- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.241
biz sayarız banneo saymasın biz sayarız
Güzel bi rakam çıkacak nasıl saymıyomuş
Ğmitlenme diye diyodur kuzu garantiye almak için
bence de değiştir.sıradan kontorlün ne faydası var evde sen başın çaresine bakıyodun zatenBenim çatlak doktor yumurta geliştirici vermeden yumurtayı kontrol ediyor. Kısmetse yarın son kez o doktora gidip başka doğru düzgün doktor bakacağım canım
neal çıkmadı mı yaa kaç saat olduuuHaklılar ama ya çünkü her şey olabilir o güne kadar. Benim kendi halt yemem
Gitme artık ona vallahi benim bile sinirlerimi bozuyor. Sen çok iyi dayanıyon
Haklılar ama ya çünkü her şey olabilir o güne kadar. Benim kendi halt yemem
Gitme artık ona vallahi benim bile sinirlerimi bozuyor. Sen çok iyi dayanıyon
Ovu yapmadım ya en azından ona bakıyor nasılsa parasını vermişimbiz sayarız banne
bence de değiştir.sıradan kontorlün ne faydası var evde sen başın çaresine bakıyodun zaten
Yokneal çıkmadı mı yaa kaç saat olduuu
Gözünü seveyim gitme şu manyağa artık. Bir başka doktor olsa çoktaaaan ilaçlı takip yapmıştı. Bir de zaten biz rezervden yiyoruz erkekler gibi değiliz. Her ay bizim aleyhimize. Bu seni boşuna oyalayıp zaman kaybettiriyorOvu yapmadım ya en azından ona bakıyor nasılsa parasını vermişimne zaman çatladı falan ona bakıyor ki belli bugün yada yarın çatlayacak sol kasıgim feci ağrıyor
gerçi o beni Kıbrıs'a yollama peşindebelki ondan vermedi ilaç
o zman hergün bom bom bom es geçmeyin sakın ya tutarsaOvu yapmadım ya en azından ona bakıyor nasılsa parasını vermişimne zaman çatladı falan ona bakıyor ki belli bugün yada yarın çatlayacak sol kasıgim feci ağrıyor
gerçi o beni Kıbrıs'a yollama peşindebelki ondan vermedi ilaç
Aaa farklı bir tarzz, umarım bulursun gönlüne göre bi doktoru balımBenim çatlak doktor yumurta geliştirici vermeden yumurtayı kontrol ediyor. Kısmetse yarın son kez o doktora gidip başka doğru düzgün doktor bakacağım canım
Yok
Gözünü seveyim gitme şu manyağa artık. Bir başka doktor olsa çoktaaaan ilaçlı takip yapmıştı. Bir de zaten biz rezervden yiyoruz erkekler gibi değiliz. Her ay bizim aleyhimize. Bu seni boşuna oyalayıp zaman kaybettiriyor
Fıstıklar bu ay zaten gitti bunu ben kabul ettim.o zman hergün bom bom bom es geçmeyin sakın ya tutarsa
Çok farklı hem deAaa farklı bir tarzz, umarım bulursun gönlüne göre bi doktoru balım
üüüfff pare yaaaa nere gitti bu ay.daha yımırta çatlamak üzere dedin yaaaFıstıklar bu ay zaten gitti bunu ben kabul ettim.
Sizde kabul edin..
Bir doktor buldum ama tüp uzmanı değil. Nealin dediği dr mra ona da içim ısındı ikisinden de randevu almaya çalışacağım
Çok farklı hem de
Atmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570@NealStreet bence meil gelmiştir
Yanii sen simdi hamişmisinAtmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
Test sonucuna göre evet, tüpçüye göre hayırYanii sen simdi hamişmisin
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamilesiiinnn hemde kabak gibiiii olley beeeeeAtmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
insan bi heycan yapar yaaTest sonucuna göre evet, tüpçüye göre hayır
Doktor olarak yahuüüüfff pare yaaaa nere gitti bu ay.daha yımırta çatlamak üzere dedin yaaa
Anam 570 miiiiiii bu çok iyi değil miiiiiAtmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
Leeenn bir gidiorm aksion başlıoKan verdim, hadi bakalım. Merakta bırakmak nasıl olurmuş şimdi gör. Hepsi senin suçun
Evet mavişim 8 aylık :)Yaaa hamiş misiiin
Ahahhaha kafam güzelllnur’u çarpan o muydu
Hazır mıyız genşlerr? Yarından itibaren kafam güzel geliyorum buraya
Amiib
Hı evet 570.. Hamile felan heraldeAtmışlar gelmemiş. Şimdi aradım 570
aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamilesiiinnn hemde kabak gibiiii olley beeeee
Yaa korkuyorum sevinmeye. Kadın 11. günü bile saymam 12. gün olacak diyorinsan bi heycan yapar yaa
Oy masalla yaaaa ne çabukLeeenn bir gidiorm aksion başlıo
Aksionu başkatan ben...
En son duyan ben yettim gari.
Çekilin çeklinnnnn ben doktorum
Evet mavişim 8 aylık :)
Ahahhaha kafam güzelll
Dünya güzelllll
Sen güzelsinnnnn güzelsinnnn
Hı evet 570.. Hamile felan heralde
Hı hı peki oldu o zaman hadi kendinize iyi bakın bays...
Lannnn yazma şekline baakkkkk
Gebeeeeğğğğğğğğğğğğğğ
Cok şükür mavişimOy masalla yaaaa ne çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?