Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum bilmem mi, her ayrıntısını, izne gelmişti o gün. Biz de bir aylık ayrılığın ardından biraz abartmış olabiliriz. ahahahdfgs Benim bu topikte ahlakım bozuluyo, almayın beni buraya.

Hee anladim. Oyle bir kac kisiye bende denk geldim burda. Tüpmu dogalmi diye soranlar vardi. Bana hepsi dogal geliyor valla sonucta bizim vucudumuzdan alinan şeyler yine dışarıdan yapay bir sey koymuyorlar bebemize
Bunu bide benim KV ye anlatsaniza sanki ayıp bişi yapıyoruz hayır doğal yolla olan daha ayıp aaaa bakın biz yatakta hallettik demek değil mi bizimki tamamen tıbbi müdahalelerle oldu

Güneş kremi şartmış evet. Solante Prefna diyorlar ama bakacağım. Bende zaten güneş lekeleri bol maalesef. Bari iyice artmasın Su yüzümü daha çok kurutuyor ya. Ben de nemlendiriyor sanıyordum ama. Daha doğrusu cildim karma, bazı yerleri çok yağlı ama yağlı kısımlar da nemsizlikten pul pul dökülüyor. Zımpara gibi dokununca

Biliyorum bilmem mi, her ayrıntısını, izne gelmişti o gün. Biz de bir aylık ayrılığın ardından biraz abartmış olabiliriz. ahahahdfgs Benim bu topikte ahlakım bozuluyo, almayın beni buraya.
Süs sen doğal yolla kaldın Allah'ım yaa Allah'tan yalnızım evde yoksa millet bu kız niye guluyo dicek hoş altındaki teyze duyuosa yine doldur

Kanka ne zaman hamilelik gunlugu eklicen

Zaten bizim oynasmalar sakat oynasmayi beklesem herhal bı elimde baston bı elimde bebek olurdu
Ahahshshs biz oynastikta noldu sanki hshshs
Çüş oha. Daha tescillenmemiş ben kendim gazla yaptırdığım tahlile bakmışım sadece. İnşallah olur da olsa da eklemem ki
Aaaaa olaya gel kanka betan olmus bilmem kac hala tescil diyon daha nolsun nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…