- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.141
Doğru ssen tişörtün e saracaktınYavrum bizde şalvar yok sende varrrrr
He geç dalganı geçDoğru ssen tişörtün e saracaktın
Eğer eski tahlil sonucumu bulursam tam hangi gennokduğunu danyazarın. Sağolasın inşallah sağlıkla alalım hepimizGeçmiş olsun canm. Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah kuzuşteşekkür ederim sorularımı cevapladığın için
YYAAHH dert ettiğin şeye bakBal0ncuk gibi şalvarını yanına alıp gidersin ahahshsjd
Hahahaha üstüne bastın ayağını kaldır
Cumartesi gitti sanki pazartesi tekrar çağırdı dedi. Hatta transfer günü belli olacaktı bugün. Aklımda öyle kalmış. 19'unda transfer mi dedi ki acaba19unda ceğilmiydi sanki?
nurrrr gel çabuk nerdesiinnnn
Tamm canm sağolasınEğer eski tahlil sonucumu bulursam tam hangi gennokduğunu danyazarın. Sağolasın inşallah sağlıkla alalım hepimiz
Yakalarım uzaktan takip etsem de
Evet öyle dedi sabah buralardaydı Bi da gelmediCumartesi gitti sanki pazartesi tekrar çağırdı dedi. Hatta transfer günü belli olacaktı bugün. Aklımda öyle kalmış. 19'unda transfer mi dedi ki acaba
Bi de doktor demesin mi ki 33. Haftada kan sulandırıcıyı bırak. Erken doğum da olabilir diye. Ben panik ben şok.
Sakin ol kobra o telaşla çocuğu 31. Haftada doğurmayalımBi de doktor demesin mi ki 33. Haftada kan sulandırıcıyı bırak. Erken doğum da olabilir diye. Ben panik ben şok.
Geç uyudum falan demişti erkenden uyumuştur belkiGirmemezlik yapmazdı
İlla çıldırtacak bu kızlar beni
Cumartesi gitti sanki pazartesi tekrar çağırdı dedi. Hatta transfer günü belli olacaktı bugün. Aklımda öyle kalmış. 19'unda transfer mi dedi ki acaba
Sakin ol şampiyon.. Gezme kuytu yerlerdeLen var ya bazıları var ki bir konu açıldı mı sırf muhalefet olmak için yorup yazıyorlar ya ifrit oluyorum. Yazmamak için zor tuttum kendimi. Herşeyi çok iyi bilirler net cümle kurarlar seni cahil cühela yerine koyarlar. Var böyleleri var var. Maksat yardımcı olmaktan ziyade muhalefet olmak işte böyle böyle insanların derdinden cümbüşlenmek. Ay çok sinir oluyorum ya
Neyse sakinim sakinim
Yok canım henüz değil bir dahaki gidişe belli olur gibi
Bana belli olmaz, kendimden emin olamıyorum.Sakin ol kobra o telaşla çocuğu 31. Haftada doğurmayalım
Niftymi? Neden?Yok canım henüz değil bir dahaki gidişe belli olur gibidoktor yüzde 51 olasılık verdi o nedenle belli değil bence bu hafta genetik test yaptıracağım onda belli oluyormuş ama söylerler mi bilmiyorum iki hafta çıkıyormuş o da şok heyecanlı sağlık olsun da hiç fark etmez
Yaptıracak mıydın ki? Zorunlu değil sonuçta karar seninGebelere aşı hakkı gelmiş..
Hadi buyur burdab yak
Doktorum yaptır dioYaptıracak mıydın ki? Zorunlu değil sonuçta karar senin
Kendilerinin de kafası karışık gibi geldi bana. "Biz açtık ama çok da güvenemiyoruz. Karar sizin" yazsalar daha dürüst olurmuşDoktorum yaptır dio
Bazı doktorlar hayır gebeler yaptırmasn dio
Şurda 1 ayım kaldı.. Yaptırmayı düşünmüorm
Kaldıki yazılan ibare mantıklı gelmedi dur atam
Hah.. Demekki öyle anlayan bitek ben değilmişim...Kendilerinin de kafası karışık gibi geldi bana. "Biz açtık ama çok da güvenemiyoruz. Karar sizin" yazsalar daha dürüst olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?