- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.681
Neden gözyaşın pıt pıtHadi cnm..
Tüü kak aşkoş.. Bizden sakladn demek
Gözyaşın pıt
Gerio milleti anacım geriooooo
Biliyorum bilmem mi, her ayrıntısını, izne gelmişti o gün. Biz de bir aylık ayrılığın ardından biraz abartmış olabiliriz.Evet ben bebeğimin her aşamasını biliyorum hahahh naber sen nasıl ve ne zaman olustugunu biliyormusun eziiikkk deseydin (tabi bu lafım o arkadaşa sadece diğerleri üstüne alinmasin lütfen hepimiz sonuçta zorluklarını çekiyoruz ama böyle insanlara tav oluyorum)
Bunu bide benim KV ye anlatsaniza sanki ayıp bişi yapıyoruzHee anladim. Oyle bir kac kisiye bende denk geldim burda. Tüpmu dogalmi diye soranlar vardi. Bana hepsi dogal geliyor valla sonucta bizim vucudumuzdan alinan şeyler yine dışarıdan yapay bir sey koymuyorlar bebemize
Güneş kremi şartmış evet. Solante Prefna diyorlar ama bakacağım. Bende zaten güneş lekeleri bol maalesef. Bari iyice artmasınHaklısın sırf o yüzden kimseyle münakaşaya girmiyorum herkes kendince haklı olduğundan bir sonuca bağlanmıyor
birazcık kankabiz nurun eline su dökemeyiz
valla ben bebek yağı kullanıyorum duş sonrası ıslakken kuruyan kollarıma bacaklarıma ve karnıma sürüyorum baya iyi geliyor.yüz yıkama jelim zaten diadirmine di parabensiz. Şampuan pantene devam ediyorum memnunum. Elime oriflime dan bir krem almıştım arada onu sürersem sürüyorum kimyasal vardır diye kullanmamaya çalışıyorum sağlıklı bir el kremi bulursam alıcam.sıcak banyo yapmaya devam ediyorum ama azcık ısıyı düşürdüm.bir zararı yok dedi herkes.salam sucuk sosis asla yemiyorum çok güzel kokuyorlar içim gidiyor.midye de aynı şekilde çok özledim ama o da yenmiyor.gerisi aynı takılıyorum.yatış pozisyonu zaten yavaş yavaş çocuk yüzünden değişiyor o yüzden çok kasmaya gerek yok.doktor ilerleyen aylarda dikkat edin diyor.makyaj nadiren yapıyorum o da tüm yüzüme değil leke olan yerlerime kapatıcı sürüyorum ama ruju dışarı çıktıkça kullanıyorum.bu arada yüzüne çok dikkat et benim sivilceler lekeye dönüşmezdi geçerdi gebelik dönemi diye herhalde hepsi leke olarak kaldı geçmediGüneş kremi kullanmak lazım da kim yapcak işte zaten yüzüm yağlı hiç içimden gelmiyor.yüzünü yıkadıktan sonra kurulama nem kazansın ben pek kurulamıyorum
Hahshshs oynasmadan bebek yapiyonuz daha ne olsun gdbsbsBunu bide benim KV ye anlatsaniza sanki ayıp bişi yapıyoruzhayır doğal yolla olan daha ayıp aaaa bakın biz yatakta hallettik demek değil mi bizimki tamamen tıbbi müdahalelerle oldu
Süs sen doğal yolla kaldınBiliyorum bilmem mi, her ayrıntısını, izne gelmişti o gün. Biz de bir aylık ayrılığın ardından biraz abartmış olabiliriz.ahahahdfgs Benim bu topikte ahlakım bozuluyo, almayın beni buraya.
Kanka ne zaman hamilelik gunlugu eklicenGüneş kremi şartmış evet. Solante Prefna diyorlar ama bakacağım. Bende zaten güneş lekeleri bol maalesef. Bari iyice artmasınSu yüzümü daha çok kurutuyor ya. Ben de nemlendiriyor sanıyordum ama. Daha doğrusu cildim karma, bazı yerleri çok yağlı ama yağlı kısımlar da nemsizlikten pul pul dökülüyor. Zımpara gibi dokununca
Başına bela almak istemiyor. Adama bak bir de garantici çıktıBize yasak yoktu da ne oldu, geçen gün diyo ki, ben sana dokunmaya bile korkuyorum, bişey mişey olur şimdi.
Zaten bizim oynasmalar sakat oynasmayi beklesem herhal bı elimde baston bı elimde bebek olurduHahshshs oynasmadan bebek yapiyonuz daha ne olsun gdbsbs
Leyleklere sölielim onlar getirsinBunu bide benim KV ye anlatsaniza sanki ayıp bişi yapıyoruzhayır doğal yolla olan daha ayıp aaaa bakın biz yatakta hallettik demek değil mi bizimki tamamen tıbbi müdahalelerle oldu
Çüş oha. Daha tescillenmemiş ben kendim gazla yaptırdığım tahlile bakmışım sadece. İnşallah olur da olsa da eklemem kiKanka ne zaman hamilelik gunlugu eklicen
Hacı o msja ben bile cüş oha dedimÇüş oha. Daha tescillenmemiş ben kendim gazla yaptırdığım tahlile bakmışım sadece. İnşallah olur da olsa da eklemem ki
Yapammi sanadaCok güzel olmuşşşş
Hele saçları
KV ye öyle demek lazımdı aslında leylekler getirdi diyeLeyleklere sölielim onlar getirsin
Bak gör bunlar hep senin yüzünden hep hepHacı o msja ben bile cüş oha dedim
Düşün.. Ben bileeeee
Ahahshshs biz oynastikta noldu sanki hshshsZaten bizim oynasmalar sakat oynasmayi beklesem herhal bı elimde baston bı elimde bebek olurdu
Aaaaa olaya gel kanka betan olmus bilmem kac hala tescil diyon daha nolsun nolsunÇüş oha. Daha tescillenmemiş ben kendim gazla yaptırdığım tahlile bakmışım sadece. İnşallah olur da olsa da eklemem ki
Çüş oha. Daha tescillenmemiş ben kendim gazla yaptırdığım tahlile bakmışım sadece. İnşallah olur da olsa da eklemem ki
Aaa niye öyle diomus benim elim yanlışlıkla tıklayıp duruyo orayıHacı o msja ben bile cüş oha dedim
Düşün.. Ben bileeeee
Hemşiresi kabul etmedi o yüzden tescil vermedi onu beklicez malesefAhahshshs biz oynastikta noldu sanki hshshs
Aaaaa olaya gel kanka betan olmus bilmem kac hala tescil diyon daha nolsun nolsun
Pardon da o zaten benm değilmiydi yaYapammi sanada
KV ye öyle demek lazımdı aslında leylekler getirdi diye
Az daha zorlarsak ben beniii yolacamBak gör bunlar hep senin yüzünden hep hep
Şaşırırmıyız hayırAaa niye öyle diomus benim elim yanlışlıkla tıklayıp duruyo orayı
Buranin hemsiresi ben degilmiyim ya ben kabul ettim hshshdvHemşiresi kabul etmedi o yüzden tescil vermedi onu beklicez malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?