- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.861
Aynn yha di mi nasıl da çabuk geçiyor .sKaş çalıştık
Aynen az kaldı yaa bugün Çarşamba bitti anaaaa ne çabuk geciyo günler
Daha dur aksesuarları tamamlandı öyle atayım ama çok daha tabi bı haftası var nerden baksan elbisesini oruyorum şuanKızzz şuan bu bişeye benzemio
Kafam yandı dayloşşşş
Koltuk altına allum taşı kullanıom ben ama içeriğini bilmiyom tabiIncia'nın dudak kremini kullandım bu kış. Güzeldi. Bebe şampuanı mantıklıymış ya. @Saron da onu dedi. Benim vücut da alerjiden dolayı bazı şeylere garip tepkiler verebiliyor. Deneme-yanılma yapıyorum çoğu zaman. Kolaltı için de Incia'nın roll-on'u varmış. Ben denemedim ama We Love the Planet diye bir markanın doğal içerikli olduğunu iddia eden stick deo'sunu kullanıyorum. İnşallah öyledir ahsndjd Hiçbir şeyin de doğallığına inancımız kalmadı da işte kolaltı ürünlerinde alüminyum meme kanserine yol açıyormuş. Ben bunu biraz yeni öğrendim maalesef
Kaş değil kas çalışmış gibi ama o konuya da iyi değindin. Bi microblading görse fena olmaz. Seda Sayan kaşı yaptırsın meselaKaş çalıştık
Niye kizzz senin de geldi çattı sabah tescilletip parti yapcazzAynn yha di mi nasıl da çabuk geçiyor .s
Bir de bana sor
Hani sabah? Nerede sabah? Hani?Niye kizzz senin de geldi çattı sabah tescilletip parti yapcazz
EbeeeggggtttttKaş çalıştık
Aynen az kaldı yaa bugün Çarşamba bitti anaaaa ne çabuk geciyo günler
Yerim senin kafanı annecikkkkkkKızzz şuan bu bişeye benzemio
Kafam yandı dayloşşşş
Ay ne zamandir aklimda alcam onu da ama resmen usengeclikten ve yogunluktan alamadim. İntten siparis vereyim bari iyi hatırlattın. İncia catlak kremi epey bi dogal ya, les gibi kokuyo ahahshaha ve cok yogun 2 gun nemli kaliyor resmen. Evet cnm alüminyum maalesef oyle yapabliyorIncia'nın dudak kremini kullandım bu kış. Güzeldi. Bebe şampuanı mantıklıymış ya. @Saron da onu dedi. Benim vücut da alerjiden dolayı bazı şeylere garip tepkiler verebiliyor. Deneme-yanılma yapıyorum çoğu zaman. Kolaltı için de Incia'nın roll-on'u varmış. Ben denemedim ama We Love the Planet diye bir markanın doğal içerikli olduğunu iddia eden stick deo'sunu kullanıyorum. İnşallah öyledir ahsndjd Hiçbir şeyin de doğallığına inancımız kalmadı da işte kolaltı ürünlerinde alüminyum meme kanserine yol açıyormuş. Ben bunu biraz yeni öğrendim maalesef
Ben ince kaş sevmiyomKaş değil kas çalışmış gibi ama o konuya da iyi değindin. Bi microblading görse fena olmaz. Seda Sayan kaşı yaptırsın mesela
Şunun sırası dokuz on saat kaldı laaaHani sabah? Nerede sabah? Hani?
Acil gebeyim ben diye soyleAcile gidem mi 00.00'da kan vermeye? "Bugün 12. gün, inanmazsanız saate bakın" derim
Ne kalmış ki hiç. Gözümü açıp kapasam geçer. Hemen. Şıp diye. Kesin. HııŞunun sırası dokuz on saat kaldı laaa
Eczacılar alışkın acil hamile olmama. Biraz da hastaneler alışsınAcil gebeyim ben diye soyle
Aynen gözünü şimdi kapatsam zati sabah uyancanNe kalmış ki hiç. Gözümü açıp kapasam geçer. Hemen. Şıp diye. Kesin. Hıı
Eczacılar alışkın acil hamile olmama. Biraz da hastaneler alışsın
Ben aşırı ikna oldum, apasiri mantikli degil de ne peki he? AhshahshshsbAcile gidem mi 00.00'da kan vermeye? "Bugün 12. gün, inanmazsanız saate bakın" derim
Sizde öyle mi oluyor? Benim gece tuvalet mesaim var. Sonra uyanınca beynim "Dur başgan, madem uyandın azcık düşünelim öyle hemen uyuma" diyor. Sonra dön Allah dönAynen gözünü şimdi kapatsam zati sabah uyancan
Suan basım cok agriyo, ilac icmem laizm ama gebelikten supheleniyorum o sebeple once bi tahlil yaptirmak istedim tisikkirlir"Şey oldu. Bir anda hamile kaldığımı hissettim. Acil tahlil yapabilir miyiz?"
İkna olmazlarsa dünyanın kendi etrafında dönüşünü anlatırım. Oradan zaten Bakırköy'e sevk ederlerBen aşırı ikna oldum, apasiri mantikli degil de ne peki he? Ahshahshshsb
Ayyyyyy mal beynim hep oyle yapıyo, cok bi pok var, kurtuldu sayemde dunyaSizde öyle mi oluyor? Benim gece tuvalet mesaim var. Sonra uyanınca beynim "Dur başgan, madem uyandın azcık düşünelim öyle hemen uyuma" diyor. Sonra dön Allah dön
BAYAN hamilelikte Parol serbest, der gönderirler. Olmaz oSuan basım cok agriyo, ilac icmem laizm ama gebelikten supheleniyorum o sebeple once bi tahlil yaptirmak istedim tisikkirlir
Sey dersin, 'şeggyy, ben birascik hamileyim de...'İkna olmazlarsa dünyanın kendi etrafında dönüşünü anlatırım. Oradan zaten Bakırköy'e sevk ederler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?