Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahshshs biz oynastikta noldu sanki hshshs

Aaaaa olaya gel kanka betan olmus bilmem kac hala tescil diyon daha nolsun nolsun
Saymıyorlar olum. Tüpçü de saymıyor, kadın doğum uzmanı görümcem de saymıyor. Kimse saymıyor anlamıyor musun biz kendi aramızda saydık ahahjsjs Şey gibi oldu bu benim tahlil, pastane sözü. Eskiden gençler kendi arasında yüzük takar pastane sözü yapardı ya

Ajahdgsjsh 7 yillik sağlıkciyim boyle hamilelik görmedim hshshs kiz boz 10 cikana bile poztif diyorduk ysgsh

Ajahdgsjsh 7 yillik sağlıkciyim boyle hamilelik görmedim hshshs kiz boz 10 cikana bile poztif diyorduk ysgsh

O kadar haklısın ki ahshhsjsj
Tamam işte burda saydık ya zaten

Süs sen doğal yolla kaldın Allah'ım yaa Allah'tan yalnızım evde yoksa millet bu kız niye guluyo dicek hoş altındaki teyze duyuosa yine doldur
Doğal yolla kaldım ama nasıl kaldım, ne şekilde kaldım, evlendiğimiz gece olmadı heralde. Ovu. testlerinden, deneme yanılma tek çizgilerden sonra.
8. ayda bıraktık Bal0ncuk Bence erken. Çok erken.
@NealStreet Makyaj yapıyorum arada. Bebe yağı, kantaron yağı falan sürüyodum çatlamamak için ama baktım ona rağmen küçük bi çatlak var. Komple bıraktım. Yüzüme de krem filan sürmüyorum amaaaan.
Zaten 6. aydan sonra kendini akışa bırakıyosun.

Anammm birilerinin doğuma az kalmışss sekiz ayda böyle oluyo demekki
Fenaaa kanka fna
Kız ateşliii
Ne yiyip içion

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…