- 19 Kasım 2019
- 53.605
- 136.106
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.201
Kız biz sormazsak sen bizi sormazmısnBalloşum nelerle uğraşıyoruz bir bilsen ah çok zor
Ohhhh maşallah maşallah maşallah
U Uzaygemisi35 klomen tedavisiyle gebe kalmlş.. Sende öyle olacaksn bence
Şansın bol olsun cukom
Dualarımız seninle
Aksatma ilaçları kuzuminşallah bebeğim
Aksatma ilaçları kuzum
Saatli kullan
Ben daha heycanlıym vurduğun gol olsun cukommmyarın başla dedi yarın başlicam baluşum
Bende çok özledim takir takir her şeye yorum yapmayı siziKız biz sormazsak sen bizi sormazmısn
Özleştik
Nasılsın kuzum
Hayırdır neyn var
Hadi bakalım inşallahOhhhh maşallah maşallah maşallah
U Uzaygemisi35 klomen tedavisiyle gebe kalmlş.. Sende öyle olacaksn bence
Şansın bol olsun cukom
Dualarımız seninle
Yaaa kurban olurum.. Ah şu kaynana tarafı... Bir düşmediler yakamızdan..Bende çok özledim takir takir her şeye yorum yapmayı sizi
Anne olmak çok farklı inanılmaz sorumluluk gerektiriyor , yetmezmiş gibi eşimin ailesi tarafta bazı sorunlar yaşadım. Belki sabretmesem şuan boşanmıştim bile. Gaz sancısı gece nöbetleri uykusuzluk egzema kaşıntıları bebeği de beni de zorladı baya şimdi de diş çıkarmaya başladi sürünüyor falanlar filanlar sende ne var ne yok ikizler ne alemde
hayırlı olsun çiko tez vakitte hamile kal inşallahiyiyim buluşum sen basılsın
evet bugündü gittim geldim
Yumurtalar güzel yara yok rahim içi çok güzel
1 tane myom var ama myomum var diyemeyecek kadar küçükmüş
Onjn dışında 6 aylık sürecimiz var 4 ay takip, 2 ay aşılama bunlarda tutmazsa tüp bebek dedi, klomen ve estofem verdi. 10 gün sonrada gel dedi
Ben daha heycanlıym vurduğun gol olsun cukommm
Hadi bakalım inşallahcukulatam
Üstelik çikolata kistim vardı benim de aslında klomen pek önerilmiyor. Kısmetin nereden geleceği belli değil
hayırlı olsun çiko tez vakitte hamile kal inşallah
Uykum varAyy kaçta yapcan hepimiz sıraya dizilek burda
Neynnnnnnnn yastkmııııı nieeeeee
Arkadaş ne içiosunuzUykum var
Bir de itiraf ediyor aghshshsjEvet
Zaten ben kendim bakamamştm
Bizi merakta bırakmakBir de itiraf ediyor aghshshsj
Peki benim suçum ney
Estrofemlenenler kulübü büyüyor. Seni de çarpmasın Nur gibiiyiyim buluşum sen basılsın
evet bugündü gittim geldim
Yumurtalar güzel yara yok rahim içi çok güzel
1 tane myom var ama myomum var diyemeyecek kadar küçükmüş
Onjn dışında 6 aylık sürecimiz var 4 ay takip, 2 ay aşılama bunlarda tutmazsa tüp bebek dedi, klomen ve estofem verdi. 10 gün sonrada gel dedi
Ben bisey icmiyorum tarifi su: gece uyuyamiyorsun sabaha kadar yatakta donup duruyorsun en fazla yarim saat uyuyup tekrar uyaniyorsun 2saat sonra yine azicik uyuyorsun. Sabahta erken kalktin mi al sana uykuArkadaş ne içiosunuz
Bu uykudan banada verin
Ee tmm ben 2 aydır böyleym ama hala uykum ykBen bisey icmiyorum tarifi su: gece uyuyamiyorsun sabaha kadar yatakta donup duruyorsun en fazla yarim saat uyuyup tekrar uyaniyorsun 2saat sonra yine azicik uyuyorsun. Sabahta erken kalktin mi al sana uyku
Kan verdim, hadi bakalım. Merakta bırakmak nasıl olurmuş şimdi gör. Hepsi senin suçunBizi merakta bırakmak
Yaaa hamiş misiiinYaaa kurban olurum.. Ah şu kaynana tarafı... Bir düşmediler yakamızdan..
Hepimizin kronikleşmiş sendormu şu aileler... Boşver takma.. Ben takmamayı geçte olsa öğrendm.. Takmayınca sen huzurlu oluosn, onlar kuduruo
Minnoşta maşallah diş zamanı bile gelmiş.. Ne çabuk büyüdü..
Zaman zalim :) akıp gidiyor..
Sağlıkla büyüsün kuzu...
Ben ne edeym ikizlerden birini kaybettik teyzesi
Ama diğeri hala dünyaya gelmeyi bekliyor
Umarm sağlıkla kucağıma alabilirim
nealllll ayyyy çok heycanlııı pozitif pozitif pozitifKan verdim, hadi bakalım. Merakta bırakmak nasıl olurmuş şimdi gör. Hepsi senin suçun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?