Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede... Az kaldı bak kuzum
Başvuru yaptn demi bugn son
Yaptım kuzum başvuruyu zaten plan yaptım coğrafya tarih ve vatandaşlığı transferden sonraki on günlük süreçte genel tekrar yapicam diğerlerinde deneme yapicam bı Dr a gideyim bugün bu haftadan deneme düzenini yeniden oturtayim tabi su uyku duzenimide

Oyyy hayırlı haberlerle inşallah kuzum

Doktor bile anlamış..
Ama şiştim patlamak üzereyim
Perşembe iş çıkışı mesaj kaynım geliyor akşam 8de. Nasıl sinirlendim gerildim.isten koştura koştura eve gittim 8e kadar evi temizledim yemek yaptım. Beni etrafımdaki insanlar geriyor. Bak bir arkadas rapor aldı yine yok bıktım bıktım bıktım istifa edip tası tarağı toplayıp küçük bir yere yerleşmek istiyordum

Soldaki yumurtalarım 15 16 mm olmuş
Salı iliski Çarşamba randevu yine
Nefes egzersizleri yap dedi senin için çok dolmuş dedi
18 olunca çatlamıyor muydu günde 2 ml büyüse salı çarşamba çatlar salı demiş zaten çarşamba sabah da yap hadi inşallah ya
yaaaa paremmm yaaa

18 olunca çatlamıyor muydu günde 2 ml büyüse salı çarşamba çatlar salı demiş zaten çarşamba sabah da yap hadi inşallah ya

yaaaa paremmm yaaa
Çarşamba sabahı yapabilir miyiz bilmiyorum canım
Bıktım gerçekten bıktım insanlardan sorumsuz insanlardan bıktım

-bizim kocaman patrı-on diyor ki dün hayırdır doktor işini sıklaştırdınız var mı bi ümit yoksa boşu boşuna mı uğraşıyorsunuz?
+dedim ki ümit olmadan yaşanmaz.
-öyle ama yine de uğraşmaya değer mi oluru var gibi mi?
+hayırlısı nasipte varsa olur.
-işte bazı ailelerin başına böyle şeyler gelebiliyor.(diğer çalışan birisi)mesela ercan gilde uğraşıyo bak senelerdir olmuyo işte uğraşıyolar.
Allah görüyor bu insanları da ne diyim..çocukları olmayan aileler kendi seçimleriymiş gibi başına gelenler.kusurlu insanlarmış gibi.ama kendileri kusursuz.çocukları dizi dizi.çocukları da kusursuz torunlar da dizi dizi.
ama ben ve benim gibiler kusurlu.çünkü bebeklerimin ölmesini hamileliğin ilerlemesini ben seçiyorum ya

Çarşamba sabahı yapabilir miyiz bilmiyorum canım
Bıktım gerçekten bıktım insanlardan sorumsuz insanlardan bıktım
canı gönülden o kadar çok istiyorum ki parem..hamileyimmm diye burda bağırcağın günü iple çekiyorum..olacak inan ki olacak Allah yüzümüzü güldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…