- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.721
Olmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsinDoğal yolla kaldım ama nasıl kaldım, ne şekilde kaldım, evlendiğimiz gece olmadı heralde. Ovu. testlerinden, deneme yanılma tek çizgilerden sonra.
8. ayda bıraktıkBal0ncuk Bence erken. Çok erken.
@NealStreet Makyaj yapıyorum arada. Bebe yağı, kantaron yağı falan sürüyodum çatlamamak için ama baktım ona rağmen küçük bi çatlak var. Komple bıraktım. Yüzüme de krem filan sürmüyorum amaaaan.
Zaten 6. aydan sonra kendini akışa bırakıyosun.
Hoyy anam ya bitmiyor dertler@dayler dayler dinlenmede
Kafasına koycağı huniyi
Rahmine koymuşlar
Töbe estf töbe.. Allahım doğurana kadar aklımı kaçırcam
Hergn yeni terimler öğremiorm
Anammm beni tutmayın ablalarim bizim hamiş ağlamaya başladı bebeği bitireyimFenaaa kanka fna
Kız ateşliii
Ne yiyip içion
Bşr ara o popülerdi onuda denedik olmadı bacıOlmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsin
Rhim ağzı kısalığı imişHoyy anam ya bitmiyor dertler
Hmm o zaman benim genetiğim bozuk.Kız bu seneye kadar
Benimkide ayda bir geliodu hemde tek gecelik aşk masalı gibi
Yinede böyle olmuodum ben
Korununca olmadı, ben de bi iki ay gereksiz tribe girdim ay kaza mı oldu falan diye ama, yoo hiçte olmadı yani, hatta kimi zaman korunmayınca da olmadı.Olmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsin
Ben korunarak kaldımOlmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsin
Sag salim gelir inşallah yaBşr ara o popülerdi onuda denedik olmadı bacı
Rhim ağzı kısalığı imiş
İlaca başlatmşlar kuzumu
Yaaa gelinnnnnnnnnnnnHmm o zaman benim genetiğim bozuk.Ya da 30 yaşında evlendim diye çok beklemekten de bozulmuş olabilir.
Korununca olmadı, ben de bi iki ay gereksiz tribe girdim ay kaza mı oldu falan diye ama, yoo hiçte olmadı yani, hatta kimi zaman korunmayınca da olmadı.
Rahim ağzı kısa olsa dikiş atacakmış. Değilmiş o yüzden gerek kalmamış dedi gibi anladım ben amaBşr ara o popülerdi onuda denedik olmadı bacı
Rhim ağzı kısalığı imiş
İlaca başlatmşlar kuzumu
Benim ertesi gun hapi almisligim var gsgshsh param bosa gitti resmenHmm o zaman benim genetiğim bozuk.Ya da 30 yaşında evlendim diye çok beklemekten de bozulmuş olabilir.
Korununca olmadı, ben de bi iki ay gereksiz tribe girdim ay kaza mı oldu falan diye ama, yoo hiçte olmadı yani, hatta kimi zaman korunmayınca da olmadı.
Ben 30 herif 40 ında evlendik ama yok hiç öyle ateşli gecemiz olmadiHmm o zaman benim genetiğim bozuk.Ya da 30 yaşında evlendim diye çok beklemekten de bozulmuş olabilir.
Valla doğru söylüyorsun size de yasaktı dimi korunarak kaldınBen korunarak kaldım
Tabii ya ne sandınBen 30 herif 40 ında evlendik ama yok hiç öyle ateşli gecemiz olmadi
Valla doğru söylüyorsun size de yasaktı dimi korunarak kaldın
Progestana başlatmşRahim ağzı kısa olsa dikiş atacakmış. Değilmiş o yüzden gerek kalmamış dedi gibi anladım ben ama
Boşa aldığım gebelik testleri. Korunmayınca kesin olarak olacağından da o kadar emindim ki.Benim ertesi gun hapi almisligim var gsgshsh param bosa gitti resmen
Çevir gözlerini nazarın değecek dicektim ama, ortada nazar değecek bi aktivite de kalmadı.Ben 30 herif 40 ında evlendik ama yok hiç öyle ateşli gecemiz olmadi
Testler kalbimde yaradir bizde az zengin etmedik adamlari hshshshBoşa aldığım gebelik testleri. Korunmayınca kesin olarak olacağından da o kadar emindim ki.
Çevir gözlerini nazarın değecek dicektim ama, ortada nazar değecek bi aktivite de kalmadı.
Kıskanacak değil imrenerek bakıyorum sizi görerek herife uyguluyorum ama yok zaten bu saatten sonrada olmasın 10 ayBoşa aldığım gebelik testleri. Korunmayınca kesin olarak olacağından da o kadar emindim ki.
Çevir gözlerini nazarın değecek dicektim ama, ortada nazar değecek bi aktivite de kalmadı.
eczacı da diyordur, bu kadın her ay aynı gün gelip test alıyo ama, psikopat mıdır nedir diye. Adamın müdavimi oldum bi zaman.Testler kalbimde yaradir bizde az zengin etmedik adamlari hshshsh
yok be şaka yapıyorum. ne kıskanması.Kıskanacak değil imrenerek bakıyorum sizi görerek herife uyguluyorum ama yok zaten bu saatten sonrada olmasın 10 ay
Ooo sırayla patır patır gelecek bebislereczacı da diyordur, bu kadın her ay aynı gün gelip test alıyo ama, psikopat mıdır nedir diye. Adamın müdavimi oldum bi zaman.
yok be şaka yapıyorum. ne kıskanması.
Benim şurda kalmış doğuma son yedi haftam. yormayın beni.
Ben farkli yerlerden aliyordum hshshdgdgeczacı da diyordur, bu kadın her ay aynı gün gelip test alıyo ama, psikopat mıdır nedir diye. Adamın müdavimi oldum bi zaman.
yok be şaka yapıyorum. ne kıskanması.
Benim şurda kalmış doğuma son yedi haftam. yormayın beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?