Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah sen o ara kayıplara karışmıştın ben sana baktım hep hiç yoktun daha yenilerde gördüm tesafüden maşallah çok az kalmış sağlıkla gelsin kızın mı oğlun mu olacak
Evet ilk 5 ayımız felan cok kötüydü
Allah kimseye yaşatmasın..
Mucize diyorum ben kedisine.. Muciz bebek..
Allah herkese sağlıkla nasip etsin
Kız

Evet ilk 5 ayımız felan cok kötüydü
Allah kimseye yaşatmasın..
Mucize diyorum ben kedisine.. Muciz bebek..
Allah herkese sağlıkla nasip etsin
Kız
Canım benim gerçekten çok zor ben kendim de bir mucize bebeğim. İnşallah doğunca bütün acıları üzüntüleri zorlukları unutturacak sana annesi güzel bir kızçe geliyor demek hayırlısıyla
Biz de Uzay sayesinde haftanı öğrenmiş olduk Allah razı olsun U Uzaygemisi35 kardeş
Hahahah söylemiyor muydu bu kız herkese her şeyini soruyor Bal0ncuk herkesin her şeyini de hatırlıyor, ama kendisine bir şey sorulunca ortadan kayboluyor

Doktor 5 ağustosa gün verdi. Napcas yaaa, panik oldum günü belli olunca.
Oyyy maşallah ben daha almadm gn :)

Ben hatırlatırım ya yaşadıklarını merak etme Ay az kaldı yaaa resmen doğuruyormak üzeresiniz ikiniz de Bal0ncuk
İnşallah kuzum..
Darısı size olsun o gnler

Yaaa delisiniz
Hayr bebeklerden birini kaybettm malesef.. O yzden yoktum
Kaçmadm

Geçmiş olsun canm. Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzuşteşekkür ederim sorularımı cevapladığın için
Doktor 5 ağustosa gün verdi. Napcas yaaa, panik oldum günü belli olunca.
YYAAHH dert ettiğin şeye bak Bal0ncuk gibi şalvarını yanına alıp gidersin ahahshsjd
Hahahaha üstüne bastın ayağını kaldır

Yavrum bizde şalvar yok sende varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…