuyom kuzu ya şuan uykum gelmedi birazdan gelir o zaman yatarım hem çok sıcak ya ne sarılmasıNie sarılıp uyumadn gıııı
İnş. Sizin doktorlarda öyle olur kuzum
Bizde trip atacak hal de kalmadı, ben progestanı içiyorum, koltukta uyuyakalıyorum, sabah bi bakıyorum yataktayım.Havlayan k.. ısırmaz mahiyetinde mibizimki uyudu valla bana dedi yatmican mi diye yatmicam gelirim birazdan dedim
Kız zilli erken gelme vaktinde gel sağ salim gel inşallahTabi ki öyle, artık 30. haftayı aştım ya, daha bi iyi gibiyim zaten. Motivasyonum da iyiydi, bugünkü doktor biraz sıktı canımı işte. O da benim şansım. Şu zilliyi biraz daha içerde tutabilirsem süper olacak.
Progestan kafası en sevdigimmmBizde trip atacak hal de kalmadı, ben progestanı içiyorum, koltukta uyuyakalıyorum, sabah bi bakıyorum yataktayım.
Kafam pırıl pırıl.
Durur durur. Sen konuş kızınla. O şimdi senin stresini de hisseder rahatlamanı da. Pisini sev gevşe. Kendine güzel bir müzik aç ya da sure dinle, hangisi iyi gelecekse... Densiz doktoru da unut gitsin. O kadar acil bir durumun olsa seni salmaz orada tutarlardı zaten böyle düşünTabi ki öyle, artık 30. haftayı aştım ya, daha bi iyi gibiyim zaten. Motivasyonum da iyiydi, bugünkü doktor biraz sıktı canımı işte. O da benim şansım. Şu zilliyi biraz daha içerde tutabilirsem süper olacak.
Sabahtan beri uyuyom kuzu ya şuan uykum gelmedi birazdan gelir o zaman yatarım hem çok sıcak ya ne sarılmasıinşallah kuzum şuan çok iyi gidio bakalım Dr amca ins böyle devam eder
Bizde trip atacak hal de kalmadı, ben progestanı içiyorum, koltukta uyuyakalıyorum, sabah bi bakıyorum yataktayım.
Kafam pırıl pırıl.
Ben de uyuyamıyorum. Bence progestanla alakası yok ahshjs çünkü ben göbekten her gün iki doz alıyom. Uyku hak getire. Sabahın köründe zınk diye açılıyor gözlerİkinizin kafasından istiorum ya
Pozitiften sonra bile 4aya yakın kullandımBen de uyuyamıyorum. Bence progestanla alakası yok ahshjs çünkü ben göbekten her gün iki doz alıyom. Uyku hak getire. Sabahın köründe zınk diye açılıyor gözler
Boşa para vermişim antidepresanlara.Progestan kafası en sevdigimmm
Valla babasına çektiyse durmaz.Durur durur. Sen konuş kızınla. O şimdi senin stresini de hisseder rahatlamanı da. Pisini sev gevşe. Kendine güzel bir müzik aç ya da sure dinle, hangisi iyi gelecekse... Densiz doktoru da unut gitsin. O kadar acil bir durumun olsa seni salmaz orada tutarlardı zaten böyle düşün
Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm.İkinizin kafasından istiorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?