- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.221
Bi yerde hata yapiyorsun ozamanEe tmm ben 2 aydır böyleym ama hala uykum yk
Çok güzel haber vereceksin canım minnagini göreceksinEvet canim insallah. Doktorum dün akşam yine yazdi nasil oldun diye, anlatinca gel yarin bi bakalim dedi. Gidicem 11 gibi bakalim... Inşallah güzel bir sonuc gelir..
Her zaman her zaman duamdasın canımDua ediiiiin sağlıkla tutunmuş olsun
Enişteni çok seviyorumYaaaa enişte yaaaa
Maşallah kuzuma...
Nasıl olaym
Yaşlı.. Yorgun.. Sıkılgan ama yinede ayakta
Benden de yıldızlı pekiyiEşine yıldızlı beş pekiyi aferin️
Oyyyyy ne güzel haber bu fıstıkiyiyim buluşum sen basılsın
evet bugündü gittim geldim
Yumurtalar güzel yara yok rahim içi çok güzel
1 tane myom var ama myomum var diyemeyecek kadar küçükmüş
Onjn dışında 6 aylık sürecimiz var 4 ay takip, 2 ay aşılama bunlarda tutmazsa tüp bebek dedi, klomen ve estofem verdi. 10 gün sonrada gel dedi
Kan mi verdinKan verdim, hadi bakalım. Merakta bırakmak nasıl olurmuş şimdi gör. Hepsi senin suçun
1-2 saateymiş. Dua ediinnealllll ayyyy çok heycanlııı pozitif pozitif pozitif
ne zaman çıkcakkkk
Amin canım inşallah. 1-2 saate çıkarmış. Şöyle de bir şey var. Tüpçü hiçbir şekilde 12. günden öncesini saymıyorÇok güzel haber vereceksin canım minnagini göreceksin
Her zaman her zaman duamdasın canım
Enişteni çok seviyorum
Kız tatlı heyecanlı ol, bebişin kıyafetlerini toparla bir sürü işin var ne yaşlısı ne yorgunu
Benden de yıldızlı pekiyi
Dün arabada nefes egzersizi yaptırıyor bana ama halimizi görsen nasıl bağırttiriyorha ha ha ha ha ho ho ho ho ho gittikçe yükselen bir ses gülme krizi geçirtti bana ihtiyacım varmış
Oyyyyy ne güzel haber bu fıstık
Kan mi verdinharbi mi anam heyecan bastı beni ne zaman çıkacakmış sonuç. Tüylerim diken diken
Allah'ım güzel sonuclar göstersin
Ama değer iyi ise sayamaz mıyız sayariz yavAmin canım inşallah. 1-2 saate çıkarmış. Şöyle de bir şey var. Tüpçü hiçbir şekilde 12. günden öncesini saymıyor
Mail atacaklar sonucu. Kan verdiğimde tam kaçtı bilmiyorum. Mail atacakları için kağıt da vermediler. Bekliiiyciiiiiiiikkaç dk geçti
Yok Parem ya maalesef. Ben kendim bir halt ettim kafama göre ama hemşire çok net. Kızdı yani hatta sonuncuda artık. "Gelme ulan sen" diyebilirler. Kesinlikle 12. gün istiyorlar. Sanırım öncesinde olursa düşebiliyormuş değer, negatif çıkıp sonradan pozitif olabiliyormuş vs vs. Hiçbir şekilde 11. günü bile kabul etmediler ki bugün 10. günAma değer iyi ise sayamaz mıyız sayariz yav
Biz gönlümüzü güzel tutalımMail atacaklar sonucu. Kan verdiğimde tam kaçtı bilmiyorum. Mail atacakları için kağıt da vermediler. Bekliiiyciiiiiiiik
Yok Parem ya maalesef. Ben kendim bir halt ettim kafama göre ama hemşire çok net. Kızdı yani hatta sonuncuda artık. "Gelme ulan sen" diyebilirler. Kesinlikle 12. gün istiyorlar. Sanırım öncesinde olursa düşebiliyormuş değer, negatif çıkıp sonradan pozitif olabiliyormuş vs vs. Hiçbir şekilde 11. günü bile kabul etmediler ki bugün 10. gün
