Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim insallah. Doktorum dün akşam yine yazdi nasil oldun diye, anlatinca gel yarin bi bakalim dedi. Gidicem 11 gibi bakalim... Inşallah güzel bir sonuc gelir..
Çok güzel haber vereceksin canım minnagini göreceksin
Dua ediiiiin sağlıkla tutunmuş olsun
Her zaman her zaman duamdasın canım
Yaaaa enişte yaaaa
Maşallah kuzuma...
Nasıl olaym
Yaşlı.. Yorgun.. Sıkılgan ama yinede ayakta
Enişteni çok seviyorum
Kız tatlı heyecanlı ol, bebişin kıyafetlerini toparla bir sürü işin var ne yaşlısı ne yorgunu
Eşine yıldızlı beş pekiyi aferin
Benden de yıldızlı pekiyi
Dün arabada nefes egzersizi yaptırıyor bana ama halimizi görsen nasıl bağırttiriyor ha ha ha ha ha ho ho ho ho ho gittikçe yükselen bir ses gülme krizi geçirtti bana ihtiyacım varmış
Oyyyyy ne güzel haber bu fıstık

Kan verdim, hadi bakalım. Merakta bırakmak nasıl olurmuş şimdi gör. Hepsi senin suçun
Kan mi verdin harbi mi anam heyecan bastı beni ne zaman çıkacakmış sonuç. Tüylerim diken diken
Allah'ım güzel sonuclar göstersin

Amin canım inşallah. 1-2 saate çıkarmış. Şöyle de bir şey var. Tüpçü hiçbir şekilde 12. günden öncesini saymıyor

Mail atacaklar sonucu. Kan verdiğimde tam kaçtı bilmiyorum. Mail atacakları için kağıt da vermediler. Bekliiiyciiiiiiiik
Ama değer iyi ise sayamaz mıyız sayariz yav
Yok Parem ya maalesef. Ben kendim bir halt ettim kafama göre ama hemşire çok net. Kızdı yani hatta sonuncuda artık. "Gelme ulan sen" diyebilirler. Kesinlikle 12. gün istiyorlar. Sanırım öncesinde olursa düşebiliyormuş değer, negatif çıkıp sonradan pozitif olabiliyormuş vs vs. Hiçbir şekilde 11. günü bile kabul etmediler ki bugün 10. gün

Biz gönlümüzü güzel tutalım
Değer ne çıkarsa çıksın biz umudumuzu kaybetmeyip az daha bekleriz

değer yüksek çıkarsa noliciikk hee NOLİCİKKK

canımın içii teşekkür ederim
sen neler yapıyosun

o saymasın biz sayarız
Güzel bi rakam çıkacak nasıl saymıyomuş
Ğmitlenme diye diyodur kuzu garantiye almak için
Haklılar ama ya çünkü her şey olabilir o güne kadar. Benim kendi halt yemem
Benim çatlak doktor yumurta geliştirici vermeden yumurtayı kontrol ediyor. Kısmetse yarın son kez o doktora gidip başka doğru düzgün doktor bakacağım canım
Gitme artık ona vallahi benim bile sinirlerimi bozuyor. Sen çok iyi dayanıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…