Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niftymi? Neden?
İkili yüksekmi çıktı
Yok canım taramalarda hata payı daha yüksek oluyor ya bileyim içim rahat etsin dedim. İyi çıkarsa inşallah neden yaptırdım demeyeceğim bir test. Allah korusun kötü çıkarsa da neyle karşı karşıya olduğumuzu önden bilmek iyi gelir ona göre hazırlarız kendimizi dedik. Henüz karar vermemiştim ikili zamanı gelince ikiliyi yaptırdım sonucu henüz çıkmadı. Aslında onu boşuna yaptırmış oldum genetik yaptıracaksam. Bakalım artık inşallah hepsi güzel çıkar

Yani sonuçta niftydede yanılma payo var
Sonuçta hiç birşey %100doğruluk vermior.. Tıpta %100 diye bişey yk demişti doktorum
Hani ikilin güzel gelirse bence gerek yk ama tabi tercih meselesi
İçin nasıl rahat edecekse

Evet tabi ki aynen öyle bu da hala tarama testi ama yüzde 99 daha güven veriyor tabi. Bakalım ilerde diğer taramalarda da stres olacağım baştan böylesi daha makul geldi bize. Hayırlısı bakalım

Aynen büyüme cnm..
Magnezym iyi gelir
Bide günde bir soda iç

Ben biliodm gebe olduğunu ama sen bizi unuttn die bende seni unuttum bayan prof
Şaka bir yana, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canim insallah. Doktorum dün akşam yine yazdi nasil oldun diye, anlatinca gel yarin bi bakalim dedi. Gidicem 11 gibi bakalim... Inşallah güzel bir sonuc gelir..

Evet canim insallah. Doktorum dün akşam yine yazdi nasil oldun diye, anlatinca gel yarin bi bakalim dedi. Gidicem 11 gibi bakalim... Inşallah güzel bir sonuc gelir..
Aaaa mutlaka haber et benide..
İnşallah bişi yoktur ya
Nst için erken ama belki ağrıdan dolayı nst ister

Yok canım ne oturması? Hunimizi taktık geldik işte sıra bekliyoz, ayaktayız
Test yaptnmı itiraf et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…