Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer eski tahlil sonucumu bulursam tam hangi gennokduğunu danyazarın. Sağolasın inşallah sağlıkla alalım hepimiz

Yakalarım uzaktan takip etsem de

Len var ya bazıları var ki bir konu açıldı mı sırf muhalefet olmak için yorup yazıyorlar ya ifrit oluyorum. Yazmamak için zor tuttum kendimi. Herşeyi çok iyi bilirler net cümle kurarlar seni cahil cühela yerine koyarlar. Var böyleleri var var. Maksat yardımcı olmaktan ziyade muhalefet olmak işte böyle böyle insanların derdinden cümbüşlenmek. Ay çok sinir oluyorum ya
Neyse sakinim sakinim

Sakin ol şampiyon.. Gezme kuytu yerlerde

U Uzaygemisi35 cnm sizde cinsiyet bellimi

Sakin ol şampiyon.. Gezme kuytu yerlerde

U Uzaygemisi35 cnm sizde cinsiyet bellimi
Yok canım henüz değil bir dahaki gidişe belli olur gibi doktor yüzde 51 olasılık verdi o nedenle belli değil bence bu hafta genetik test yaptıracağım onda belli oluyormuş ama söylerler mi bilmiyorum iki hafta çıkıyormuş o da şok heyecanlı sağlık olsun da hiç fark etmez

Niftymi? Neden?
İkili yüksekmi çıktı

Yaptıracak mıydın ki? Zorunlu değil sonuçta karar senin
Doktorum yaptır dio
Bazı doktorlar hayır gebeler yaptırmasn dio
Şurda 1 ayım kaldı.. Yaptırmayı düşünmüorm
Kaldıki yazılan ibare mantıklı gelmedi dur atam

Eklentiler

• IMG_20210614_225936.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 22
Doktorum yaptır dio
Bazı doktorlar hayır gebeler yaptırmasn dio
Şurda 1 ayım kaldı.. Yaptırmayı düşünmüorm
Kaldıki yazılan ibare mantıklı gelmedi dur atam
Kendilerinin de kafası karışık gibi geldi bana. "Biz açtık ama çok da güvenemiyoruz. Karar sizin" yazsalar daha dürüst olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…