- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.101
Gözün aydın. Nihayet biri olumlu bir şeyler söyledi ya çok şükür. Hadi geçmiş olsun. Kötü bir gece olmuştur senin için deKızlar şimdi kendi doktorumdan çıktım. Bugün kontrolüm vardı. Dün acildeki doktor o kadar moralimi bozunca çökmüş gitmiştim. Bebeğin kilosu 1650 gr. Zayıf demişti. Doktorum çok şaşırdı neye dayanarak bunu söyledi dedi. Meğer 1980 gr. civarı imiş. Suyu da iyiymiş.
İçim rahat etti çok şükür.
demedin len şapşik geldi diyeregl geldi diyom len ne testi gajshsjsj
ohhh çok şükürKızlar şimdi kendi doktorumdan çıktım. Bugün kontrolüm vardı. Dün acildeki doktor o kadar moralimi bozunca çökmüş gitmiştim. Bebeğin kilosu 1650 gr. Zayıf demişti. Doktorum çok şaşırdı neye dayanarak bunu söyledi dedi. Meğer 1980 gr. civarı imiş. Suyu da iyiymiş.
Doktorun söylediklerini söyledim. Sadece bi kistin var dedi. O kadar korkutucu bisey değil dedi.Gözün aydın. Nihayet biri olumlu bir şeyler söyledi ya çok şükür. Hadi geçmiş olsun. Kötü bir gece olmuştur senin için de
demedin len şapşik geldi diye
ohhh çok şükür
cuf cuf cuf gelsin bebelerdedim baloncuğa yazdım
doktor yarın gel erkenden bi kontrol edelim, daha sonra belli bi haftadan sonra 2 günde bir geleceksin takip yapıcaz dedi. Çok heycanlıyım hahahah umarım fosslamam
İyi bari güzel olmuş ya böyle. Çok sevindimDoktorun söylediklerini söyledim. Sadece bi kistin var dedi. O kadar korkutucu bisey değil dedi.
Gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden tedavin. Güzel güzel büyür inşallah yumurtandoktor yarın gel erkenden bi kontrol edelim, daha sonra belli bi haftadan sonra 2 günde bir geleceksin takip yapıcaz dedi. Çok heycanlıyım hahahah umarım fosslamam
Ben artık perşembeyi bekliyorum, senden alcaz haberi sıra sende.İyi bari güzel olmuş ya böyle. Çok sevindim
Hayırlısı inşallahBen artık perşembeyi bekliyorum, senden alcaz haberi sıra sende.
Sen hamile kalcaksın, sonra bana gelip bişey sorcaksın mesela.Hayırlısı inşallah
cuf cuf cuf gelsin bebeler
İyi bari güzel olmuş ya böyle. Çok sevindim
Gözün aydın. Hayırlı olsun şimdiden tedavin. Güzel güzel büyür inşallah yumurtan
Ah kuzum sorma, 3 gündür sabah 5bucukta yatip 8bucuk 9da kalkyorm, asiri yogun ama sabah uyuyablrm, onu da yapamiyorum. Ay bi de bugun sabahtan beri kasiklarimda bicak saplanmasi gibi agri var yurutmuyor resmen
Gözün aydn gelinimKızlar şimdi kendi doktorumdan çıktım. Bugün kontrolüm vardı. Dün acildeki doktor o kadar moralimi bozunca çökmüş gitmiştim. Bebeğin kilosu 1650 gr. Zayıf demişti. Doktorum çok şaşırdı neye dayanarak bunu söyledi dedi. Meğer 1980 gr. civarı imiş. Suyu da iyiymiş.
Neden 5bucukta uyuyosn? Yani gebelikten dolayımı kuzuAh kuzum sorma, 3 gündür sabah 5bucukta yatip 8bucuk 9da kalkyorm, asiri yogun ama sabah uyuyablrm, onu da yapamiyorum. Ay bi de bugun sabahtan beri kasiklarimda bicak saplanmasi gibi agri var yurutmuyor resmen
Yok cnm islerim yoğun çok, ondan uzuyor o saatlere ama sabah uyuyabilirim normalde, bi engel yok, sabah hemen kalkıyorum gec yattim gec kalkaym yapamadim yaniGözün aydn gelinim
Oh sonunda mantklı bir dr
Neden 5bucukta uyuyosn? Yani gebelikten dolayımı kuzu
Kasık ağrısı dinlenince geçiosa rahim büyüyodur kuzu
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alKızlar merhaba herkese epeydir buraya da uğrayamıyordum bir kaçırdım geri yakalayamadım. Beni hatırlayanlar daha önceden hikayemi bilenler için yazıyorum. Umarım herkes iyidir yeni hamilelerimiz vardır herkes sağlıkla alsın kucağına inşallahdoğumları da su gibi geçsin
Klomen ve ovitrelle ile tedavinin 3. Ayında çok şükür hamile kaldım. Şu an 12 haftalık hamileyim. Pıhtılaşma bozukluğu olduğu için kan sulandırıcılar kullanıyorum. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine
Arkadan da totonla gülecek misin "Sefil gebeler nihaha" diyeSen hamile kalcaksın, sonra bana gelip bişey sorcaksın mesela.
Ben de sana hep dicem ki, sakin ol, panik yapma, pozitif ol, herşey çok iyi, herşey çok güzel.
Aynen büyüme cnm..Yok cnm islerim yoğun çok, ondan uzuyor o saatlere ama sabah uyuyabilirim normalde, bi engel yok, sabah hemen kalkıyorum gec yattim gec kalkaym yapamadim yani
Doktora sordm simdi endiselenme ya rahim buyumesi ya gazdir dedi, magnezyum verdi kuzum. Uzanirken bsy yok cok sukur. Sag kasik sol kasik geziyor demek ki buyume cnm
Ben biliodm gebe olduğunu ama sen bizi unuttn die bende seni unuttum bayan profKızlar merhaba herkese epeydir buraya da uğrayamıyordum bir kaçırdım geri yakalayamadım. Beni hatırlayanlar daha önceden hikayemi bilenler için yazıyorum. Umarım herkes iyidir yeni hamilelerimiz vardır herkes sağlıkla alsın kucağına inşallahdoğumları da su gibi geçsin
Klomen ve ovitrelle ile tedavinin 3. Ayında çok şükür hamile kaldım. Şu an 12 haftalık hamileyim. Pıhtılaşma bozukluğu olduğu için kan sulandırıcılar kullanıyorum. Dualarınızı esirgemeyin inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebeğine
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alalımhayırlı olsun sağlıkla kucağına alkan sulandırıcı neler kullanıyosun kaç mg bir de pıhtılaşman hangi gen de
Yaaa aşkolsun unutma amaAynen büyüme cnm..
Magnezym iyi gelir
Bide günde bir soda iç
Ben biliodm gebe olduğunu ama sen bizi unuttn die bende seni unuttum bayan prof
Şaka bir yana, sağlıkla kucağına al inşallah
34 hafta teyzesiYaaa aşkolsun unutma amaben de seni gördüm ki gördüm ki ne kadar oldu sağlıkla alalım hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?