- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.261
yaa gelirseDoktor olarak yahu
He kendiliğinden gelirse meleğim başımın üzerinde yeri var
Bana göre evet. Tüpçüye göre hayırAnam 570 miiiiiii bu çok iyi değil miiiii
ahshhs Zehri saldın gittin. İyi oldu sanaLeeenn bir gidiorm aksion başlıo
Aksionu başkatan ben...
En son duyan ben yettim gari.
Çekilin çeklinnnnn ben doktorum
ahahhsjsjdjjdkdm Var mı öyle bir ihtimal diyorsunHı evet 570.. Hamile felan heralde
Hı hı peki oldu o zaman hadi kendinize iyi bakın bays...
Lannnn yazma şekline baakkkkk
Gebeeeeğğğğğğğğğğğğğğ
Bütün eziyeti ben çekiyorum ama hadi öyle olsun bakalım.@NealStreet
Değerin 10. Güne gayet iyiiiiiiiiiiiiiiii harika süperrr ıslıkkk
Bizi bu kadar süründürdüğün içinnnn
Sürekki seni depresyondan çıkarmakla uğraştığım için bana hediye borçlusum
Açık adres yazıorm nınınının
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahCok şükür mavişim
Üfff bu görümceler hep böyleBütün eziyeti ben çekiyorum ama hadi öyle olsun bakalım.
Bu arada eşimin ablası kadın doğum uzmanı. Ona anlattı durumu. O da dedi ki evet gebe ama kimseye söylemeyin gününüzü bekleyin
ruhsuz işte nolacakLeeenn bir gidiorm aksion başlıo
Aksionu başkatan ben...
En son duyan ben yettim gari.
Çekilin çeklinnnnn ben doktorum
Evet mavişim 8 aylık :)
Ahahhaha kafam güzelll
Dünya güzelllll
Sen güzelsinnnnn güzelsinnnn
Hı evet 570.. Hamile felan heralde
Hı hı peki oldu o zaman hadi kendinize iyi bakın bays...
Lannnn yazma şekline baakkkkk
Gebeeeeğğğğğğğğğğğğğğ
artacak Allahın izniyle değerin aynen çok güzel.12.gün bi da baktırırsın 2 katına bakarlar hemYaa korkuyorum sevinmeye. Kadın 11. günü bile saymam 12. gün olacak diyorSağlıkla güzelce artar da inşallah
Amin inşallah mavişimmmmRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhazırlıklar tamam mı neler aldin benden sana tavsiye oyun parkı beşik al valla çok pişmanım ben beşik aldığıma
İnanmaya çalışıoruhsuz işte nolacak
artacak Allahın izniyle değerin aynen çok güzel.12.gün bi da baktırırsın 2 katına bakarlar hem
Sorma zaten bizim aramız limoni diye eşim sordu ama haklı yani bir şey diyemedim. Tüpte garanti olsun diye diğer bütün ihtimalleri elemek istiyorlar. Sanırım o yüzden öncesini saymıyorlar hiç.Üfff bu görümceler hep böyle
Görümce görmeyeym ömrğmce...
2 gn snra kan verecen değer artacak
Snra bekkieceksm
Kese hemen görünmez..
Snra sırayla pıt pıt pıt
Hayırlısıyla inşallah güzel artış olurruhsuz işte nolacak
artacak Allahın izniyle değerin aynen çok güzel.12.gün bi da baktırırsın 2 katına bakarlar hem
Park beşiğin ahşabı nasıl oluyo yahu bende iki tane beşik var gittiğim yerde oğlan yatsın diye park beşik tasiyodum şuan kendisi o iki beşiği beğenmiyor kırık park yatakta yatıyor çok fena çokAmin inşallah mavişimmmm
Aldm aldm hem anne yanı oluo hem park beşik.. Ahşap
İnanmaya çalışıo
Ya bu bebek ve çocukların pis, eski, kırık dökük eşyalara düşkünlüğü beni benden alıyor. Ablamın oğlu da eski püskü rengi solmuş kıyafetler giymek için kıyamet koparıyorPark beşiğin ahşabı nasıl oluyo yahu bende iki tane beşik var gittiğim yerde oğlan yatsın diye park beşik tasiyodum şuan kendisi o iki beşiği beğenmiyor kırık park yatakta yatıyor çok fena çok
Yani bir bakıma doğru ama bh kadar buz tepkiyede gerek yokSorma zaten bizim aramız limoni diye eşim sordu ama haklı yani bir şey diyemedim. Tüpte garanti olsun diye diğer bütün ihtimalleri elemek istiyorlar. Sanırım o yüzden öncesini saymıyorlar hiç.
Oo kese mi? O ne zaman görünür ki?
Hayırlısıyla inşallah güzel artış olur
Kuzum etrafında artık böyle yastk tarzı şeyler var.. Asansör gibi indiriosn beşiğiPark beşiğin ahşabı nasıl oluyo yahu bende iki tane beşik var gittiğim yerde oğlan yatsın diye park beşik tasiyodum şuan kendisi o iki beşiği beğenmiyor kırık park yatakta yatıyor çok fena çok
Valla sinir oluyorum bir tane anne yani beşik bir tane büyüyen beşik var yengemden anneme giderken goturuyim diye park yatak aldım eve geldiğim gün onu da kurmak zorunda kaldım beşiği halen toplayamadim odada adım atacak yer yokYa bu bebek ve çocukların pis, eski, kırık dökük eşyalara düşkünlüğü beni benden alıyor. Ablamın oğlu da eski püskü rengi solmuş kıyafetler giymek için kıyamet koparıyor
perşembe 570+570=1140 görünebilir görünmeyedebilir ama cumartesi görünür sanırım :)Sorma zaten bizim aramız limoni diye eşim sordu ama haklı yani bir şey diyemedim. Tüpte garanti olsun diye diğer bütün ihtimalleri elemek istiyorlar. Sanırım o yüzden öncesini saymıyorlar hiç.
Oo kese mi? O ne zaman görünür ki?
Hayırlısıyla inşallah güzel artış olur
Gelsin gelsin daha ne isterim kiyaa gelirse
Sanırım şoktasınBana göre evet. Tüpçüye göre hayır
ahshhs Zehri saldın gittin. İyi oldu sana
ahahhsjsjdjjdkdm Var mı öyle bir ihtimal diyorsun
Hayırlısı bakam. Beşiği ben de merak ettim. Park yatak ahşap oluyor mu kiYani bir bakıma doğru ama bh kadar buz tepkiyede gerek yok
Kese birkaç kandan sonra görümür kuzum
Allah kolaylık versin. Bütün kuralları onlar koyuyor sanırım :/Valla sinir oluyorum bir tane anne yani beşik bir tane büyüyen beşik var yengemden anneme giderken goturuyim diye park yatak aldım eve geldiğim gün onu da kurmak zorunda kaldım beşiği halen toplayamadim odada adım atacak yer yok
Tupcu gitsin isine baksinTest sonucuna göre evet, tüpçüye göre hayır
Harbici mi diyon? O kadar erken?perşembe 570+570=1140 görünebilir görünmeyedebilir ama cumartesi görünür sanırım :)
Ben hala ikna değilim. Öyle bir şartlandırdılar ki erken olmaz erken olmaz diye. 3000 çıksa yine "Acaba" diyecektim sanırım. Çok sağ ol kuzumGelsin gelsin daha ne isterim ki
Sanırım şoktasınyada temkinli olmak istiyorsun iki gün sonra sevinç çığlıkları bekliyorum ve şimdiden tebrik ediyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?