- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #199.881
İlacın etkisi geçince dalarım arada uykulu WC nin yerini bulurum üç dört defa ama geri yatağaSizde öyle mi oluyor? Benim gece tuvalet mesaim var. Sonra uyanınca beynim "Dur başgan, madem uyandın azcık düşünelim öyle hemen uyuma" diyor. Sonra dön Allah dön
Hee o diyenin migreni yok konusur tabiiBAYAN hamilelikte Parol serbest, der gönderirler. Olmaz o
Aşırı mide bulantım var diye git gebelik var mı derlerse olabilirr korunmuoz dersin zaten onlar bakarlarBAYAN hamilelikte Parol serbest, der gönderirler. Olmaz o
Parol icecegime ağrıyı çekerim en azından karaciğerim sağlam kalırHee o diyenin migreni yok konusur tabiiparol afedersin ama bi pok yapmyo
BekliyoruzDaha dur aksesuarları tamamlandı öyle atayım ama çok daha tabi bı haftası var nerden baksan elbisesini oruyorum şuan
Koltuk altına allum taşı kullanıom ben ama içeriğini bilmiyom tabi
Otur kız sabahı bekleAcile gidem mi 00.00'da kan vermeye? "Bugün 12. gün, inanmazsanız saate bakın" derim
Herif de durmuş ders mi çalışsan diyo yok kan günü beklerken caliscam dedim o zamana yaptım planı
Oo yoo mide bulantısının yalanı bile kötü. Gerçi baş ağrısının da öyle. Gidicem işte benim cevap yeterince ikna edici. Orada yapmazlarsa Bakırköy'de kesin yaparlar zaten "Susturun şu deliyi" diyeAşırı mide bulantım var diye git gebelik var mı derlerse olabilirr korunmuoz dersin zaten onlar bakarlar
Beraber oturacaksak oturayım[Otur kız sabahı bekle
Yaptırma bence ya elektrik veriyor :/Yyaa bişi sorcam iğneli epilasyon gebelikte yapılsa zararı var mı yüz bölgesi icin
Şu aralar çok arttı ya ilaçlardan muhtemelen yakında tras makinasıyla gezicemYaptırma bence ya elektrik veriyor :/
Benim deeeŞu aralar çok arttı ya ilaçlardan muhtemelen yakında tras makinasıyla gezicem
Çenem faullerim mahvoldu var ya gittim ağda aldım bugün Ağdam bittiydi alayım bari sabahBenim deeeÇenemde hiç yoktu orada bile çıktı ki ben seneleeeer önce girmiştim yüzüm için iğneliye
Ben almıyorum duruyorlar öyle. Zaten bir yere gittiğimiz yok. Market ve tüpçü dışında. Onlara da maskeyle... Saç çıkarsaydı ya yüzümde tüy çıkaracağına. Hatta ben göbeğimde de fark ettim arttığını. Sen demesen ben uyduruyorum diye düşünürdümÇenem faullerim mahvoldu var ya gittim ağda aldım bugün Ağdam bittiydi alayım bari sabah
Aşırı arttı yaa kollarım erkek kolu gibi oldu geçen annemlere foto atarken kolumda çıkmış orda farkettim bendeBen almıyorum duruyorlar öyle. Zaten bir yere gittiğimiz yok. Market ve tüpçü dışında. Onlara da maskeyle... Saç çıkarsaydı ya yüzümde tüy çıkaracağına. Hatta ben göbeğimde de fark ettim arttığını. Sen demesen ben uyduruyorum diye düşünürdüm
Bitirdiler bizi NurAşırı arttı yaa kollarım erkek kolu gibi oldu geçen annemlere foto atarken kolumda çıkmış orda farkettim bende
Aynen öyle bebisler olsun biraz büyüsün hemen gidicem kafaya koydumBitirdiler bizi Nur
Napak :/ Bebekler sağlıkla gelsin, bizim de sağlığımız yerinde olsun da sonra gider yaktırırız tüyleri
Bir daha gideriz. Birinci oldu da doğdu da emzirmesi bitti de tüylere gittik de ohooo dur heleAma ikincide yine artarsa
Bizim kızlara benzemişCok güzel olmuşşşş
Hele saçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?