Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh artık bizlesin benimde pztsi transfer olacak daha bakalım ignelere başlıyor yeniden tabi ben gergin yine
Oyyy cok yakin kuzummm, cok heyecanliiii birak gerilmeyi, tadini cikaaarrrr
Aynen canimmm, amin inşallah
Hayir leenn, rahim kısalığı baska ama hunileşme de erken doğum riskiyms, eger rahimde kisalma da olsaymis dikiş olmasi gerekecekmis, şuan uzunluğu gayet iyiyms olmasi gerektigi gibi cok şükür, kontrollere devam kuzuuu
bidene de benden vur

yaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuz

ahahaha len ne merakta koyuyonuz insanları ben gelmesem hadi neyse hadi bakalım transfer tarihin hayırli olsun
Ne bilem o da benim gibi kuduruk gotlu zaar ahshah
Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyorm bebe sampuanina gecmistim kaşıntı yapti bende hemen egzama olyor çünkü her şeyi kullanamiyorum, ama vucuduma bebe sampuani, amway, sabun kullaniyorm dönüşümlü. Yuzumu de çoğunlukla sabun ustune amway losyon. Koltukalti mecbur kullanıyorum normal sekilde calistigim icin. Evdeysem surmuyorm.
Benim de vucudumda çatlaklar var önceden yaa, genetik iste maalesef..
Burdayım guzuuuu
dayler dayler dinlenmede
Kafasına koycağı huniyi
Rahmine koymuşlar
Töbe estf töbe.. Allahım doğurana kadar aklımı kaçırcam
Hergn yeni terimler öğremiorm
Ahdhahdhs napcan iste bana çekmiş bebe de takmis huniyi ahahaha, ben de yeni ogrendim ya sacma sapan seyler
Hoyy anam ya bitmiyor dertler
Ayyyynennnnn
Bşr ara o popülerdi onuda denedik olmadı bacı

Rhim ağzı kısalığı imiş
İlaca başlatmşlar kuzumu
Degil kiz degil, o baska
Rahim ağzı kısa olsa dikiş atacakmış. Değilmiş o yüzden gerek kalmamış dedi gibi anladım ben ama
Doğru anlamissin, balus totodan uydurmus

Body building yapmış. Hiç bana benzemiyor
Kaş çalıştık
Aynen az kaldı yaa bugün Çarşamba bitti anaaaa ne çabuk geciyo günler

Kızzz şuan bu bişeye benzemio

Kafam yandı dayloşşşş

Incia'nın dudak kremini kullandım bu kış. Güzeldi. Bebe şampuanı mantıklıymış ya. Saron da onu dedi. Benim vücut da alerjiden dolayı bazı şeylere garip tepkiler verebiliyor. Deneme-yanılma yapıyorum çoğu zaman. Kolaltı için de Incia'nın roll-on'u varmış. Ben denemedim ama We Love the Planet diye bir markanın doğal içerikli olduğunu iddia eden stick deo'sunu kullanıyorum. İnşallah öyledir ahsndjd Hiçbir şeyin de doğallığına inancımız kalmadı da işte kolaltı ürünlerinde alüminyum meme kanserine yol açıyormuş. Ben bunu biraz yeni öğrendim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…