- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.121
Maşallah sen o ara kayıplara karışmıştın ben sana baktım hep hiç yoktun daha yenilerde gördüm tesafüden34 hafta teyzesi
Darısı size inşallah
Evet ilk 5 ayımız felan cok kötüydüMaşallah sen o ara kayıplara karışmıştın ben sana baktım hep hiç yoktun daha yenilerde gördüm tesafüdenmaşallah çok az kalmış sağlıkla gelsin kızın mı oğlun mu olacak
Sanki hiç hamilelik yaşamamışçasınaArkadan da totonla gülecek misin "Sefil gebeler nihaha" diye
Doktor 5 ağustosa gün verdi. Napcas yaaa, panik oldum günü belli olunca.34 hafta teyzesi
Darısı size inşallah
Ben hatırlatırım ya yaşadıklarını merak etmeSanki hiç hamilelik yaşamamışçasınahunharca gülcem.
Biz de Uzay sayesinde haftanı öğrenmiş olduk34 hafta teyzesi
Darısı size inşallah
Kocam diyo ki, 10u olsun ben izne gelcem.Ben hatırlatırım ya yaşadıklarını merak etmeAy az kaldı yaaa resmen doğuruyormak üzeresiniz ikiniz de Bal0ncuk
Canım benim gerçekten çok zor ben kendim de bir mucize bebeğim. İnşallah doğunca bütün acıları üzüntüleri zorlukları unutturacak sana annesiEvet ilk 5 ayımız felan cok kötüydü
Allah kimseye yaşatmasın..
Mucize diyorum ben kedisine.. Muciz bebek..
Allah herkese sağlıkla nasip etsin
Kız
Hahahah söylemiyor muydu
Oyyy maşallah ben daha almadm gn :)Doktor 5 ağustosa gün verdi. Napcas yaaa, panik oldum günü belli olunca.
İnşallah kuzum..Ben hatırlatırım ya yaşadıklarını merak etmeAy az kaldı yaaa resmen doğuruyormak üzeresiniz ikiniz de Bal0ncuk
Canım benim gerçekten çok zor ben kendim de bir mucize bebeğim. İnşallah doğunca bütün acıları üzüntüleri zorlukları unutturacak sana annesigüzel bir kızçe geliyor demek hayırlısıyla
Hahahah söylemiyor muydubu kız herkese her şeyini soruyor Bal0ncuk herkesin her şeyini de hatırlıyor, ama kendisine bir şey sorulunca ortadan kayboluyor
ŞaşırtmadıKocam diyo ki, 10u olsun ben izne gelcem.
Onun da mı pazarlığını yapıyosun benle yaaNe biliyim çocuk hangi gün doğcak.
Başın sağolsun canım.. inşallah kızın tüm acılarına merhem olacakOyyy maşallah ben daha almadm gn :)
İnşallah kuzum..
Darısı size olsun o gnler
Yaaa delisiniz
Hayr bebeklerden birini kaybettm malesef.. O yzden yoktum
Kaçmadm
Ben de yazdım ama gelmedi galiba. Bugün kontrolü vardı di mi? Doktor transfer tarihi verecektiNur nerelerde yaNurzfr
İnşallah cnmBaşın sağolsun canım.. inşallah kızın tüm acılarına merhem olacak
Ben de yazdım ama gelmedi galiba. Bugün kontrolü vardı di mi? Doktor transfer tarihi verecekti
Girmemezlik yapmazdı19unda ceğilmiydi sanki?
nurrrr gel çabuk nerdesiinnnn
Geçmiş olsun canm. Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzuşÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz alalımbenim annemde pıhtılaşma bozukluğu var 30lu yaşlarında felç geçirdi üç defa dvt geçirdi 2 defa da kalp krizi geçirdi. Ben yalnızca onda var olan genetik mutasyonlara bakmıştım. Bende bir iki tanesi çıktı adlarını şu an hatırlamıyorum. Doktorum tek başına çok önemli değil dedi ama önlem olarak önerdi. Daha önce hematoloji doktoru da mutlaka kullanmalısın dedi. Coraspin 100lük ve oksapar 4000lik kullanıyorum.
YYAAHH dert ettiğin şeye bakDoktor 5 ağustosa gün verdi. Napcas yaaa, panik oldum günü belli olunca.
Hahahaha üstüne bastın ayağını kaldırCanım benim gerçekten çok zor ben kendim de bir mucize bebeğim. İnşallah doğunca bütün acıları üzüntüleri zorlukları unutturacak sana annesigüzel bir kızçe geliyor demek hayırlısıyla
Hahahah söylemiyor muydubu kız herkese her şeyini soruyor Bal0ncuk herkesin her şeyini de hatırlıyor, ama kendisine bir şey sorulunca ortadan kayboluyor
Yavrum bizde şalvar yok sende varrrrrGeçmiş olsun canm. Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzuşteşekkür ederim sorularımı cevapladığın için
YYAAHH dert ettiğin şeye bakBal0ncuk gibi şalvarını yanına alıp gidersin ahahshsjd
Hahahaha üstüne bastın ayağını kaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?