- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.841
Noldu ya ben bunu yeni görüyorumne istiyosunuz benden yaa alın topiğiniz de sizin olsun.yeter ya ne bu bu kadar üstüme geliyosunuz.
yazıcam birazdan. yine acile git demez inşallah. yıldım artıkTansiyondandır o işte. Düşük olsa mide bulantısı yapar da yüksek mide bulantısı yapar mı? Baş ağrısı yapar
Derse de git bir şey olmaz. İkiniz de iyi olun dayazıcam birazdan. yine acile git demez inşallah. yıldım artık
Hee onun assolistiBizim bir zamanlar gebeeggg şarkımız şansımız vardı sankimben mi yanlış hatirlayrum
Dedik ya hayatı sorgulamaya gitti dieNoldu ya ben bunu yeni görüyorum
Heee nasılda yanlış anlamışımYok sen degil zaten mucizeyi diyorum
Bi konu olmus galiba trip attigini gordum merak ettim nedenini
Ayyyy çok tatlı heyecanHiç bilmiyorum yaa kaçta uyanırsak ama muhtemelen ben uyuyamam bu geceeeee
Şuan geçti gibi ama. yazıyorum.Derse de git bir şey olmaz. İkiniz de iyi olun da
Bir iki gün ölçün öyle konuşalım dedi. @NealStreetŞuan geçti gibi ama. yazıyorum.
Banada anlatmiyorlar bacimNoldu ya ben bunu yeni görüyorum
İyi bari yaz bir kağıda tarihle beraber. Dünküyle bugünü de yazBir iki gün ölçün öyle konuşalım dedi. @NealStreet
Bu akşam gittim acile tansiyonumu ölçtürmeye. Carsi içindeyim heryer yakın çok şükür. Normal dedi doktor. Yarın da ölçtürürüm sağlık ocağında.İyi bari yaz bir kağıda tarihle beraber. Dünküyle bugünü de yaz
Eczanede de ölçerlerBu akşam gittim acile tansiyonumu ölçtürmeye. Carsi içindeyim heryer yakın çok şükür. Normal dedi doktor. Yarın da ölçtürürüm sağlık ocağında.
Eczanede pek ölçen yok burdaEczanede de ölçerler
Allahım sabırEczanede pek ölçen yok burda
Nerem kel bee
Body building yapmış. Hiç bana benzemiyorNerem kel bee
Oyyy cok yakin kuzummm, cok heyecanliiiiOhhh artık bizlesinbenimde pztsi transfer olacak daha bakalım ignelere başlıyor yeniden tabi ben gergin yine
Aynen canimmm, amin inşallahHadi hayırlısı
İyi bari ya detaylının yakın tarihte olması güzel denk gelmiş. Orada daha net görürler. İnşallah o zamana kadar her şey yoluna girer
Gerilmeeeeeee. Senin sakin kalman lazım. Beni örnek al bak ben ne kadar sakinim ahsnsjnsnsnmaösösnnshajjasbns
Hayir leenn, rahim kısalığı baska ama hunileşme de erken doğum riskiyms, eger rahimde kisalma da olsaymis dikiş olmasi gerekecekmis, şuan uzunluğu gayet iyiyms olmasi gerektigi gibi cok şükür, kontrollere devam kuzuuuAaa rahim kısalığınamı deniyormuş..
Kuzum neyseki okul bitio...
Rahim kısalığı dinlerek ve progestanla düzeliyor biliyorsn demi
Ayaklarını bol bol uzat
Ben olsam uyutmazdm hahahahha
Boşuna demiorm açk adres verecem die
Sana dil dökerken derin nefesler alıodum
Ne bilem o da benim gibi kuduruk gotlu zaar ahshahbidene de benden vur
yaaa ne bu sizin bebelerin acelesi yavv bi karnınızda tutamıyonuz
ahahaha len ne merakta koyuyonuz insanları ben gelmesem hadi neysehadi bakalım transfer tarihin hayırli olsun
Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyormAnam sahi mi? Ben de parabensiz, sülfatsız şampuan arıyorum da doğru düzgün bir şey bulamadım. Bunları normalde de kullanmamamız lazım. Ben çok önceden de bu arayışa girmiştim, yine bulamayıp market şampuanına dönmüştüm ama şimdi daha dikkat etmek lazım gibi geliyor. Korkudan yüz yıkama jelimi, nemlediricimi, el kremimi bile kullanamıyorum. Doktora sorarım dedim ama henüz bir doktorum da yokKurudum kaldım. Elim, yüzüm fena.
