- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.041
İnşallah maşallahİnşallah durumlar değişir de tayin işini düzeltirler kuzum
Kizzz bende sınava gircem bu sene benimkide öyle olacak artıkİnşallah maşallah
Neyse 2 yaşında tanır artk babasını
Zaten kızlae babacı olur, belki bu sayede olmaz
Sen çalışmıonKizzz bende sınava gircem bu sene benimkide öyle olacak artık
Haklısın valla şu son zamanlar hiç bakmadım sıkıldım sanırım artık bı ara seri deneme yapiodum iyiydi neyse yine başlıyim hem vakit çabuk geciyorSen çalışmıon
Bencede... Az kaldı bak kuzumHaklısın valla şu son zamanlar hiç bakmadım sıkıldım sanırım artık bı ara seri deneme yapiodum iyiydi neyse yine başlıyim hem vakit çabuk geciyor
Yaptım kuzum başvuruyu zaten plan yaptım coğrafya tarih ve vatandaşlığı transferden sonraki on günlük süreçte genel tekrar yapicam diğerlerinde deneme yapicam bı Dr a gideyim bugün bu haftadan deneme düzenini yeniden oturtayim tabi su uyku duzenimideBencede... Az kaldı bak kuzum
Başvuru yaptn demi bugn son
Oyyy hayırlı haberlerle inşallah kuzumYaptım kuzum başvuruyu zaten plan yaptım coğrafya tarih ve vatandaşlığı transferden sonraki on günlük süreçte genel tekrar yapicam diğerlerinde deneme yapicam bı Dr a gideyim bugün bu haftadan deneme düzenini yeniden oturtayim tabi su uyku duzenimide
İnşallah kuzum hayırlısı olsun artık diyorum ahh bide ağrı kesiciyi serbest bıraksa Dr ağrıdan duramiomOyyy hayırlı haberlerle inşallah kuzum
Haydi geçir gel bende bı saat sonra kaldirayimda ise yollayımBende herifi yolcu edem
Bu arada günaydınnnnnnnnn
Yok kanka artik bizimkilere yakina gideriz hdhdhdGelin kafana takma.. Bence gayet uslu duruo kızçen..
Ben sorunu sizin ordaki dr'da görüorm
Kaldıki öyle bi risk varsa
Ciğer geliştirici felan dedimi
Hee snra buraya gelin
Doktor bile anlamış..Soldaki yumurtalarım 15 16 mm olmuş
Salı iliski Çarşamba randevu yine
Nefes egzersizleri yap dedi senin için çok dolmuş dedi
Ama şiştim patlamak üzereyimDoktor bile anlamış..
18 olunca çatlamıyor muydu günde 2 ml büyüse salı çarşamba çatlar salı demiş zaten çarşamba sabah da yap hadi inşallah yaSoldaki yumurtalarım 15 16 mm olmuş
Salı iliski Çarşamba randevu yine
Nefes egzersizleri yap dedi senin için çok dolmuş dedi
yaaaa paremmm yaaaAma şiştim patlamak üzereyim
Perşembe iş çıkışı mesaj kaynım geliyor akşam 8de. Nasıl sinirlendim gerildim.isten koştura koştura eve gittim 8e kadar evi temizledim yemek yaptım. Beni etrafımdaki insanlar geriyor. Bak bir arkadas rapor aldı yine yok bıktım bıktım bıktım istifa edip tası tarağı toplayıp küçük bir yere yerleşmek istiyordum
Çarşamba sabahı yapabilir miyiz bilmiyorum canım18 olunca çatlamıyor muydu günde 2 ml büyüse salı çarşamba çatlar salı demiş zaten çarşamba sabah da yap hadi inşallah ya
yaaaa paremmm yaaa
canı gönülden o kadar çok istiyorum ki parem..hamileyimmm diye burda bağırcağın günü iple çekiyorum..olacak inan ki olacak Allah yüzümüzü güldürecekÇarşamba sabahı yapabilir miyiz bilmiyorum canım
Bıktım gerçekten bıktım insanlardan sorumsuz insanlardan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?