Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsin

Kız bu seneye kadar
Benimkide ayda bir geliodu hemde tek gecelik aşk masalı gibi
Yinede böyle olmuodum ben
Hmm o zaman benim genetiğim bozuk. Ya da 30 yaşında evlendim diye çok beklemekten de bozulmuş olabilir.
Olmadı sende çok uğraşmıssin korunarak hamile kalmamışsin
Korununca olmadı, ben de bi iki ay gereksiz tribe girdim ay kaza mı oldu falan diye ama, yoo hiçte olmadı yani, hatta kimi zaman korunmayınca da olmadı.

Yaaa gelinnnnnnnnnnnn

Benim ertesi gun hapi almisligim var gsgshsh param bosa gitti resmen

Ben 30 herif 40 ında evlendik ama yok hiç öyle ateşli gecemiz olmadi
Ben korunarak kaldım
Valla doğru söylüyorsun size de yasaktı dimi korunarak kaldın

Benim ertesi gun hapi almisligim var gsgshsh param bosa gitti resmen
Boşa aldığım gebelik testleri. Korunmayınca kesin olarak olacağından da o kadar emindim ki.
Ben 30 herif 40 ında evlendik ama yok hiç öyle ateşli gecemiz olmadi
Çevir gözlerini nazarın değecek dicektim ama, ortada nazar değecek bi aktivite de kalmadı.

Boşa aldığım gebelik testleri. Korunmayınca kesin olarak olacağından da o kadar emindim ki.

Çevir gözlerini nazarın değecek dicektim ama, ortada nazar değecek bi aktivite de kalmadı.
Kıskanacak değil imrenerek bakıyorum sizi görerek herife uyguluyorum ama yok zaten bu saatten sonrada olmasın 10 ay

Testler kalbimde yaradir bizde az zengin etmedik adamlari hshshsh
eczacı da diyordur, bu kadın her ay aynı gün gelip test alıyo ama, psikopat mıdır nedir diye. Adamın müdavimi oldum bi zaman.
Kıskanacak değil imrenerek bakıyorum sizi görerek herife uyguluyorum ama yok zaten bu saatten sonrada olmasın 10 ay
yok be şaka yapıyorum. ne kıskanması.
Benim şurda kalmış doğuma son yedi haftam. yormayın beni.

Ooo sırayla patır patır gelecek bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…