Du bakamMiss Bride , Saron , dayler dayler , @DusunceBulutu 'na da soralım. Siz neleri kullandınız, neleri kullanmadınız, nelerinizi değiştirdiniz, neleriniz aynı kaldı? El, yüz, vücut nemlendiriciler, kolaltı deo, şampuan vb. Nurzfr gel dinleyiciyiz biz
Benim de vucudumda çatlaklar var önceden yaa, genetik iste maalesef..Bebek yağını ben de ağda sonrası kullanıyorum normalde ama onun içeriği de pek masum değilmiş. Bunu da geçen yıl falan öğrendim daha. Yüzüme sabun kullanamam, iyice pul pul dökülür. Zaten pulluyum şu anda da :/ Şampuanlara ben de inanamıyorum artık. Sadece altın fiyatına satılanlar var. Belki onlar biraz daha temiz içeriklidir diyorum ama onları alamayık zaten. Çatlak kremi hangisi onu demediBal0ncuk Benim şu anda bile dizimde çatlaklar var kilo alıp vermeye bağlı. Hamilelikte nasıl oluyor acaba
Burdayım guzuuuudayler dayler nerdaaaa
Ahdhahdhs napcan iste bana çekmiş bebe de takmis huniyi ahahaha, ben de yeni ogrendim ya sacma sapan seylerdayler dayler dinlenmede
Kafasına koycağı huniyi
Rahmine koymuşlar
Töbe estf töbe.. Allahım doğurana kadar aklımı kaçırcam
Hergn yeni terimler öğremiorm
AyyyynennnnnHoyy anam ya bitmiyor dertler
Degil kiz degil, o baskaBşr ara o popülerdi onuda denedik olmadı bacı
Rhim ağzı kısalığı imiş
İlaca başlatmşlar kuzumu
Doğru anlamissin, balus totodan uydurmusRahim ağzı kısa olsa dikiş atacakmış. Değilmiş o yüzden gerek kalmamış dedi gibi anladım ben ama
Kaş çalıştıkBody building yapmış. Hiç bana benzemiyor
Aynen az kaldı yaa bugün Çarşamba bitti anaaaa ne çabuk geciyo günlerOyyy cok yakin kuzummm, cok heyecanliiiibirak gerilmeyi, tadini cikaaarrrr
Aynen canimmm, amin inşallah
Hayir leenn, rahim kısalığı baska ama hunileşme de erken doğum riskiyms, eger rahimde kisalma da olsaymis dikiş olmasi gerekecekmis, şuan uzunluğu gayet iyiyms olmasi gerektigi gibi cok şükür, kontrollere devam kuzuuu
Ne bilem o da benim gibi kuduruk gotlu zaar ahshah
Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyormbebe sampuanina gecmistim kaşıntı yapti bende hemen egzama olyor çünkü her şeyi kullanamiyorum, ama vucuduma bebe sampuani, amway, sabun kullaniyorm dönüşümlü. Yuzumu de çoğunlukla sabun ustune amway losyon. Koltukalti mecbur kullanıyorum normal sekilde calistigim icin. Evdeysem surmuyorm.
Benim de vucudumda çatlaklar var önceden yaa, genetik iste maalesef..
Burdayım guzuuuu
Ahdhahdhs napcan iste bana çekmiş bebe de takmis huniyi ahahaha, ben de yeni ogrendim ya sacma sapan seyler
Ayyyynennnnn
Degil kiz degil, o baska
Doğru anlamissin, balus totodan uydurmus
Kızzz şuan bu bişeye benzemioNerem kel bee
Kafam yandı dayloşşşşOyyy cok yakin kuzummm, cok heyecanliiiibirak gerilmeyi, tadini cikaaarrrr
Aynen canimmm, amin inşallah
Hayir leenn, rahim kısalığı baska ama hunileşme de erken doğum riskiyms, eger rahimde kisalma da olsaymis dikiş olmasi gerekecekmis, şuan uzunluğu gayet iyiyms olmasi gerektigi gibi cok şükür, kontrollere devam kuzuuu
Ne bilem o da benim gibi kuduruk gotlu zaar ahshah
Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyormbebe sampuanina gecmistim kaşıntı yapti bende hemen egzama olyor çünkü her şeyi kullanamiyorum, ama vucuduma bebe sampuani, amway, sabun kullaniyorm dönüşümlü. Yuzumu de çoğunlukla sabun ustune amway losyon. Koltukalti mecbur kullanıyorum normal sekilde calistigim icin. Evdeysem surmuyorm.
Benim de vucudumda çatlaklar var önceden yaa, genetik iste maalesef..
Burdayım guzuuuu
Ahdhahdhs napcan iste bana çekmiş bebe de takmis huniyi ahahaha, ben de yeni ogrendim ya sacma sapan seyler
Ayyyynennnnn
Degil kiz degil, o baska
Doğru anlamissin, balus totodan uydurmus
Incia'nın dudak kremini kullandım bu kış. Güzeldi. Bebe şampuanı mantıklıymış ya.Catlak kremi tamamen bitkisel katki maddesi hic olmayan incia kullanıyorum canim. Onun dışında makyaj ztn allerjimden yapamıyordum artik. Saçımı blendaxla yikiyormbebe sampuanina gecmistim kaşıntı yapti bende hemen egzama olyor çünkü her şeyi kullanamiyorum, ama vucuduma bebe sampuani, amway, sabun kullaniyorm dönüşümlü. Yuzumu de çoğunlukla sabun ustune amway losyon. Koltukalti mecbur kullanıyorum normal sekilde calistigim icin. Evdeysem surmuyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?