değer yüksek çıkarsa noliciikk hee NOLİCİKKKMail atacaklar sonucu. Kan verdiğimde tam kaçtı bilmiyorum. Mail atacakları için kağıt da vermediler. Bekliiiyciiiiiiiik
Yok Parem ya maalesef. Ben kendim bir halt ettim kafama göre ama hemşire çok net. Kızdı yani hatta sonuncuda artık. "Gelme ulan sen" diyebilirler. Kesinlikle 12. gün istiyorlar. Sanırım öncesinde olursa düşebiliyormuş değer, negatif çıkıp sonradan pozitif olabiliyormuş vs vs. Hiçbir şekilde 11. günü bile kabul etmediler ki bugün 10. gün
Güzel olur inşallah her şeyBiz gönlümüzü güzel tutalım
Değer ne çıkarsa çıksın biz umudumuzu kaybetmeyip az daha bekleriz
Bi bilsem mucizecim yaadeğer yüksek çıkarsa noliciikk hee NOLİCİKKK
Estrofemlenenler kulübü büyüyor. Seni de çarpmasın Nur gibi
Hadi hayırlı olsun tedavi şimdiden. İnşallah güzel şeylere vesile olur
Beni çarpmadı ama o öyle diyordu çünkü daha progestan başlamamıştı. Yalnız bu kız hala yok ortada :/nur’u çarpan o muydu
Hazır mıyız genşlerr? Yarından itibaren kafam güzel geliyorum buraya
Amiib
Beni çarpmadı ama o öyle diyordu çünkü daha progestan başlamamıştı. Yalnız bu kız hala yok ortada :/
banne banne sayacak 150 çıktı mesela banneGüzel olur inşallah her şey
Bi bilsem mucizecim yaaSaymam da saymam diyor kadın başka bir şey demiyor
Çok güzel haber vereceksin canım minnagini göreceksin
Her zaman her zaman duamdasın canım
Enişteni çok seviyorum
Kız tatlı heyecanlı ol, bebişin kıyafetlerini toparla bir sürü işin var ne yaşlısı ne yorgunu
Benden de yıldızlı pekiyi
Dün arabada nefes egzersizi yaptırıyor bana ama halimizi görsen nasıl bağırttiriyorha ha ha ha ha ho ho ho ho ho gittikçe yükselen bir ses gülme krizi geçirtti bana ihtiyacım varmış
Oyyyyy ne güzel haber bu fıstık
Kan mi verdinharbi mi anam heyecan bastı beni ne zaman çıkacakmış sonuç. Tüylerim diken diken
Allah'ım güzel sonuclar göstersin
Hayırlısı inşallah çukum biz de şimdi onu konuşuyorduk. Tüpçü 12. günden öncesini saymam diyor. Bugün 10. günbanne banne sayacak 150 çıktı mesela banne
Hayırlısı inşallah çukum biz de şimdi onu konuşuyorduk. Tüpçü 12. günden öncesini saymam diyor. Bugün 10. gün
Benim çatlak doktor yumurta geliştirici vermeden yumurtayı kontrol ediyor. Kısmetse yarın son kez o doktora gidip başka doğru düzgün doktor bakacağım canımcanımın içii teşekkür ederim
sen neler yapıyosun
Haklılar ama ya çünkü her şey olabilir o güne kadar. Benim kendi halt yememo saymasın biz sayarız
Güzel bi rakam çıkacak nasıl saymıyomuş
Ğmitlenme diye diyodur kuzu garantiye almak için
Gitme artık ona vallahi benim bile sinirlerimi bozuyor. Sen çok iyi dayanıyonBenim çatlak doktor yumurta geliştirici vermeden yumurtayı kontrol ediyor. Kısmetse yarın son kez o doktora gidip başka doğru düzgün doktor bakacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?