- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.701
Saymıyorlar olum. Tüpçü de saymıyor, kadın doğum uzmanı görümcem de saymıyor. Kimse saymıyor anlamıyor musun biz kendi aramızda saydık ahahjsjs Şey gibi oldu bu benim tahlil, pastane sözü. Eskiden gençler kendi arasında yüzük takar pastane sözü yapardı yaAhahshshs biz oynastikta noldu sanki hshshs
Aaaaa olaya gel kanka betan olmus bilmem kac hala tescil diyon daha nolsun nolsun
Ben koptummmmmmmmmmmmmBuranin hemsiresi ben degilmiyim ya ben kabul ettim hshshdv
Ajahdgsjsh 7 yillik sağlıkciyim boyle hamilelik görmedim hshshs kiz boz 10 cikana bile poztif diyorduk ysgshSaymıyorlar olum. Tüpçü de saymıyor, kadın doğum uzmanı görümcem de saymıyor. Kimse saymıyor anlamıyor musun biz kendi aramızda saydık ahahjsjs Şey gibi oldu bu benim tahlil, pastane sözü. Eskiden gençler kendi arasında yüzük takar pastane sözü yapardı ya
O kadar haklısın ki ahshhsjsjBuranin hemsiresi ben degilmiyim ya ben kabul ettim hshshdv
O gitti yerine çok olmuştu onu oteli sana şimdiki elimdekini oruyorumPardon da o zaten benm değilmiydi ya
Az daha zorlarsak ben beniii yolacam
Şaşırırmıyız hayır
BöhööööO gitti yerine çok olmuştu onu oteli sana şimdiki elimdekini oruyorum
Bir de bir umut diye tahlil yaptırdığım hastanedeki hemşireye sordum. O da "Doktorun yorumlasın. Ben ne desem yalan olur" dedi. Saymıyorlar, yokAjahdgsjsh 7 yillik sağlıkciyim boyle hamilelik görmedim hshshs kiz boz 10 cikana bile poztif diyorduk ysgsh
Saymıyorlar olum. Tüpçü de saymıyor, kadın doğum uzmanı görümcem de saymıyor. Kimse saymıyor anlamıyor musun biz kendi aramızda saydık ahahjsjs Şey gibi oldu bu benim tahlil, pastane sözü. Eskiden gençler kendi arasında yüzük takar pastane sözü yapardı ya
Ajahdgsjsh 7 yillik sağlıkciyim boyle hamilelik görmedim hshshs kiz boz 10 cikana bile poztif diyorduk ysgsh
Tamam işte burda saydık ya zatenO kadar haklısın ki ahshhsjsj
Yeni mezundur kesin gshhsshBir de bir umut diye tahlil yaptırdığım hastanedeki hemşireye sordum. O da "Doktorun yorumlasın. Ben ne desem yalan olur" dedi. Saymıyorlar, yok
Anammm birilerinin doğuma az kalmışss sekiz ayda böyle oluyo demekkiBöhöööö
Doğal yolla kaldım ama nasıl kaldım, ne şekilde kaldım, evlendiğimiz gece olmadı heralde. Ovu. testlerinden, deneme yanılma tek çizgilerden sonra.Süs sen doğal yolla kaldınAllah'ım yaa Allah'tan yalnızım evde yoksa millet bu kız niye guluyo dicek hoş altındaki teyze duyuosa yine doldur
@NealStreet yarından sonra kabul etmem demiecek artk demi
Fenaaa kanka fnaAnammm birilerinin doğuma az kalmışss sekiz ayda böyle oluyo demekki
Kız ateşliiiDoğal yolla kaldım ama nasıl kaldım, ne şekilde kaldım, evlendiğimiz gece olmadı heralde. Ovu. testlerinden, deneme yanılma tek çizgilerden sonra.
8. ayda bıraktıkBal0ncuk Bence erken. Çok erken.
@NealStreet Makyaj yapıyorum arada. Bebe yağı, kantaron yağı falan sürüyodum çatlamamak için ama baktım ona rağmen küçük bi çatlak var. Komple bıraktım. Yüzüme de krem filan sürmüyorum amaaaan.
Zaten 6. aydan sonra kendini akışa bırakıyosun.
Yok ya uzun zamandır orada, biliyorum ahshjsYeni mezundur kesin gshhssh
dayler dayler nerdaaaa
Kanka simdi oyle dr hemsireler varki inan sen daha çok sey biliyorsundur gshshsYok ya uzun zamandır orada, biliyorum ahshjs
Ya ben aylardır başka topiğe mi yazıyorum acaba, adam ayda bir geliyo, bilmiyonuz mu?Kız ateşliii
Ne yiyip içion
Kız bu seneye kadarYa ben aylardır başka topiğe mi yazıyorum acaba, adam ayda bir geliyo, bilmiyonuz mu?
Bir yılın 3,5 ayında yanımda oluyo sadece. ahahahsfdg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?