Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın. Nihayet biri olumlu bir şeyler söyledi ya çok şükür. Hadi geçmiş olsun. Kötü bir gece olmuştur senin için de

regl geldi diyom len ne testi gajshsjsj
demedin len şapşik geldi diye
ohhh çok şükür

Doktorun söylediklerini söyledim. Sadece bi kistin var dedi. O kadar korkutucu bisey değil dedi.
İyi bari güzel olmuş ya böyle. Çok sevindim
doktor yarın gel erkenden bi kontrol edelim, daha sonra belli bi haftadan sonra 2 günde bir geleceksin takip yapıcaz dedi. Çok heycanlıyım hahahah umarım fosslamam
Gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden tedavin. Güzel güzel büyür inşallah yumurtan

Gözün aydn gelinim
Oh sonunda mantklı bir dr

Ah kuzum sorma, 3 gündür sabah 5bucukta yatip 8bucuk 9da kalkyorm, asiri yogun ama sabah uyuyablrm, onu da yapamiyorum. Ay bi de bugun sabahtan beri kasiklarimda bicak saplanmasi gibi agri var yurutmuyor resmen
Neden 5bucukta uyuyosn? Yani gebelikten dolayımı kuzu
Kasık ağrısı dinlenince geçiosa rahim büyüyodur kuzu

Gözün aydn gelinim
Oh sonunda mantklı bir dr

Neden 5bucukta uyuyosn? Yani gebelikten dolayımı kuzu
Kasık ağrısı dinlenince geçiosa rahim büyüyodur kuzu
Yok cnm islerim yoğun çok, ondan uzuyor o saatlere ama sabah uyuyabilirim normalde, bi engel yok, sabah hemen kalkıyorum gec yattim gec kalkaym yapamadim yani
Doktora sordm simdi endiselenme ya rahim buyumesi ya gazdir dedi, magnezyum verdi kuzum. Uzanirken bsy yok cok sukur. Sag kasik sol kasik geziyor demek ki buyume cnm

Kızlar merhaba herkese epeydir buraya da uğrayamıyordum bir kaçırdım geri yakalayamadım. Beni hatırlayanlar daha önceden hikayemi bilenler için yazıyorum. Umarım herkes iyidir yeni hamilelerimiz vardır herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah doğumları da su gibi geçsin

Klomen ve ovitrelle ile tedavinin 3. Ayında çok şükür hamile kaldım. Şu an 12 haftalık hamileyim. Pıhtılaşma bozukluğu olduğu için kan sulandırıcılar kullanıyorum. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al kan sulandırıcı neler kullanıyosun kaç mg bir de pıhtılaşman hangi gen de

Aynen büyüme cnm..
Magnezym iyi gelir
Bide günde bir soda iç

Ben biliodm gebe olduğunu ama sen bizi unuttn die bende seni unuttum bayan prof
Şaka bir yana, sağlıkla kucağına al inşallah

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al kan sulandırıcı neler kullanıyosun kaç mg bir de pıhtılaşman hangi gen de
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alalım benim annemde pıhtılaşma bozukluğu var 30lu yaşlarında felç geçirdi üç defa dvt geçirdi 2 defa da kalp krizi geçirdi. Ben yalnızca onda var olan genetik mutasyonlara bakmıştım. Bende bir iki tanesi çıktı adlarını şu an hatırlamıyorum. Doktorum tek başına çok önemli değil dedi ama önlem olarak önerdi. Daha önce hematoloji doktoru da mutlaka kullanmalısın dedi. Coraspin 100lük ve oksapar 4000lik kullanıyorum.

Aynen büyüme cnm..
Magnezym iyi gelir
Bide günde bir soda iç

Ben biliodm gebe olduğunu ama sen bizi unuttn die bende seni unuttum bayan prof
Şaka bir yana, sağlıkla kucağına al inşallah
Yaaa aşkolsun unutma ama ben de seni gördüm ki gördüm ki ne kadar oldu sağlıkla alalım hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…