- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.081
bencede yok iyi kötü idare edersin ikinci çocukla beraber hazırlarsın artıkneyseki anam var bazen gazı verior
O olmasa daha eşyaları bile almamş olurdm
Acelesi yk
Yaa delisinbencede yok iyi kötü idare edersin ikinci çocukla beraber hazırlarsın artık
bebek doğunca daha garantiYaa delisin
Ay sonunda hazırlarm inş
Yada okullar kapanınca eşim gelince
Kız daha bayramda yada bayramdan snrabebek doğunca daha garanti
Anneme verdim o giyiyo.
canı sıkılırsa gelirKız daha bayramda yada bayramdan snra
Erken gelmez demi
Başka bir sayfada dün akşam başlayıp gece yarısı bile bitemeyen saçmalıklar silsilesi yüzümden ortalık yere artık hiçbir şey yazasım yok. Kendimi kesecektim artık sinirden.
kız bulaşma bi yerlere sonra banlarlar sonra biz senden haber alamayızBaşka bir sayfada dün akşam başlayıp gece yarısı bile bitemeyen saçmalıklar silsilesi yüzümden ortalık yere artık hiçbir şey yazasım yok. Kendimi kesecektim artık sinirden.
Seni de soramadımNurzfr kontrol nasıldı?
Keşke banlasalar da rahatlasam. Kendim kendime mukayyet olamıyorum. Komple hesabı kapatsam en temiz çözüm o da yapamıyorum iştekız bulaşma bi yerlere sonra banlarlar sonra biz senden haber alamayız
Aşıya odaklanma sen..
Ayrıca aşılama tutanda cok kişi var..
Ama yüzdelik dilimi cok düşük kuzum..
Normali zorla
Bir doktora danışarak alabilirsiniz. Kendi gittiği doktora mesajla ya da asistanı aracılığıyla bile sorabilir. Çok çeşit var onlarınkinde de hangisi kime daha uygun bilmiyorum. En çok görfüğüm Proxeed Plus kullanılıyor ama bize ürolog bunu sorduğumuzda şey demişti mesela. İçinde L arginin mi ne olması gereken bir şey yokmuş mesela. Belki de bu eşimin değerleri kötü diye olması gereken bir maddedir bilmiyorum gerçi.
Buralarda araştır istersen yine. Benimkine Pregros Plus vermişti ama bununla ilgli neredeyse hiçbir yerde yorum yok
len ne bu şiddet bu celal sakin ol gıııızzzKeşke banlasalar da rahatlasam. Kendim kendime mukayyet olamıyorum. Komple hesabı kapatsam en temiz çözüm o da yapamıyorum işte
testinşallah kuzum regl geldi çarşambaya alıyorum randevuyu
Ah ahAnneme verdim o giyiyo.
Seni vuracamcanı sıkılırsa gelir
Ayyy ne olduuuuuu????Başka bir sayfada dün akşam başlayıp gece yarısı bile bitemeyen saçmalıklar silsilesi yüzümden ortalık yere artık hiçbir şey yazasım yok. Kendimi kesecektim artık sinirden.
Seni de soramadımNurzfr kontrol nasıldı?
Gözümüz aydıninşallah kuzum regl geldi çarşambaya alıyorum randevuyu
Ah ah
Seni vuracam
Ayyy ne olduuuuuu????
Ben şokkkk....
Kızzzzz ne edion başka yerlerde boşver
Canını sıkmasına izin verme kimsenin...
Gözümüz aydın
Amaan boş ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?